Пушите ли?

• 14 697
  • 231
  •   1
Отговори
# 165
Да но аз чух една философия, че ако ти се допуши силно, като си решил вече да не пушиш, може да стигнеш до такова състояние, че да вършиш глупости за да се докопаш до цигара, ако имаш у себе си обаче, пак с условието, че си решил твърдо да не пушиш, кризите преминавали по-лесно.

# 166
  • София
Повярвай-имаш ли цигари ей така,за всеки случай-няма да ги спреш никога...или ще е много по-трудно. Сега, ако този факт не важи за теб...носи си-ако това ще те успокои..но сигурна ли си,че ще успееш да издържиш на изкушението...аз не бих могла..имаше моменти,когато зверски ми се пушеше и имах възможност да си купя наблизо дори една цигара-на бройка,не цяла кутия и пак не го правех...защото имам ли я...
Само си представи Исул,раковото горе..там хората са от некъсметлийте след дългите срещи с цигарите....кой с рак на гърлото и прочее...ходят с тръбички...не е сигурно колко ще живеят....за мен и това е стимул...успях да намаля шанса,другото е Божа работа. Peace

# 167
  • София
Е, то и логика даже не виждам. Нали няма да пушиш повече, за какво са ти цигари?
Аз направо я изхвърлих последната половин кутия.

Ама ти си прецени де.

# 168
Знам ли, не съм сигурна че стресът, нервите и умората няма да ми докарат рак, но виж това, че няма да смърдиш на говедо ми хареса  bouquet

# 169
  • София
Знам ли, не съм сигурна че стресът, нервите и умората няма да ми докарат рак, но виж това, че няма да смърдиш на говедо ми хареса  bouquet
Да де,аз затова написах че другото е Божа работа.
А за миризмата от цигарите-няма какво да се заблуждаваме,че миришат приятно,особено когато вече не пуши човек, става адски непоносима...а като се сетя само,че дори в банята пушех-взимам си вана с кафе и цигара в ръка Sick

# 170
  • София
От както забременях миналата година не пуша. Всъщност пробвах няколко пъти след като родих, но ми става лошо, а от време на време ми се пуши, но си имам една кутия за всеки случай.Simple Smile

# 171
Kакто казах вече,от 1 месец съм ги спряла гадините,но цигари си имам...не 1 не 2,а цели13 .Седят си в колата и си ги гледам всеки ден по няколко пъти Mr. Green Ами не знам,аз така някак си изпитвам волята Party,а и си казвам "спокойно,момиче...ето,имаш си цигари...ако тръгнеш да полудяваш ще си изпушиш една и готово!! А сега си добре,можеш и без тях!" При мен действа за сега....пък за по нататък каквото сабя покаже!

# 172
Повярвай-имаш ли цигари ей така,за всеки случай-няма да ги спреш никога...или ще е много по-трудно. Сега, ако този факт не важи за теб...носи си-ако това ще те успокои..но сигурна ли си,че ще успееш да издържиш на изкушението...

Един колега така ги спираше - на всички взеха да ни намаляват по-бързо цигарите. Днес се разходих по Витошка, много ми хареса - всички кафета са подготвени. Свещи, печки, найлони.     

# 173
Супер, ще си пушите на чист въздух Simple Smile

# 174
  • София
Пуша да. Вече не толкова много и цигарите ми са 0,1, но си пуша. Миналата седмица за първи път ми се наложи да ида на заведение и се почувствах супер дискриминирана. Отвратително. Да зарязваш цялата компания и да излизаш навън, свиваш се, за да се предпазиш от вятъра и дърпаш все едно си престъпник. Това беше поредната недомислица на някои дупелизци. Значи ние нямаме никакво право на избор. Защо? Можеше да си останат заведенията, които предлагат сносни разделени зали. Или да си разрешат такива само за пушачи. Сложиха всички в кюпа и си гледайте работата. Абсолютно никакъв избор, никаква възможност, пълен расизъм.
Хайде сега ме изяжте  Peace

# 175
  • София
Пуша и не мисля да си спирам. Започнах  да отказвам събирания, които са на ресторант. Категорично. Това е мой избор.  А ресторантите са празни, също и кафенетата,  защо ни ги напълниха непушачите? Да вися отпред като наказан ученик с цигара в ръка - просто няма да стане!

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 20:15 от ma14

# 176
Абсолютно никакъв избор, никаква възможност, пълен расизъм.
  Peace

Joy

# 177
  • София
Абсолютно никакъв избор, никаква възможност, пълен расизъм.
  Peace

Joy

Ми така де  Laughing

# 178
Е нали всички бяха навън и там пушеха и заведенията бяха празни.
Как сега пък зарязваш компанията, те да не са долни непушачи?  Shocked

# 179
  • София
Е нали всички бяха навън и там пушеха и заведенията бяха празни.
Как сега пък зарязваш компанията, те да не са долни непушачи?  Shocked

Не разбрах въпроса ти към кой е отправен  Peace

Защо "долни непушачи"? Ние долни пушачи ли сме? Явно сме такива, щом висим точно, като престъпници. Без никой да ни е дал възмжонст за избор. Ама това е друга тема.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт