Пушите ли?

• 14 671
  • 231
  •   1
Отговори
# 225
  • София
  Няма такова нещо: Не пуша - умна съм, пуша -тъпанар съм.Това само някой непушач може да го измисли. По-добре се огледай колко много умни пушачи има около теб.Това,че не пуши някой, не го прави по-умен.В момента сигурно съм "много умна", защото пак не пуша.Но за съжаление,се чувствам затъпяла, нервна и агресивна, каквато не съм била като пушех.

# 226
  • София
 Няма такова нещо: Не пуша - умна съм, пуша -тъпанар съм.Това само някой непушач може да го измисли. По-добре се огледай колко много умни пушачи има около теб.Това,че не пуши някой, не го прави по-умен.В момента сигурно съм "много умна", защото пак не пуша.Но за съжаление,се чувствам затъпяла, нервна и агресивна, каквато не съм била като пушех.

newsm10  и аз съм на същото мнение

# 227
  • София
твърдо нье.мразя цигарите!пушачите са по-глупавата половина на човечеството!
Изключително умозаключение! "Цепи миФки".

# 228
твърдо нье.мразя цигарите!пушачите са по-глупавата половина на човечеството!
Изключително умозаключение! "Цепи миФки".

Извода е,че съм от тъпанарите  bowuu

# 229
  • София
спокойно, DIVA, не си сама:) ще ти правя компания....

# 230
  • София
От ноември вече не пуша,преди пушех 5-6 цигари на ден.Никак не ми липсва този миризлив навик,дори съм развила  непоносимост към цигарения дим.Противно ми е как миришат пушачите и се чудя как съм пушила  повече 20 години.Спрях да пуша толкова лесно,сякаш никога не съм запалвала.
това все едно аз съм го написала,с тая разлика,че пушех по поне кутия...не пуша от 18-ти юни и съм щастлива Hug

# 231
Спрях ги преди 4 години и не ми липсват вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт