Пушите ли?

• 14 680
  • 231
  •   1
Отговори
# 45
Занда, аз, примерно, предпочитам да съм вътре в заведенията, без значение кой сезон. Сигурно има и други като мен, ама не можем да напълним всички кафенета, де  Laughing

# 46
Или все пак ще се огледаме, ще видим, че е лято и ще се сетим, че сега принципно няма как да видиш някого в затворено помещение?

Мечтая  си за кафе с климатик, където се пуши. Имаше, имаше.

# 47
  • Бургас
Пушех ... дълги години и с голям кеф.
Сега ги спирам. Отдавна се канех. Mr. Green

# 48
Мечтая  си за кафе с климатик, където се пуши. Имаше, имаше.
В тия жеги това ми е мечтата...    Laughing
Пуша.На периоди....може цял месец да не запаля цигара, а после -2 кутии за 2-3 дни.
Лятото обикновено рядко пуша, с ниско кръвно съм и често ми става лошо от комбинацията жега-цигара...
Обаче...аз съм инат и като ми забранят нещо, ми действа точно като червено на бик.   Mr. Green
Та, откакто е забранено, ми се пуши като за последно.   Laughing
Почвам сериозно да се надявам ония малоумници в парламента да преосмислят "грижата си" за моето здраве....т.е. , да оставят собствениците на заведения сами да решават.Като например , данъка на "пушещите" заведения да е по-висок....
Дано, ама надали!
И понеже е абсолютно лицемерие да продаваш цигари на килограм, а да забраняваш употребата им, силно се надявам да измислят и някаква подобна дискриминация и за непушачите.   newsm48

Пп:Много ме изкефи решението на Слабаков по темата:направо си заяви пичът, че повече цигари с бандерол няма да си купи.Каза нещо подобно :"Не стига, че ми искат и събират данъци за цигарите (чрез бандерола), ами на всичкото отгоре няма да ми дават да ги пуша където искам.Дотук бях с цигарите с бандерол...!"

# 49
Пуша и не смятам да ги спирам засега.
А с какво е показателна анкетата.
Че непушачите са много активни да обясняват на пушачите, че трябва да ги спрат ли.
И в момента им е спокойно да си ширят сами в празни заведения.

# 50
Спрях ги преди 10 години (пушех по 2 кутии червен средец дневно) и/а се превърнах в ужасен бивш пушач - абсолютно нетолерантен към пушачите.

# 51
Не. С моят глас процентите станаха 50/50.

# 52
Изпарявам - това "да" ли е, "не" ли е? Вероятно е може би  Grinning

# 53
Да. Но напоследък все повече усещам колко ми пречат цигарите.

# 54
  • където ми харесва
Лъжеш се, пушачите все още сме повече Mr. Green

# 55
И голям ли е кеф като сте повече  Mr. Green Голямото състезание.
90% от всичките ми познати , приятели , близки и роднини , абе цялото ми обкръжение е от непушачи  , но въпреки това знам че пушачите са повече.

# 56
Лъжеш се, пушачите все още сме повече Mr. Green
Laughing знам, но за момент се зарадвах на резултата  Laughing

# 57
  • където ми харесва
И голям ли е кеф като сте повече  Mr. Green Голямото състезание.
90% от всичките ми познати , приятели , близки и роднини , абе цялото ми обкръжение е от непушачи  , но въпреки това знам че пушачите са повече.

Глупости, просто ми стана смешно и реших да се избъзикам и аз...то пък разликата е "огромна", нали...

# 58
  • Стара Загора
Не пуша! Peace

# 59
Вчера заведох детето в близката сладкарница "Неделя",която досега избягвахме защото беше като лисичарник. Седнахме вътре защото смятам,че е редно местата навън да останат за хора,които пушат. Вътре беше много приятно,прохладно и не можахме да се нарадваме на чистия въздух. И имаше доста ха.ора,така че не е вярно,че заведенията са празни. Смятам,че забраната е навременна,но малко крайна-имам предвид,че в нощните заведения и барове би трябвало да е разрешено пушенето,защото не вярвам някой да си води детето в нощен бар.

Общи условия

Активация на акаунт