Пушите ли?

• 14 684
  • 231
  •   1
Отговори
# 60
  • Върху лъчите на Слънцето.
От един месец повече изпарявам  Laughing Пуша по една-две на ден, но не всеки ден, само когато зареждам електронната. Не съм имала намерение да ги отказвам или намалявам, исках вариант за заведенията, но се получи така, че алтернативата  ми хареса повече. Не искам съвсем да ги отказвам- забелязвам тенденция при някои бивши пушачки да са крайно нетолерантни, да не кажа досадни  Laughing

И аз съм така от 10 дни. NovemberRain ме светна. Опитах и забравих за цигарите. И как няма да забравя като хем си изпарявам навсякъде и никой копче не може да ми каже, хем е по-вкусно, а за финансовата страна да не говорим. Преди давах между 250-300 кинта на месец, а сега ще ми излиза под 10.
За тия новите електронни цигари ли говорите? Може ли малко подробности, че ми стана интересно...  Grinning

# 61
Аз съм с електронна от над два месеца - не знам колко е вредна /поне не е вредна за околните/, но съм много доволна и цигарите изобщо не ми липсват - пуша от 25 години, 2-3 кутии на ден. Откакто я започнах, не съм опитвала да паля и нямам желание. Не ме дразни, ако околните пушат, не ми се и допушва - електронната е доста по-интересно и разнообразно удоволствие. Повечко от 10 лева на месец  ми излиза, но със сигурност е по-евтино от нормалните цигари и е по-забавно.

Да не забравя и аз да благодаря на NovemberRain, че ме светна на Inawera - стана още по-забавно  Grinning

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 17:04 от Vapor

# 62
  • Tам през Атлантическия океан
Пуша и не смятам да ги спирам засега.
А с какво е показателна анкетата.
Че непушачите са много активни да обясняват на пушачите, че трябва да ги спрат ли.
И в момента им е спокойно да си ширят сами в празни заведения.

Не видях такова нещо в тази тема  Wink

# 63
  • зад кестените
Да, пуша.Ту ги спирам, ту ги почвам отново със настървение Embarassed.Бях ги спряла по едно време , пушех по кутия и полвина на ден, ама като взех да се задъхвам като качвам стапалата ги намалих постепенно на 7-8 дневно докато съвсем ги спрях.После хайде пак наново с нова сила.....Сега съм пак в опити на отказване.И колкото повече слушам как вече не трябва да се пуши тук и там направо издивявам #Cussing out #Cussing out

# 64
  • с/у ОколоМръсТното
Не. Никога не съм пробвала дори.

и аз и аз.  bowuu

# 65
Не. Но инцидентно реша ли, мога да запаля. Wink

# 66
  • София
Не, пробвала съм само.

Смятам,че забраната е навременна,но малко крайна-имам предвид,че в нощните заведения и барове би трябвало да е разрешено пушенето,защото не вярвам някой да си води детето в нощен бар.

ева17, не мисля, че само и единствено децата заслужават чист въздух. Ми и аз съм дете на майка ми пък ми се ходи на дискотека  Peace

# 67
За тия новите електронни цигари ли говорите? Може ли малко подробности, че ми стана интересно...  Grinning

Питай каквото те интересува  Simple Smile

Повечко от 10 лева на месец  ми излиза, но със сигурност е по-евтино от нормалните цигари и е по-забавно.

Ако си купуваш готови разтвори ще ти излиза повече, но ако си ги правиш сама е почти без пари.

Базовата течност ти е пропилен гликол и глицерин. 1 литър струва 6-7 лева. Има още никотин и аромати. 10 мл. никотинов концентрат, което се равнява на 10000 мг. никотин струват $ 6, а 10000 мг. никотин се равняват на 20000 средно силни цигари. Останалото са ароматите, а те струват няколко лева за 5-6 мл и се разтварят 1:50 - 1:100. И ако приемем, че изпаряваш 100 мл. на месец  ще дадеш 60 ст. за базова течност, 50-60 ст, за никотинов концентрат /в зависимост от това колко силен искаш да е разтвора/ и още 1-2 лева за аромати. И ето, че всичко за месеца ти излиза под 5 лева.  Grinning

# 68
  • София
Ъ, извинете, (то пушачите и без това ме мразят, все тая Laughing) и сега как ще ви викаме вече, не "пушачи", а "изпарители"?  Ще си организирате лаборатория с колби, стъкленици и пипети? Joy

# 69
Ааааа, ще си измислим някакво готино име. А пък лабораторията си я имам отдавна. И ще си организираме тема за размяна на рецепти, само се чудя в готварския или във хоби да бъде. С две думи няма да се отървете лесно от нас, като вирусите сме Twisted Evil аха да се преборите с нас и ние мутираме.

# 70
Не съм била близо до човек с електронна цигара, но може да му дам шанс да ми подими да видя дали ще се гътна.  Laughing

# 71
Няма, Ео, даже непушачите около мен предпочитат да съм с електронна.

The_Third, пишете ме и мен за лабораторията Peace

# 72
А ако някой ви подари, бихте ли я пробвали, ако досега сте си пушили само нормални цигари?
Питам, щото проклетата ми най-добра приятелка заяви, че щяла да си седи извън бара на рождения ми ден, да си пушела, а на мен ми се прищя да и извия врата. Crossing Arms

# 73
# 74
Ааааа, ще си измислим някакво готино име. А пък лабораторията си я имам отдавна. И ще си организираме тема за размяна на рецепти, само се чудя в готварския или във хоби да бъде. С две думи няма да се отървете лесно от нас, като вирусите сме Twisted Evil аха да се преборите с нас и ние мутираме.

Записвам се и аз за лабораторията! Peace

Общи условия

Активация на акаунт