Приятели или врагове!

• 6 660
  • 83
  •   1
Отговори
Какво търсим пишейки в дадено нет пространство!
Себе си?
Другите?
Приятели?
Все ни е тая?

Търсим поле за изява, самотни сме - приятелите са се затворили, кръга ни не ни е достатъчен, искаме общуване, какво по дяволите искаме...да споделим и после да ни е яд...или просто драскаме....какво искаме....защо сме толкова самовглъбени и ни е по лесно да споделяме с непознати, които после ни стават познати....какво търсим....

# 1
Само да сте посмели да НЕ пишете в темата ми.... ooooh! Laughing

# 2
Воюваме ли помежду си или търсим себеподобни....Срещу света ли сме или имаме нужда от него, макар да го отричаме....инатим ли се или просто сме такива....

# 3
  • Варна
Ето, Тумбе, разписвам се. Нищо, че още ме яд,че ми отмъкна Кукувицата  Crossing Arms

Нищо не търся в нета. Забавлявам се.

# 4
Ето, Тумбе, разписвам се. Нищо, че още ме яд,че ми отмъкна Кукувицата  Crossing Arms

Нищо не търся в нета. Забавлявам се.

Не съм, мо...бях котка под прикритие....аууу, че си злопаметна....Благодаря ти, че разписа... Heart Eyes Hug Wink

# 5
Скука ми е всяка вечер и за това. Първо беше само по служба тук, после свикнах да се ровя и да пиша в разни теми само и само времето да минава и да има кво да прая.

# 6
Убивам време в смях, изумление и спор от време на време Wink

# 7
Ту пак, почнах ей така на майтап....и ся не мога се откажа....всички са ми мили...заяждам се, дракам се...но някак всичко ми е като навързано...някак ми е свързано...баси....усещането за близост е чак дразнещо....Все едно искаш да пръднеш, ама всички са наоколо...и чуват и усещат.... Laughing

# 8
Пушите ли?
Отново трус или внушение??

# 9
Пушим, де....даже димим...

# 10
Аха, все едно познати, нали. Ама не чак толкова, но пак познати. Свиква се да. Дори като ме баннаха мислех, че няма ми пука ама ми пукаше. Добре че "мамма" ме пусна пак да ви досаждам.

# 11
Аха, все едно познати, нали. Ама не чак толкова, но пак познати. Свиква се да. Дори като ме баннаха мислех, че няма ми пука ама ми пукаше. Добре че "мамма" ме пусна пак да ви досаждам.

Ох, Тати като ме отряза заради Марадона, направо пукнах...мислех, че ще го преживея....е, не можах...хем не бях виновна, хем набедена....не става....не беше редно.... ooooh!

Много народ ми е ценен....трудна работа....

# 12
  • Варна
Тук срещам мнения на хора, с които в реалността няма как да се сблъскам.
Факт е обаче, че открих кръг от хора, които ми станаха много близки.

# 13
Не, че искам да превръщам темата в поредната тема, ама имах нужда да си сверя часовника....Нормално ли е да имаш нужда от хора, които познаваш само виртуално....а после и не само, едни от най хубавите ми познанства(РЕАЛНИ) са в нета...и в частност в бгмамма...

# 14
Аз тогава си го изпросих яката, че чак си го исках. Ама вече не се връзвам на никой Joy да прая глупости, че иначе вечер ще си пукна сам тук.

Общи условия

Активация на акаунт