Отговори
# 495
Меги  Hug Hug Hug Hug

ДЖУЛИ julk айде слез долу и напиши две думи бе слънце??? Къде се изгуби???

Вече съм тук. Hug Ама нали знаеш, от учене не ми оставаше много време да ви следя и сега гледам да си наваксам. Иначе и аз гледам предаването по фокс тв. Peace

# 496
Скрит текст:
това е много дълга история, която никой досега не я е написал, ама аз я знам, защото имам с детективски нюх Joy Joy Joy
 с две думи,  мисля, че този Али бей( известен актьор е) е бил или е съквартирант все още със Сарп. Ама знам със сигурност, че ако не е със Сарп е съквартирант с брата на Сарп- Берк( който много ми помогна, като ми уточни мястото и часа на срещата със Сарп със студентите от Университета. Както й да...
от най-малкото става интрига в тия предавания, ах как имам нужда от узооооооооо  tooth tooth tooth tooth

# 497
  • Стара Загора
Ферда, много си изчерпателна.  Crazy Hug
Възхищавам ти се на начина на писане и изказване, обяснения.... абе с 2 думи - отдава ти се и това е. Аз нямам такъв дар слово.
А също и когато се шегуваш, те чета с удоволствие.   bouquet

# 498
Меги  Hug Hug Hug Hug

ДЖУЛИ julk айде слез долу и напиши две думи бе слънце??? Къде се изгуби???

Вече съм тук. Hug Ама нали знаеш, от учене не ми оставаше много време да ви следя и сега гледам да си наваксам. Иначе и аз гледам предаването по фокс тв. Peace

охохох
аз не помня кога писа за последно, ама има да наваксваш ехееее, мноооого!!!!

За съжаление, не знам дали следиш сериала, но напоследък никой не е очарован. Кажи си мнението , когатп наваксаш.

адски се радвам да те видя тук, пиши по-често!!!! Hug Hug Hug Hug

# 499
Скрит текст:
това е много дълга история, която никой досега не я е написал, ама аз я знам, защото имам с детективски нюх Joy Joy Joy
 с две думи,  мисля, че този Али бей( известен актьор е) е бил или е съквартирант все още със Сарп. Ама знам със сигурност, че ако не е със Сарп е съквартирант с брата на Сарп- Берк( който много ми помогна, като ми уточни мястото и часа на срещата със Сарп със студентите от Университета. Както й да...
от най-малкото става интрига в тия предавания, ах как имам нужда от узооооооооо  tooth tooth tooth tooth

bouquet

# 500
Ферда, много си изчерпателна.  Crazy Hug
Възхищавам ти се на начина на писане и изказване, обяснения.... абе с 2 думи - отдава ти се и това е. Аз нямам такъв дар слово.
А също и когато се шегуваш, те чета с удоволствие.   bouquet

+1

# 501
Лека и спокойна нощ. Hug Hug Hug

# 502
Снежи,лека ,маме Hug

# 503
Лека нощ на лягащите. Hug
От 64 епизод е, но като, че ли не съм я виждала. newsm78

# 504
И този Кенан на Берен е едииииин, аз ли нямам вкус, не мога да разбера. ooooh!

# 505
# 506
Туба с близначките си. Много си я харесвам.
Меги ти си с нов подпис май,  newsm78честито.

# 507
Наде , чудиш се за Кенан! да ти припомня поговорката: Хубавите ябълки прасетата ги ядат!:))))

# 508
Наде , чудиш се за Кенан! да ти припомня поговорката: Хубавите ябълки прасетата ги ядат!:))))
Мани, мани, наистина е вярна поговорката. ooooh!

# 509
Здравейте отново Hug

Какво да кажа,освен идвайте и вие на Бора бора. Laughing

Перфект, добре дошла, мн хубаво си го написала.

Благодаря за фрагмата!  bouquet

Дайте някой работещ линк за предаването Hug

Общи условия

Активация на акаунт