My Toys - В света на играчките - 46!

• 57 142
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
... прегради за детско легло в сайта, но сега не ги откривам...може ли да ми помогне някой, че не се справям отлично с немския ...
Заповядай, Дес  Simple Smile http://www.mytoys.de/catalog/search?query=bettschutzgitter&p … 40&sugg=false
за инфо от скромната ми статистика  Joy  в момента е заредено прекрасно  Peace
Сигурно знаеш, но всичко зависи от "монтажа", матрака, рамка и подобни ... не че не може да се върне обратно, но чакането е неприятно, а обикновено сме на зор, когато купуваме подобна вещ Peace и  побързай с избора, преди да са се разграбили  Wink

ПП: пак аз  Blush преди да изчезна  Laughing сега прочетох, че си с отличен немски  Mr. Green когато избираш преграда, гледай да е Bettschutzgitter, защото има и Verlängerung ... което е само удължители за преграда, без самата преграда  Peace

ПП (2)  Joy отново се редактирам  Blush но забравих да споделя, благодарение на вашите коментари и мнения за "осигурителните" средства за плуване и по препоръка на едно самоотвержено момиче от темичката   bouquet вчера поръчах това http://www.mytoys.de/speedo-SPEEDO-Schwimmweste-SEA-SQUAD-SWIM-V … a02.04.06/2179100 Няма да я видя на живо, поръчката е на адрес  Австрия ... но ще я изпробват на място и ще докладват, обещавам и аз да споделя, ако някой се интересува ... Поне това ви дължа след цялата полемика, която предизвикват въпросчетата ми-молби  Mr. Green  водните обувчици вече са хит в поръчките ни последните няколко дни  Laughing

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 11:22 от ivasl

# 46
  • София
Здравейте,
за първи път поръчах от сайта и съм много доволна от бързината и коректността на сайта. Със сигурност ще повторя и потретя.  Peace 
Благодаря за темичките и вашите коментари, които ми помогнаха да поръчам успешно.   bouquet
Поръчах колело на 12.06, изпратиха го на 14.06, пристигна в БГ на 19.06 и ми го доставиха на 20.06.
Дойде това колело http://www.mytoys.de/Kettler-KETTLER-Laufrad-Speedy-10-Zoll-rot/ … a02.07.07/1412747 . Малката ми госпожичка като го видя и светнаха оченцата и се захили хитро. Естествено веднага се качи и започна да бръмчи  Laughing . За съжаление в момента не и достигат около два пръста за да стъпва самичка с крачета на земята, но се надявам да ги израсте това лято и на есен да се забавлява с новата придобивка. А до тогава ще я возим, за да не и разваляме мерака.
Самото колело е много добро на пръв поглед като изпълнение, надявам се да излезне и здраво като започне да го кара активно.
Желая ви успешни покупки и весело лято за всички малчовци.  Hug

# 47
  • София
 Днес се появи розовата раничка и тъкмо си бях нагласила кошничката да пусна този път розовата и лилавата, която не успях предният път и изненада. Сега пък лилавата се е изчерпала и съм много тъжна. Според вас има ли шанс скоро да я заредят лилавата отново намалена или да не чакам. Много съжалявам, че не ми мина предният път поръчката с нея, защото розовата я има и тук в офиса на Херлиц, но тази лилавата я няма, а едната близначка държи на лилава..

# 48
  • София
Днес се появи розовата раничка и тъкмо си бях нагласила кошничката да пусна този път розовата и лилавата, която не успях предният път и изненада. Сега пък лилавата се е изчерпала и съм много тъжна. Според вас има ли шанс скоро да я заредят лилавата отново намалена или да не чакам. Много съжалявам, че не ми мина предният път поръчката с нея, защото розовата я има и тук в офиса на Херлиц, но тази лилавата я няма, а едната близначка държи на лилава..

Вчера  Диди ми пусна лилавата Grinning  Heart Eyes Преди това ми беше пуснала момчешката с моторите, после по едно време я нямаше и пак се появи след това.Така , че според мен има шанс  лилавата да се появи пак. Simple Smile

# 49
  • София
krisiki  мерси много, а ако някои скоро пуска поръчка евентуално бих искала да се включа с розовата, да не вземе да зачезне докато се появи пък лилавата....
Розовата също я даваха, че от 20 юли чак ще е налична, доста по-рано се появи, така че остава да се надявам да се появи отново и лилавата и то намалена...
По описанието по-рано, се надявам утре или началото на другата седмица да пристигнат нещата от първата поръчка, а там имам една малка сладурска раничка за Елена отново на Херлиц, за да не се сърди покрай раниците на каките. Дано накрая да не остане само тя с раница  Heart Eyes

# 50
Аз не се справям сякаш много добре с ровичкането из сайта, та да питам дали не сте срещали някакъв подобен организатор:

# 51
Здравейте,
нахлувам в темичката с въпроси Simple Smile
Никога не съм поръчвала от този сайт,но харесах едно колело за малкия и се реших.
Прочетох 1-ва страница ,но никъде не намерих кодчета за отстъпка... Има ли такива в момента?
Също така само по 1 код ли може да се ползва? С Пей Пал ли плащате?
Ще съм много благодарна на отговор Simple Smile
Успешни покупки и пълни карти на всички Simple Smile  Hug

# 52
  • Sofia
Кодове има в гугъл, 10Е за първа поръчка /можеш да използваш само един/, плаща се с ПП и с дебитна/кредитна карта.

# 53
  • София
maeva0959  миналият петък плащах с пеипал и ползвах този код за първа поръчка -10 евро 4BKM89ZHG56X

# 54
ivasl , златна си! Безкрайно благодаря!  Hug  bouquet

# 55
Мога ли да помоля, ако някой прави тези дни поръчка да ме включи и мен(пишете на лични),че сама нещо не се справям.Благодаря предварително.  bouquet

# 56
Кодове има в гугъл, 10Е за първа поръчка /можеш да използваш само един/, плаща се с ПП и с дебитна/кредитна карта.
maeva0959  миналият петък плащах с пеипал и ползвах този код за първа поръчка -10 евро 4BKM89ZHG56X

Благодаря ви много  Hug   bouquet
Мисля да пусна първата си поръчка.
Ако се омотам нещо,пак ще питам тук Simple Smile

# 57
Преди да поръчам Боби кар, да попитам дали има някой който  не му трябва вече и го продава?

# 58
момичета уж ви чета редовно,но съм пропуснала,та какво намаление чакате до седмица и още нещо,да ми препоръчате раница за третокласничка,благодаря ви за новата тема

# 59
Много пишете, ужасно изоставам с четенето напоследък.   grinning039
Вместо запис да успокоя Aila, че раничката й ще се появи. Миналата година дебнах една раничка на Хаба два месеца, защото се появяваше само по една бройка, която изчезваше моментално. След като я поръчах естествено си стоеше налична месеци наред. Mr. Green Търпение, постоянство и ще я поръчаш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт