My Toys - В света на играчките - 46!

• 57 296
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Примък  Hug Мини, благодаря   bouquet

Имам питане, сега има промоционална една полупалатка за плаж наЛаХоба, някой има ли такова нещо и дали си заслужава?
Ние имаме някаква от Джъмбо, но още не пробвана на плаж, само на двор. Пък и нашата прилича на гигантски чехъл, китайска...  Tired Hug

# 31
  • Русе
За удобни, удобни са, наистина са изляти по крачето, за стъпване по бодливи неща определено са от ползва. Против хлъзгане също. Само за пясъка не съм много съгласна, мъжа ми носи 46 н обувки, големи едва ли са му Wink.

# 32
  • у дома с любимите си хора
Здравейте!
Искам да попитам има ли някой от Ст.Загора или от друг град,при когото мога да поръчам 2 артикула от сайта.Ще съм благодарна,ако някой се отзове.

# 33
  • София
Гледам дискусия за водните обувки. И аз им се почудих известно време, но ги подминах. На басейн с малкия още не ходим, и аз не го уважавам като място за къпане, топене и т.н. На море ... там където ходим е що годе безопасно, и е хит да се тича бос, ако може навсякъде. Че и от сандали мога да пестя,  hahaha, цяло лято бос  Joy. Гледах ги преди време и аз като опция на къщни пантофи, но така и не купих.

# 34
... Удобни са му, но много спарват, като се напълнят с пясък, трудно се изчистват от него. Не знам ако взема на децата, само ще трябва да събувам/обувам постоянно. Не мисля, че ще имам нерви и за това  Wink. Търся и аз вариант за джапанки или нещо подобно сега за двора и около басейна и после за море/балкан.
Иве, скуап-а е готин, цената му е супер, смело поръчвай.
Сложих 1 скуоп в кошничката и 1 комплект топки, за всеки случай да има, не зная как ще се "харчат" при нас  hahaha  с пера за федербал сме окичили всички покриви   Mr. Green
Хиляди благодарности за разнородните и многобройни коментари   bouquet  още ме "мъчи" въпроса дали да носим точно водни обувки или да я караме с чехли и сандалки Joy Хората Мерседес си купуват по-лесно  Joy  Днес ще ми е ден за размисъл  Grinning  утре по това време пускам поръчката и ще докладвам  Peace
Лъки, J.R, Меги-сан, Чоки, Betelgeize   bouquet 
Да си пожелаем успешна седмица, здрави и засмяни дечица  Heart Eyes

# 35
Привет на всички! Знаете ли кога започва намалението?

# 36
Може ли някой да ми каже каква е разликата между този скутер  http://www.mytoys.de/Hudora-Kiddyscooter-joey-pink/KID/de-mt.mk.sommer.06/1866974 и този http://www.mytoys.de/Hudora-Kiddy-Scooter-joey-grau-gr%C3%BCn/KI … sommer.06/1641381  , освен, че са розов и зелен Simple Smile Първия е на 24,99 нормална цена, а зеления е на 34,99 нормална... newsm78

# 37
SG3RNXRRAY9N

Bis zum 20.06.12 bei myToys.de und ab einem Bestellwert von 30 € gültig. Nur anrechenbar auf das Sortiment von myToys.de und für den Standardversand in Deutschland. Abzug des Gutscheinwertes von € 2,95 nach Eingabe des Gutscheincodes in der Bestellübersicht

# 38
  • Sofia
За да не се записвам само, ще се оплача, че водни обувки нямаме и миналата година много се мразех, че не съм купила. Ако планувате каменисти плажове, силно ги препоръчвам Wink Ааа, и още един плюс може би имат, дъщеря ми настъпи оса/пчела , набирайки се към един басеин.

# 39
  • София
  Само да попитам, в статуса в ДЧЛ на поръчката ми пише следното -
  Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben.
  Доколкото разбирам това означава, че вече пътува към Бг нали? Тъй като съм посочила адреса на офиса, а доколкото разбрах те куриерите тук нямат инфо за телефонният номер, а в офиса сме много хора, се чудех дали мога да звънна по някое време на куриерската фирма, която е в Бг и да проверя дали е пристигнало и за доставката да се уточним нещо.
   Ако вчера е тръгнала за България, за колко време средно пристигат и ги обработват?

# 40
За да не се записвам само, ще се оплача, че водни обувки нямаме и миналата година много се мразех, че не съм купила. Ако планувате каменисти плажове, силно ги препоръчвам Wink Ааа, и още един плюс може би имат, дъщеря ми настъпи оса/пчела , набирайки се към един басеин.
Привет, Маги  Heart Eyes на ваше село от наше село (кафенце  Wink) за ползата от водните обувки съмнения не съм имала, нито съм се мразела, че нямаме  Joy защото постоянно подновявам размерите и винаги си имаме Grinning  ползваме ги целогодишно  Peace  Помолих ви за съдействие и коментари от опит и предположения и съм ви супер признателна   bouquet  защото тази от година ... възниква въпроса ... дали "да плуват или да не плуват" с тях  Thinking като "плуване" е на дълбоко, без пояси, с/без надувки на ръцете  Grinning  Лично съм убедена, че за нас са повече плюсовете, отколкото минусите, определено съм "за" водни обувки ... а дали да се плуват с тях ... още не съм намерила отговор, на място ще го изпробваме  Wink Вече сме собственици на момичешки с калинките и момчешки с котвичка ... все едно са правени за серията с Шарко, отлично подхождат с банските и пончото  Grinning
Ползата от водните обувки ... всеки може сам да определи според "характера" на детето си ... нашите деца са ми ясни  hahaha  "плаж" за тях няма   Mr. Green или са във водата или по водните пързалки и подобни или в зелените площи и кътовете за игра с други деца с/без аниматори   Crazy  Съвсем доброволно и с удоволствие нахлузват водните и дим да ги няма  hahaha  не ги е грижа дали ще почернеят "на потник"  Joy нито с колко пясък са пълни ... важното е да са мобилни "всякакви терени"  hahaha и най-бързите в игрите  Heart Eyes
Пожелавам на всички дечица прекрасна ваканция, пълна с усмивки и игри безкрай  Grinning и най-вече живи и здрави  Hug
Трапезица   bouquet  на това му се казва безплатна доставка ... за немско  Wink

Ето нещо за развеселяване и съвсем по темата  Laughing
A man will pay Еur 20 for a Eur 10 item he needs.
A woman will pay Eur 10 for a Eur 20 item that she doesn't need but it's on sale.

# 41
Влизам да похваля Майтойс - поръчах в петък сутрин, днес си получих нещата, направо ме смаяха с бързината си.
А и трите неща, които дойдоха, са направо супер, много по-хубави наживо, отколкото на снимките:

Този бански, добре, че взех по-голям номер, струва ми се умален: http://www.mytoys.de/Sanetta-SANETTA-Kinder-Badehose-LSF-50/Bade … 085?query=2379085

Тази шапка, взех 55 см., тя също ми се струва умалена, точно ще пасне на глава 53, супертънка, направо прозрачна, сънът ми влиза и в морето с такава; предната я носи 2 години, мокри я, излиза от водата и шапката съхне за минути: http://www.mytoys.de/DÖLL-DÖLL-Kinder-Bindemütze- … 566?query=2369566

И най-хубавото, тези сандали, на които цялата подметка при петата свети в червено при ходене, а окото на акулата свети в синьо; и то мигат на всяка крачка, а на петата светлината се движи отляво надясно, подвижен цирк отвсякъде - лятото по тъмно ще го виждам отдалеч малкия Simple Smile))
http://www.mytoys.de/Captn-Sharky-CAPTN-SHARKY-Kinder-Sandalen-B … 692?query=2348692

На сандалите страшно се радвам, защото имаме същите бермуди на Шарки, тениска също (от онова магазинче), макар че при нас сега е модата на Angry Birds, но и Шарки още се котира. Simple Smile))
А моя какъв е крачун - наскоро стана на 5, а носи 32 номер; да видим като голям как ще си намира обувки Simple Smile))

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 15:14 от Анонимен

# 42
Привет на всички! Знаете ли кога започва намалението?

би трябвало до седмица да започнат. но процентите се увеличават постепенно

# 43
 ее нещо съвсем ви изпуснах напоследък...... Rolling Eyes

# 44
Момичета, бях гледала преди прегради за детско легло в сайта, но сега не ги откривам...може ли да ми помогне някой, че не се справям отлично с немския  Blush Praynig
Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт