Другото е мамата да си хапва разхлабващи храни и дано бебо ака по-честичко....
Обмислям кенгуру...

През деня на 3 часа. Общо има 7-8 хранения.
Повече ми притеснява, че ако не съм я чула и тя се завира и се удря по решетката, а веднъж си беше напъхала единия крак целия между пречките и й висеше
Ще вземе да се заклещи диване рогато... Кога ще спре да й е забавно това обръщане не знам...Виж от корем да се търколи по гръб изобщо не й е оферта, може го, но изобщо няма желание!
, значи да не се притеснявам като го видя захлупен с лицето надолу
(аз за тази цел съм оборудвана със слинг). 
Сутрин едвам си отварям очите.Направоо...Мисля вече да спирам това хранене през нощта.Имам чувството че не е гладен а ей така просто си му се смуче нещо.Вие как мислите да карате.Ще ги отказвате ли или когато те си решат? 
! Лагуна моето мъниче спи по гръб и на страни и аз се притеснявах от задушаване но след като се обръщат сами като им омразне на една страна мисля че няма проблем!samm дано да е само период но както са ти писали бързо свикват на ръце.Никола не стои в количка повече от 10мин мъкна си кенгурото навсякаде иначе се дере от рев като не го взема
.Вашите мъничета как са с дневното спане?
Изобщо моето дете е ебаси и активното, като проходи дано се успокои и не чак такова диване 
Това е моето време за книжка, списание или филм. Така че ще държа до дупка на тоя навик за сън 
Спи там и като се събуди максимум 10 мин издържа. Имам слинг, ама много топло и тя пищи вътре. Стои в него само привечер ако сме закъснели и се прибираме по хладно. Явно така ще е оюе 2-3 месеца, докато започнат да сядат и ще им е по-интересно (надявам се).
Иначе в леглото по гръб се върти. Изтласква се с крачетата и прави по няколко оборота 
През деня между храненията спи по половин час, на обед спи около 3 часа с мен на спалнята
. Гушкам си я, какво да я правя. Иначе се тръшка много рогатото овне 

Иначе моето теле също отказваше количката.