Имам нужда от спешна помощ

• 9 867
  • 103
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Плами, засмя ме рано-рано сутринта  Hug Браво на теб, железарка си!   bouquet

# 16
plam82 браво на теб, много бързо се вземаш в ръце.
 Но ще бъде много интересно в един университет и така да си прехвърляте децата между лекции и упражнения. Колкото и ентусиазирани мацки да има бързо ще се откажат. А и като видят голямото дете, то тези каки ще са по-близко до възрастта на детето, отколкото на мъжа. А и би трябвало и новата мацка да си помисли, мъж на 30 години и да чака от мама и тате. Такива винаги ще си търсят някой да ги дондурка.

# 17
  • Ispania
Е стига с университета де Whistling, и аз се записах на "стари години" пьк не беше заради мьж Joy.

Плам4е Hug, мисля 4е имаш достать4но сили за вси4ко.Много се радвам на хора като теб  bouquet, просто си истинска майка и невероятен 4овек.
Той господина като гледам ти е направил направо услуга Naughty, за какво ти е 4овек ,който ти посяга Shocked-с раздялата ви децата ви никога няма да видят подобни неща.Помисли Wink, ще видят само хубаво....защото имайки майка като теб, друго е невьзможно да видят.
Той "таткото" нека се доказва Wink така като 4ета няма да се докаже особено много hahaha

# 18
  • София
Браво, Пламче, супер си Hug Поздравления за решението ти да учиш отново, само се надявам да не е, за да му доказваш, че и ти още си вървежна, а за себе си да го правиш Peace
Между другото, имам братовчед във Варна, ако нещо се сетиш, свиркай, ще помагаме с каквото можем Hug

Казанова  къде учи и какво е записал? Thinking

# 19
  • Варна
Здравейте мили дами! Благодаря ви, че  отново не сте ме забравили! Още един ден отмина без търсене и без досаждане. Stop Stop Stop

Пети, това за Казанова е много сладко, но за моя прост селски изказ и манталитет е много културно.  Laughing Laughing LaughingТа той студентства в Русенския университет.

Но понеже все още съм росна - прясна в този форум, а и в новия живот/без пране на вмирисани гащи и чорапи и по-чист въздух в тоалетната/, искам да разбера повече за вас и вашите сладурчета. Може ли да ми обясните в коя тема и къде мога да науча това и да се включа във вашата весела групичка!  Praynig Praynig Praynig

# 20
без пране на вмирисани гащи и чорапи и по-чист въздух в тоалетната
И със сладък вкус на свободата.

Пламче,  оправи ми настроението.  Simple Smile Съвзе се много бързо.

# 21
  • София
Пламче, аз съм виден столичен Спамър, в темата в Клюкарника заповядай Crazy

Много ме кефиш Crazy

# 22
  • София
  Днес решихме с нашите и аз на стари години студентка да ставам...

И аз щях да те посъветвам същото. Моментът е чудесен. Имаш достатъчно време да разгледаш специалностите и да си избереш нещо подходящо за теб.
Това, че си от Варна е голямо предимство - имате няколко университета и голям избор на специалности.
И нещо, което не е без значение, влиза се по-лесно, отколкото в София.

В неговия университет ще кандидатствам, но задочно естествено. И с изкараната оценка от предварителните изпити имам реален шанс да вляза в неговата специалност. Представете си ме септември, цъфнала в общежитието му с две деца. Ще бъде много забавно, нали!!!!

Това ще е огромна грешка. Избери си специалност, която на теб ти харесва и остави мъжа ти да си учи неговата.
Не си мисли, че като отидете да живеете близо до него, ще се грижи за децата си и няма да има време за младото гадже. Освен това трябва да се съобразиш и с комфорта на по-голямото дете. То вече си е изградило контакти, има си приятелчета и да го местиш в друг град в някакво мизерно общежитие може да окаже негативно влияние на психиката му.
Право на общежитие имат само редовните студенти.

# 23
Скрий децата и не му давай да ги вижда.След две седмици ще клекне ,и никакво звънене.
Не с лошо де! Битката си е на двамата родители, оставете децата на спокойствие.

# 24
След извесно време ще се върне при теб, въпроса е дали ти ще си говота да го приемеш.

А може и да не иска да го приема! Peace

plam82 браво на теб, много бързо се вземаш в ръце.
 Но ще бъде много интересно в един университет и така да си прехвърляте децата между лекции и упражнения. Колкото и ентусиазирани мацки да има бързо ще се откажат. А и като видят голямото дете, то тези каки ще са по-близко до възрастта на детето, отколкото на мъжа. А и би трябвало и новата мацка да си помисли, мъж на 30 години и да чака от мама и тате. Такива винаги ще си търсят някой да ги дондурка.
Освен, ако мацката не си търси мъжле което да я издържа докато завърши и после да му бие шута.
Или просто ще прехвърлят децата на авторката на темата- това е втория вариант.  Peace

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 11:31 от Съншайн

# 25
  • София
Може ли да ми обясните в коя тема и къде мога да науча това и да се включа във вашата весела групичка!  Praynig Praynig Praynig

Ей ги сладураните-веселячки! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663819.0

# 26
  • Варна
Здравейте! Моята одисея продължава. Говорих около половин час с моя " Нов приятел" по моя инициатива. Малката тайна надежда, която таях в себе си, че всичко, което се случва е временно, се разби на пух и прах. И започнах да осъзнава и да се стряскам, че наистина оставам сама с двете деца. Но най - лошото е, че докато говорихме в мен не трепна нищо. Все едно този човек е някакъв далечен познат! И представете си за какво се притеснявам и ме е страх, че ще остана сама и никой няма да ме погледне понеже съм пълна / състояние, за което съм виновна колкото аз, толкова и здравословните ми проблеми/. Може да съм смешна в очите на другите с моите проблеми, но понеже децата приемат на този етап раздялата добре, сравнително осигурени са и имат покрив над главата си/благодарение на родителите ми Shocked Shocked Shocked.
 Та моя най - главен проблем е липсата на мъж във всякакво отношение. Явно този мой бивш не знам си какъв ме е превърнал в такава комплексарка, че сама не мога да се позная.  В момента този господин се назовава "Мой най-добър приятел"...и моят най - добър приятел точно утре щял да подаде молба за развод по взаимно съгласие без мое знание. Joy Joy JoyТо без да съм юрист, съм наясно, че така не става. Но наша мамичка е незавършила такава, че и медиатор го раздава и явно повече разбират. А въпросния развод по взаимно съгласие не е обсъждан изобщо с мен. Но в техния си свят явно е възможна и такава опция! Shocked Shocked Shocked

# 27
  • Варна
Но сериозно, много взех да се стряскам и да мисля какви последствия води един развод след себе си спрямо децата и мен и много взе да ме е страх. Знам, че нямам избор,но все пак...

# 28
  • София
Пламче  Hug Само от срам няма да напиша колко килограма бях като се разведох с бившия си и колко бях след това, когато се омъжих отново, пък и сега. Килограмите при мен винаги са били проблем, който в последствие беше така умело използван от бившия ми, че се беше превърнал в център на себеоценката ми и на мнението ми и усещането за мен самата. Добави факта, че не спеше с мен от месеци, а гаджето му, заради което се разделихме, беше наполовината на годините и на килограмите ми - и ще добиеш съвсем пълна картинка.
Така че те разбирам, ама перфектно те разбирам  Hug
Няма да ти казвам, че не е важно как изглеждаш, защото е абсолютна лъжа. Но по-важно от това как изглеждаш, е как възприемаш себе си. Когато започнах да се срещам със съпруга си, бях посред една тежка-тежка диета, с която бях свалила някакви килограми - реално не си личеше кой знае колко по визията ми, но самочувствието и самооценката ми бяха скочили до небето, направо се чувствах ненадмината хубавица  Joy Joy Joy Така че, нищо не пречи да обмислиш една лека диетка, не толкова заради свалянето, колкото заради самочувствието, което ще ти даде.

Иначе - нормално е да започнеш полека да се стряскаш и да мислиш за последствията - досега беше във фазата на отричането, затова и ти е безразличен, и ти е смешно, и общо взето, не осъзнаваш много-много какво се случва. Следващите фази, за които да се готвиш, са депресия, гняв, пазарене и приемане. Много е важно да не зациклиш до безкрай в никоя от тях, но в същото време и да си ги изживееш докрай. Така че като те налегне депресията - реви и се тръшкай, колкото ти душа иска. Като му се ядосаш и започне чак да те души гнева, отдай му се. Пиши тук, много помага, от опит го казвам.

Последствията, за съжаление, не можеш да предвидиш отсега, не се знае нито как ще се завърти живота ви, нито кой как ще се промени, нито кой какъв партньор ще срещне. Но и няма нужда да ги мислиш отсега, всяко нещо по реда си.

Лелее, пак те чета и направо се шашкам колко си приличаме Crazy

# 29
Аман от тия килограми Simple Smile Като се запознах с мъжа ми бях малко по окръглена и той така си ме харесваше, макар че това не ми бяах нормалните килограми по принцип. Сега когато съм си с нормалното тегло постоянно ми се кара да ям повече - тъй, че хора всякакви. С още един бивш бяхме така - запозахме се докато бях бременна с първото ми дете и съответно добре окръглена, след това отслабнах много бързо и рязко и той беше нещастен Simple Smile
Иам мъже, които искат да има повече плът по жената, да не им убиват кокали. Въпроса е ти наистина да се чувстваш добре в кожата си, както е казала Бърди. Една диета и самочувствието че все пак имаш контрол над себе си биха могли да помогнат, дори и да не отслабнеш фрапиращо много.

За последствията от развода - не знам какви биха могли да са. Реално няма нещо кой знае колко страшно, сключвате споразумение и си го гониш до дупка да го изпълнява. Може пък да се окаже свестен разведен родител и да търси контакт с децата.

Общи условия

Активация на акаунт