Имам нужда от спешна помощ

• 9 867
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Хе - хе. Аз пак съм тук.  Laughing Идейка ми даде. Да отидем на село при баба за малко с децата. Той крачето му няма да стъпи там. Хем за тях спокойствие, хем за мен, а и пари за нощувка не искат.  Thinking

# 46
Aйде, бягай!
Там ще можеш на спокойствие да преосмислиш всичко, да се заредиш с енергия и да си починеш от лудории (физически и онези дето ти се въртят из главата). И децата ще си изкарат супер, на село винаги е интересно!

Само сега да не вземе да му подшушнеш къде отиваш, знаейки че той няма да стъпи там  Mr. Green

# 47
Само аз ли прочетох, че Плам е отнасяла ругатни и шамари пред децата?!

Бягай като от огън, жена! Леле, как не понасям такива мъже  #Cussing out

Бившият ми приятел ме ощипа от злоба до кръв. Предупредих го, че ще си тръгна, ако пак направи нещо подобно. Първо ми викаше, че никой нямало да ме иска - дебела съм била (1.59 м. на 47 кила!), след което смени песента. Кълнеше се, че ме обичал и никога повече нямало да прави така. Месец по-късно ме заплаши с бой. Не, не ме удари. Само ме заплаши. Напуснах го без да ми мигне окото.

После ме преследваше, молеше ме да се върна, ревеше и какво ли не. От такъв деца никога, НИ-КО-ГА не бих родила. Айде, на теб ти се е случило. Не позволявай тормозът да продължава. Защото това е насилие и върху теб, и върху децата.

Малеее, как се ядосах!  #2gunfire

# 48
Фея Кръстница , ми нали заради това я пращам на рехабилитация  Wink

# 49
plam82 трудничко е, но трябва да вярваш в себе си. Вашите са до теб и ще ти помогнат, важното е да успееш да си намериш работа, но това след като се по съвземеш. Добра идея е на село. Говори с вашите ако може да ти поемат разноски по делото за развод, а и може да го осъдиш да ти възстанови разноските по делото БНД. А той няма за какво да те осъди, просто те плаши. НА този етап за него е важно всичко да е на ред с новата любов и за да мине всичко мирно и тихо да развода е по-добре да не му говориш повече за нея. Просто го остави да си изживее новата любов, а ти спри да се интересуваш от него и си съсредоточи върху себе си и децата.

# 50
  • София
Пламче, цел номер едно сега ти е да си намериш работа. Няма какво да мислиш за сульо и пульо, изкарването на пари (колкото и гадно да звучи) трябва да ти е цел номер едно.
Не ми харесва плана със селото, аз на твое място бих зарязала всичко и бих с търсила работа нон-стоп. 

# 51
  • Другата България
А през този един месец, той пак си ме обиждаше и то доста брутално /защото по документи все още ми е някакъв и ме бил издържал в момента/, но аз си мълчах и свируках уж заради децата - щото ги взема и дава пари...
   Започна да ме псува нарежда и т.н. Взе да блъска, да хвърля. Майка ми дойде, взе и да псува и нея.
А пък бога ми, не паднах толкова ниско да и пиша на нея.
Аз мисля, че достатъчно ниско си паднала... Confused още от миналите ти постове, в които спомена че ти е посягал и брат му, и баща му те е обиждал.....и ти още тогава не си предприела нищо Rolling Eyes  случката с приятелката би трябвало да те отрезви, но като те чета ти продължаваш да го търпиш и да си свирукаш .....заради децата? Shocked За да стават и те свидетели на всичко това? Искаш помощ, но не си чула съвета на нито една от нас, като гледам не си престаряла, нали не смяташ че света започва и свършва с един мъж?Това ли искаш за себе си, за децата си? Върху тези неща помисли.Да, обидно ти е, неприятно ти е, пренебрегната се чувстваш, но ако се вземеш в ръце и това ще мине Peace  не се самосъжалявай, имаш покрив над главата си и подкрепата на близките си, ще си намериш работа и нещата ще потръгнат нанякъде. Peace

Ще ги лиша от много неща, а те са свикнали на хубавото и скъпото!  Защото той показа какво значат децата за него щом даже и не се опита да ме заплашва за тях, а заради онази прекрасна принцеса беше готов и  да ме пребие... 
За всяка наука има и отука!  Peace То всеки обича хубавото и скъпото /не че всичко скъпо е хубаво де/, но можеш да караш и с най-необходимото на първо време. И не превръщайте децата в мерило за това кой кого повече обича и какво направил.Детката психика е много крехка и ако стават свидетели на грозни сцени това след време се отразява. Извини ме ако бях досадна, но всичко си зависи от теб. Hug
Не ми харесва плана със селото, аз на твое място бих зарязала всичко и бих с търсила работа нон-стоп. 
Аз също Money

# 52
Е, какво не ви харесва на плана със селото?
Няколко дена, дори и само уикенда, ще и се отразят много добре, ще може да си събере мислите и да се реши какво да прави. Не е казано да седи там с месеци.
Така като я гледам сега изобщо не си помага.

Да, работата е много важна, подкрепям това предложение  Peace

# 53
Е, какво не ви харесва на плана със селото?
Няколко дена, дори и само уикенда, ще и се отразят много добре, ще може да си събере мислите и да се реши какво да прави. Не е казано да седи там с месеци.
Така като я гледам сега изобщо не си помага.

Да, работата е много важна, подкрепям това предложение  Peace

И на мен ми допада тази идея! Първо на село за да поразпусне малко психически и после може да си търси работа.

# 54
  • София
kiara, не ми хареса може би защото си представих себе си в такова положение - с децата на село, брррр! От нищоправене главата би ми се пръснала от мислене и превъртане на едно и също около мъжа, раздялата, другата ...
А ако си остана у дома с децата и си поставя за цел да си намеря работа час по-скоро, мислите ми биха се канализирали в друга посока.

Може обаче Пламчето да не е като мен и да й дойде добре селото, разбира се  Peace

# 55
  • Варна
 Здравейте, благодаря за мненията на всички. Две денонощия не съм спала. Мислих, премислях и претеглях. Срещах се с приятелки, записах се на борсата.Сряда имам кандидатстудентски изпит. Приемат ли ме веднага започвам работа, която ще ми реши всички проблеми. Не съм погледнала нищо, а ми трябва поне 5.50, за да вляза. Другото ми образование е туризъм и с него мога да започна само сезонна работа, която в момента не ме устройва. Ако има мами от Русе да пишат. Там ще кандидатствам.
 Днес се консултирах с позната адвокатка по телефона. Няма смисъл да отлагам неизбежното, колкото и да  ме боли. Единствения вариант да се разведа по вина е да докажа, че има любовница със свидетели. А аз нямам такива. Той се крие от всички. Пред семейни приятели твърди, че е сам. Едва ли не трябва да ги хванем на калъп. Психическия и физическия тормоз е недоказуем също. Адвокатката каза, че е най-добре да се разведем по взаимно съгласие. Преди ми предлагаше 300 лв издръжка, която не е за изтърване, но сега е озлобен и незнам. Днес се принудих да му звънна, защото говорил с детето и му разправял да благодари на майка си, че нямат баща. ooooh! ooooh! Искал ги събота и неделя, нямала съм право да ги спирам, заплашва ме със съд/а аз наистина нямам право да ги спра/. Помолих го да не излиза с приятелката и да ги среща. Децата достатъчно изтърпяха. Тази среща е много ранна и травмираща според мен особено за баткото. Той ми отговори, че това си е неговия личен живот и време с децата и е крайно време да ги запознае с новата си приятелка. Тоя направо се е побъркал, наред с всичките си недостатъци и простотии спрямо децата винаги е бил много умерен. Не баща за пример, но що годе поносим. Направо съм втрещена. Какво се оказва според закона? Ти страдаш, ти гледаш деца, той си има приятелка, той те тормози, а накрая какво ти пак трябва да мълчиш, за да не заведе дело и да си умерен и така нататък, за да са добре децата...и той да дава така необходимата издръжка. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 56
  • София
Ох, Пламче, така е, и по-лошо ще става. Стигнете ли до съда, вече ще му е увряла главата, че 300 лева ще му е много да дава. Затова аз непрекъснато като латерна повтарям само това за работа и приходи, че ти трябват. Просто вече не можеш да разчиташ на друг, освен на себе си.
Това с ученето как го виждаш, вашите ли ще помагат, с пари, с децата? Аз не знам дали бих се хванала на хорото точно в такъв момент, това в момента е чист пасив, само разход.
Аз хем имах хубава работа като се развеждах, хем само едно дете, хем почнах да изнемогвам и се втурнах да си търся друга работа за повече пари. Ако вашите могат да помагат за пари и за децата, учи, ама иначе не знам как мислиш да се случи това, че и в друг град  newsm78

# 57
  • Ispania
plam82 , според мен трябва да оставиш бащата да прави каквото иска с ли4ният си живот.(това е мое ли4но мнение  Thinking).щом иска децата да се запознаят с новата изгода АЗ бих го оставила да ги запознае. Децата няма да страдат кой знае колко.Все пак са деца Thinking, то4но през този пьт сьм минала и ако бащата е както казваш "много умерен" вьв вси4ки действия кьм тях, то може би така иска да ги приобщи кьм "техният"  нов живот.
Пьк и помисли Wink, ето ти доказателствата, 4е има лУбовница hahaha.
За сьжаление той е прав, не можеш да го спреш да ги вижда, ти трябва да гледаш от твоята камбанария.Нека ги вижда,(още пове4е щом е сравнително добьр баща), пьк ти се вьзползвай от ситуацията.
Дано успееш да вземеш студенсткият изпит Peace.
Успех.

# 58
И на мен тази идея с ученето не ми изглежда добре , още повече , че май беше заради него , че той искал да учи ? ooooh!

А как ще почнеш работа веднага , ако те приемат ? Не разбрах ?
И как ще изкараш 5,50 , без да си учила изобщо ?

Според мен на първо място трябва да си намериш работа  и , ако успееш , да го съгласиш да се разведете по взаимно съгласие .
Всичко останало е нерви и допълнителни разходи .

# 59
  • Варна
Принудих се да се обадя на свекърва ми, която не съм чувала и виждала от 4 години, след онези изпълнения на брат му и баща му. Тогава се изнесох от тяхното жилище и се принесох при нашите, а господин Мухльо дойде след една седмица с подвита опашка и остана при нас. Децата никога не съм ги спирала обаче. Помолих я да предотврати тази среща. Жената беше втрещена, като разбра какви ги върши тоя. Казах и за бъдещата и снаха. Та моя БНД излезе много хитър. Как да го забравиш това нищожество, като сега е на фаза - ти си смотла, новата е най-прекрасното същество на света. Поне като съм принудена да му давам децата, да спечеля майка му на моя страна.
 Искам да се разведа и да приключа, но не предполагах, че всичко ще е толкова сложно и трудно, че за всяко елементарно нещо трябва да водиш войни, да лавираш и т.н. Аз не познавам този мъж. Не си мислете, че съм търпяла много да ме бие и псува. Това започна преди 4-5 месеца, когато се появи каката на хоризонта. Тъкмо взема да мисля, че се съвземам и той ме провокира по някакъв начин и ми я навре с очите. Е как да стане да не обръщаш внимание на тази помия и злоба. А на село ще избягам, но следващата седмица, но тоя и там ще звъни на детето. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт