Имам нужда от спешна помощ

• 9 873
  • 103
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Значи явих се на предвалитерен изпит още април и имам 4,80. Изпитът е по български, така че материята не е непозната, а е мината един път.  Става въпрос за задочно, а не редовно като него. Просто тази професия си е моя стара мечта,  след всичките простотии исках да се откажа, но нашите възродиха идеята, и да в началото ще съм на тяхна издръжка, и за две седмици задочно децата ще се гледат с разни комбинации. А мога да започна работа по специалността веднага, но съответно на по-ниска заплата.
  Това с ученето с него беше просто шега. Университетът е един и същ, но той е в филиал в друг град, а редовното и задочниците не се засичат.
  Предполагам, че ще е много трудно. Но от това имам нужда сега. Нови хора, много работа и учене и деца едновременно и за секунда няма да ви занимавам с глупости тук. Hug Hug Hug

# 61
  • София
Щом вашите ще помагат и щом можеш веднага да почнеш работа по специалността - действай  Hug

# 62
  • Другата България

Предполагам, че ще е много трудно. Но от това имам нужда сега. Нови хора, много работа и учене и деца едновременно и за секунда няма да ви занимавам с глупости тук. Hug Hug Hug
Това вече звучи много по-разумно! newsm10

# 63
  • София
Пламче, успех на изпита, но все пак, защо не във Варна, а в Русе?

# 64
plam82,не го приемай като заяждане от моя страна понеже не е такова,но какво те интересува БНД дали си има приятелка или не? Нали си решила да се развеждаш,ако ще и 20 да си има. Негова си работа! От всичко прочетено тук,имам чувството,че ти отново ще се събереш с този човек ако той пожелае това. Може и да греша,но имам такова чувство. Между раздялата и развода ми с БНД мина повече от година,но аз още от самото начало престанах да се интересувам дали си има приятелка или не. Според мен няма нищо лошо в това,че иска да запознае децата с нея,но само ако въпросната дама се държи добре с тях. А ако ти си на негово място,няма ли да ги запознаеш с новия си приятел?

# 65
Плам, успех с новото начало и от мен! Така трябва - на чисто. Иначе ще се омотаеш в един омагьосан кръг, от който всички ще пострадате.

# 66
  • София
Деси, аз я разбирам, защото и аз бях така в началото. Не съм искала да се събираме с БНД, ама изобщо. Не ми дремеше и че има приятелка. Но не исках да я запознава с детето ни, поне в началото, докато дребния посвикне с идеята, че се развеждаме. И аз да имах гадже, и аз нямаше да ги запозная точно тогава, в най-стресовия за детето и за нас момент.
Слава богу, моят бивш е свестен, и реагира нормално и адекватно на тази ми молба, и ги запозна някъде след месец-два, когато детето се беше поуспокоило, че не е загубил баща си въпреки че не живеем заедно.

# 67
Бърди,сигурно си права! Всеки чувства и реагира различно.  Simple Smile

# 68
  • Варна
plam82,не го приемай като заяждане от моя страна понеже не е такова,но какво те интересува БНД дали си има приятелка или не? Нали си решила да се развеждаш,ако ще и 20 да си има. Негова си работа! От всичко прочетено тук,имам чувството,че ти отново ще се събереш с този човек ако той пожелае това. Може и да греша,но имам такова чувство. Между раздялата и развода ми с БНД мина повече от година,но аз още от самото начало престанах да се интересувам дали си има приятелка или не. Според мен няма нищо лошо в това,че иска да запознае децата с нея,но само ако въпросната дама се държи добре с тях. А ако ти си на негово място,няма ли да ги запознаеш с новия си приятел?

Деси, не мога да бъда категорична за това какво ще стане нататък, защото животът поднася големи изненади, но  съм по-умерена и лутаща се из мненията си, защото всичко това го преживявам за първи път. Това е първата и последна изневяра, поне за която аз да знам. По негови думи, когато се запознал с това момиче бела апсолютен боклук, защото щеше да се жени за един, спи с друг в общежитието, и с трети на работа. Била нимфоманка, леконрава и т.н. /тя все пак е на 20г./, а сега са лудо влюбени един в друг. Ма то боклук при боклук отива. И да има разделно събиране, накрая все на бунището се хвърля.
  А децата не искам да се виждат с тази, просто големия много тежко изживява всичко. Започна да се затваря в себе си, да не иска да излиза навън, даже и да псува децата. А беше много добро и възпитано дете, винаги усмихнато /не, че си е моето, но/.Постоянно търси внимание от свако си и дядо си. Те слава богу му го дават, но не са баща му. А когато отиде при него той е вечно на компютъра и пише с онази. Малката даже на 2г и 3м вечно го търси и тя стана по-изнервена от тези разходки напред назад. А онази малка пикла какво ще прави с тях. Това би трябвало да си е тяхното време с баща им. Поне аз така виждам нещата. Не ги спирам, не го обиждам пред тях. Опитвам се максимално да лавирам. Онази не може името си да напише правилно, пък с моите деца работа няма. Не ги лишавам от баща, но на този ранен етап нова мама при тати не им трябва.

# 69
Аз мисля, че за доброто на децата запознанство с нов партньор на разделените родители трябва да става чак тогава, когато връзката е сериозна. Иначе ценностната им система се обърква, еле пък на такава ранна възраст, когато децата все още до голяма степен изживяват собствената си стойност като личности чрез отношението на и между родителите.

# 70
И аз съм на мнение, че децата не трябва да се запознават с всеки партньор на родителите. Само когато е много сериозна връзката.
И другото което ми прави впечатление, никой няма право да определя даден човек като боклук, всеки си има ценостнна система, а и никога никой не знае в каква ситуация може да попадне.  И пред децата въобще не би трябвало да се говори за бащата и приятелките му.
Иначе късмет в ученето и дано всичко да потръгне.
Най - важното за теб plam82 е да си започнеш твоя живот и да спреш да се вълнуваш от приятелките му и каквото и да е около него . С това само ти се тормозиш.
Явно човека си мисли, че не се е наживял и отговорностите около семейството са му дошли в повече. Само дето на мъжете им е лесно да абдикират, а ние не можем.

# 71
  • Варна
  Благодаря за пожеланията и мненията! Може и да греша, като наричам разни хора с разни епитети, но нивото ми явно е по-селско от вашето. Вие не знаете на какъв психически тормоз съм подложена в момента и каква помия се изсипа отгоре ми вчера. Така, че стоенето над нещата не ми се получава напоследък.
 Но снощи ми се случи нещо, което преобърна  света ми. Явно се случват чудеса. Кореспондирах с  отдавна забравен познат, който задочно ми показа какво е нормално отношение към жена. Връзката е невъзможна, но от години за първи път цяла нощ съм будна заради мъж, който не ме разплаква. Писахме си само на скайп. Днес ходя по улиците и се усмихвам. Чувствам се щастлива, свободна, окрилена...Можело значи. Цял ден не съм се сещала за БНД. Даже и вече не се ядосвам, само при мисълта за него.Надявам се това да не е поредната фалшива тревога. Стискайте палци. Praynig Praynig Praynig

# 72
Ето , съдбата ти дава знак , че трябва да направиш промяна в живота си !  Wink

# 73
  • София
Що пък да е невъзможна връзката, айде сега Simple Smile Не търсим нов съпруг, ама нещо така, за повдигане на настроението, що пък не Simple Smile

# 74
  • Варна
Говорихме служебно, опита се да се заяжда, реакция никаква от моя страна. Той побесня. Не е свикнал така. Победа!!!!! newsm44 smile3501 newsm17
Що пък да е невъзможна връзката, айде сега Simple Smile Не търсим нов съпруг, ама нещо така, за повдигане на настроението, що пък не Simple Smile
Ще рискувам. крайно време е. Пък каквото стане. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт