Имам нужда от спешна помощ

• 9 877
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
 Гледам никой не пише, но аз ще си пиша, за да споделя радостта си, много съм щастлива. Вече мога да кажа честно, че надживях болката. Обидата още се промъква от време на време, но се преживява много по-леко.
 Но започнаха проблемите с БНД - афиширане на новата му връзка чрез всякакви мръсни и долни методи /дори и пред децата/. Дори 2-годишната ми дъщеря онзи ден каза: "Доди тати на колата, тиди на каката, после на колата тиди на мама". Направо бях втрещена.
 Искам по-бързо да се разведа и да приключи всичко, но уви прекрасния господин няма 350 лв за развод - бяхме се разбрали, че той ще плаща. Майка му ще ни развежда сега, защото е медиатор.
Вече започна да заплашва, че няма да дава издръжка.
  Чувствата ми са добре, но нервите ми вече не издържат.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 76
Не си надживяла нищо докато изпитваш каквито и да било чувства към този мъж, положителни, отрицателни и всичко по средата.

Дано успеете скоро да се разведете за да имаш поне малко свобода и спокойствие.

По въпроса за запознанства на децата с последващи връзки. Аз съм много против докато връзката не се затвърди като такава и не е сериозна.

# 77
  • София
Не си надживяла нищо докато изпитваш каквито и да било чувства към този мъж, положителни, отрицателни и всичко по средата.

202uu Но като се самоубеждаваш достатъчно дълго в нещо, то вземе, че стане

# 78
  • Варна
 Здравейте момичета, ако някой следи сериала...втори сезон започна.
Първо да се похваля, че съм приета да уча, започвам нова работа, свалила съм доста килограми, излизам си напред-назад, когато съм без деца...нещата взеха да си идват на мястото, поуспокоих се, приех си нещата и взех да се наслаждавам на свободата.
 Но изведнъж хубостникът реши да се завръща, кара ме да излизаме уж за развод да говорим, а започна да съжалява и т.н....картинката ви е ясна. Изоставил девойката, осъзнал се, работа си търсел, обичал ме, ревнувал ме. Ясно ми е, че промяната ще е до време, дърпам се, но е много настъпателен, чак досаден. Слушам и виждам нови неща, сменена тактика, съвсем различен мъж, който не познавам в добрия смисъл.
 Та може би ще ме осъдите, ако изобщо ми обърнете внимание, но ми е много трудно да удържа фронта...уморих се вече от всичко, не ми се спори, не ми се мисли кой е крив, кой-прав...пуснала съм се по течението и незнам за пореден път в живота си какво правя...не искам да съм с него, но как да го отстраня, за да продължа напред... Whistling Whistling Whistling

# 79
  • Другата България
Та въпроса ми е, ако реша да се развеждам - кого трябва да търся него или тати /щото и тати ме е обиждал, а братчето даже и ме е удряло преди време/... Shocked Shocked Shocked

Извинявай, ама на мен ми се струва, че ако мъжа ти "клекне" поради някаква причина  и този път ще му простиш. Баща му те обиждал, брат му те удрял, сега любовница си има и ти му се чудиш...Запомни, че човек винаги има избор, просто трябва да вземе правилното решение в точния момент. Никой мъж няма право да потъпква достойнството ти, и нито една жена не го заслужава от който и да е мъж.

Mr. Green За пореден път се оказах права, нямам какво друго да кажа, освен че избора си е твой и само твой, както и живота!Как ще го живееш и с кого-зависи само от теб, не от всички нас тук във форума. Peace

# 80
  • Варна
Не искам да бъда криворазбрана, наясно съм със себе си...искам да съм сама на този етап от живота си, спокойно ми е, добре ми е с децата, независима съм от никого и този живот взе да ми харесва, но просто търся съвет как да го отстраня възможно най-безболезнено, защото по природа съм си много безволева и съжалителна.  Tired Tired Tired

# 81
  • Другата България
 Joy След всичко, което ни разказа, си "съжалителна"? Ами съжали  го тогава, какво друго да ти кажа, до следващия.....нещо си, каквото и да ти причини.

наясно съм със себе си...искам да съм сама на този етап от живота си, спокойно ми е, добре ми е с децата, независима съм от никого и този живот взе да ми харесва
Ето това му кажи на него и го пусни по течението! Peace

# 82
plam82, първо честито за работата и обучението ти.
Ти сега трябва много добре да помислиш и да претеглиш плюсове и минуси.
Но човека сега те обича.Онова младото явно му е било дуспата, та кое момиче ще се ангажира с такава отговорност да се занимава с деца и с мъж с деца и да се натовари с такова нещо за цял живот.
Много семейства са имали подобни проблеми и са ги преодолели и са продължили на пред в името на нещо си, най-вече заради децата. Но мнението ми е, че такова нещо не се забравя и не се прощава. Това нещо винаги ще ти тежи и ще си в очакване да се повтори.
 От друга страна той какво ще прави за семейството си на този етап? Ти ще учиш, работиш ще се грижиш за децата, трудно ще ти е, но ще се справиш, а той какво ще прави, ще учи и ще се грижи за себе си. Не може на такива години, създал деца да си живее своя живот и да не помисли от какво имат нужда тези деца и да каже на мама и тати да му дадат пари за кафе, камо ли за нещо друго. Всеки човек трябва да поема отговорността си.

# 83
  • Варна
Оффф, такава каша ми настана в главата, че на може да бъде повече. Претеглям, претеглям плюсове и минуси, държа се детински, а на онова младото той би отново дуспата пред моите очи, за да се докаже...Всичко е толкова сложно и честно казано младото ми е най-малкия проблем в този момент...Направо незнам, но той наистина не е той, какъвто го познавам...защо му трябваше да се осъзнава...тъкмо се бях съвзела...честно да си кажа пробвах и някакво подобие на връзка с друг мъж...е, не  се получи! Не искам, не вярвам, не мога...всичко е толкова сложно...но тези деца все са ми пред очите...направо ги побъркахме...и родителите си ще побъркам...незнам, направо незнам какво да правя...Но не ми обръщайте внимание, аз просто си драскам тук... Tired Tired TiredМай вече имам нужда от психолог...

# 84
Не може на такива години, създал деца да си живее своя живот и да не помисли от какво имат нужда тези деца и да каже на мама и тати да му дадат пари за кафе, камо ли за нещо друго. Всеки човек трябва да поема отговорността си.

Много хубаво казано, но колко ли е постижимо?  Rolling Eyes  Знаеш ли, тези думи съм ги повтаряла толкова много и така безрезултатно на БНД, че вече започнах да си мисля, че някои мъже просто не могат или не знаят как да пуснат полата на мама.

plam82, определено не искам да съм на твое място. Има ли начин да се консултираш със специалист. Не толкова че имаш нужда от съвет, колкото да разкажеш това което е в душата, да си подредиш мислите и да стигнеш до някакво решение сама за себе си.

# 85
Не може на такива години, създал деца да си живее своя живот и да не помисли от какво имат нужда тези деца и да каже на мама и тати да му дадат пари за кафе, камо ли за нещо друго. Всеки човек трябва да поема отговорността си.

Много хубаво казано, но колко ли е постижимо?  Rolling Eyes  Знаеш ли, тези думи съм ги повтаряла толкова много и така безрезултатно на БНД, че вече започнах да си мисля, че някои мъже просто не могат или не знаят как да пуснат полата на мама.
След като не могат да го проумеят на време остават децата си да отраснат без баща. Ние си поемаме отговорността и ще си отгледаме децата. Като остареят и мама вече я няма ще се сетят, че някъде имат деца, но ще бъде твърде късно за тях. Децата порастват и виждат кой какъв е и какво прави за тях.

# 86
Плами,мила ситуацията ти ми е толкова позната.Най-доброто което можеш да направиш е да устоиш,той може и да съжалява сега,но това съжаление ще трае до момента в който му простиш.А ти ще можеш ли да живееш в постоянни съмнения,дали пак няма да те предаде.Знам че е много трудно.От личен опит го знам.Трудно е да се бориш с себе си и вътрешните си желания,но приеми че всичко което ти говори е един театър.Човек на 32 години не се променя.Тази негова промяна е продиктувана от някаква ситуация и е временна.Може би онази малката го е предала както той теб,и сега търси утеха,но ти не си му играчка,нито децата.Искам ви-не ви искам.
Ще срещнеш по добър,но когато му дойде времето,не се насилвай да се впускаш в нова връзка за да му отмъстиш или да го забравиш.Опитайте се да запазите приятелски отношения заради децата.А твоя живот си го продължи.Трябва да сме силни мила,по добре да страдаш един път отколкото цял живот

# 87
Така е blagovesta. за съжеление това е горчивата истина  Sad

elina_elina, сама го каза, имаш отговор на твоите въпроси : Трябва да сме силни мила,по добре да страдаш един път отколкото цял живот   Wink
 Hug

# 88
Да,мила имам отговори на въпросите си,но ми е толкова трудно,изненадата е голяма за мен шока от постъпката на нашия БНД.Той просто избяга в началото имаше контакт с нас,но всеки ден му хващах лъжите караше някаква да се представя за жена му и да казва на друга че вече са разведени и т.н.В един момент изчезна напълно,явно се е задомил с някоя.А аз толкова много направих за този човек,който ни захвърли на вятъра.Знам отлично какво трябва да направя,но болката е неописуема.Не мога да повярвам на случващото се.Знам че който какъвто и съвет да ми даде,всичко е въпрос на време.Но да не отклонявам темата на Плами към моят проблем.Те са сходни.Добре че го има поне този форум пак е някакво успокоение.

# 89
plam82 едно ще ти кажа - вълкът козината си мени, нрава не. А и от личния ми опит съм се убедила, че всичко е поза. Ще се успокои твоя човек, че пак си му под чехъла и си зависима от него и ще ти врътне същия номер. Запомни ми думите.

Общи условия

Активация на акаунт