Имам нужда от спешна помощ

• 9 879
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Килограмите нямат никакво значение, преди бременността бях 42 кг, като ме изписаха от болницата бях 47, спортувам почти всеки ден, но това не попречи на БНД да си вее инструмента Mr. Green Важно е ти да се чувстваш добре в кожата си, колкото и да е клиширан израза Hug

# 31
  • Варна
 Поредна среща...пак взе децата/съответно ги заведе при мама и тати/...остави и пари/цели 60лв, а миналата 80,които му дал тати/...заведохме баткото на лекар/с колата на тати/...взе малката от ясла...поиска ги и следващата седмица...на почивка искал да ги води/съответно през отпуската на мама и тати/...развод за сега не искал,щот пари няма /респективно тати няма/...памперси купил /които аз така предвидливо забравям да сложа в багажа втора седмица/...бърса сополи,три сълзи/на дъщеря си и на племенницата ми/...възпитава баткото, попита го как е, говори с него за случващото се/нещо невиждано и нечувано/...след време кола щял да ми купи /т.е. тати като му даде повечко парички/...искал пълномощно да ги води в чужбина/мама и тати често пътуват зад граница/... аз пак се разревах пред него и пак се поддадох /но това са подробности/. Та въпроса ми е, ако реша да се развеждам - кого трябва да търся него или тати /щото и тати ме е обиждал, а братчето даже и ме е удряло преди време/... Shocked Shocked Shocked

А момичета, относно килограмите в момента съм на 90-дневната диета и май има ефект, ама не и в самочувствието. Hug Hug Hug

# 32
  • София
Та въпроса ми е, ако реша да се развеждам - кого трябва да търся него или тати

Адвокат трябва да търсиш... Всъщност много не разбрах въпроса  Embarassed Той или баща му какво общо имат, в какъв смисъл да ги търсиш, ако решиш да се развеждаш?
За килограмите - за мен по-добра диета (изобщо средство за отслабване) от... как да го нарека... страданието - няма. Топя се като сладолед  Laughing Това поне му е хубавото на изживяването на разни драми при мен - категорично отслабвам (сега съм по-слаба от преди да забременея даже)  Peace Та ако и при теб е така - ето поредното хубаво нещо в цялата история.
А към теб как се държа? Как реагира, когато ти се поддаде и се разрева?

# 33
  • Варна
 Мелинда, всичко това беше в кръга на шегата. Имах впредвид - кого да съдя за издръжка него или баща му, защото реално той разчита на баща си за всичко.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
  Към мен се държа много странно - първо ме заплашва, че Варна щяла да ми се види тясна , после кола ще ми купува. За мен този човек не знае какво иска - абсолютен въздух под налягане.

# 34
  • Другата България
Та въпроса ми е, ако реша да се развеждам - кого трябва да търся него или тати /щото и тати ме е обиждал, а братчето даже и ме е удряло преди време/... Shocked Shocked Shocked

Извинявай, ама на мен ми се струва, че ако мъжа ти "клекне" поради някаква причина  и този път ще му простиш. Баща му те обиждал, брат му те удрял, сега любовница си има и ти му се чудиш...Запомни, че човек винаги има избор, просто трябва да вземе правилното решение в точния момент. Никой мъж няма право да потъпква достойнството ти, и нито една жена не го заслужава от който и да е мъж.

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 20:22 от Merri_An

# 35
Няма майка който да не успее да се мобилизира в подобен момент, а щом и близките ти те подкрепят не се и съмнявам че ще се справиш психически

# 36
  • София
Имах впредвид - кого да съдя за издръжка него или баща му, защото реално той разчита на баща си за всичко.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да, разбрах - кого да съдиш за издръжката на децата  hahaha Е, при всички случаи баща му сигурно и за това ще му дава парите  Rolling Eyes Ама к`во значение има - важното е да си ги получаваш.
Като гледам, има още да се въртиш в този омагьосан кръг. Да чакаш и да се надяваш, да се разочароваш... Защото той с поведението си те обърква (да не говорим той, гОркия, колко е заблуден). Ту така, ту иначе. Моето мнение е, че накрая (а кога ще е този край - не се знае, дано е по-скоро, защото иначе само ще се измъчиш) ще ти писне от всичко и ще му теглиш една майна и така. Нормално е и да се надяваш, нали надеждата умирала последна. Ще бъда откровена - мисля, че е празна работа вече всичко, въпроса е ти колко време ще издържиш на тази въртележка. Много сили ти пожелавам  Hug а ние сме тук с теб

# 37
Здравей Плами, писах ти и на лични, това за заплахите го изживях и аз преди няколко дни, първо апартамента щеше да пали, после майка ми щеше да се спъва по улицата, а после пък кляка и иска да урежда на детето градина и ме пита имам ли нужда от помощ... Всички тези фази явно са в момент на стрес.

# 38
  • Варна
Здравейте! Аз пак съм тук. Ако някой го интересува да разкажа какво се случи. Сериалът завърши - за някой с добър край, за други с лош. Та 10 дена си се лутам аз между обича ме, не ме обича, с нея е, не е, ще се осъзнае, няма. Мисля си, че съм го преодоляла, ама уви не съм. Явно не съм толкова силна, колкото си мислех, обидата от всичко е прекалено силна.
  Та взема си наш хубостник децата, дава някакви си парички и аз си живея живота. .С моя бивш даже и приятелчета си станахме последните дни. Надлъгваме се кой по - щур и бурен живот води. Но той до последно отрича, че въпросната колежка му е приятелка. Децата си обича, но мене не ще. И така до днес - изведнъж не ще децата да взема, че много зачестил нещо /от петък до неделя всяка седмица/. И на мен ми присветна лампичката, и по мои си тайни пътеки попаднах на едни днешни негови писания към нея. Знам, че не е правилно, знам, че не ме интересува, но продължих да ровя. И кво разбрах, че този господин бил неосъзнат поет - такава нежна любовна и еротична лирика редил, че чак аз и завидях... ooooh! ooooh! ooooh!

# 39
  • Ispania
Недей да се тормозиш пове4е за подобен 4овек.
Живей си бурният живот, ако това ти помага да преодолееш ситуацията. Поета нека си се радва на лУбимата-....и нейният ред е дойде Sick

# 40
  • Варна
Продължавам: След разговор със сина ми се оказа, че той ги оставя на баба и дядо и изчезва за цяла нощ или е на компютъра през повечето време, само ги оправя, храни и дотам. Онзи ден в колата братът на БНД е избухвал в присъствието на децата и е можело до катастрофа да се стигне. И малките са се уплашили и плакали, но всички са били заети да успокояват 30-год чичо.
 Моята необмислена постъпка след всичко това беше, че  му звъннах и му казах, че обръщам другия край и затворих. А през този един месец, той пак си ме обиждаше и то доста брутално /защото по документи все още ми е някакъв и ме бил издържал в момента/, но аз си мълчах и свируках уж заради децата - щото ги взема и дава пари...
  Та затворих му и след 5 мин., той пристига. Казах му, че съм решила да вижда децата за час - 2 седмично в мое присъствие. Той се съгласи без да и пита даже защо. Казах му, че знам със сигурност за тази. Той отрече. Цитирах му части от писаниците и той откачи. Започна да ме псува нарежда и т.н. Взе да блъска, да хвърля. Майка ми дойде, взе и да псува и нея. Аз мълчах през цялото време. Не съм го провокирала с нищо. И всичко това стана в присъствието на децата. Грозна картинка. А уж сме големи и сравнително интелигентни хора. За миг не ги и погладна. Прибра си малкото останал багаж, вика, крещя на улицата, откачена история.  #2gunfire :2gunfire
  След половин час започна да звъни и да праща есесемеси. Онази не му вдигала, значи аз съм и се обадила и съм го украсила. Обвинява ме, обиждаме, че и майка ми барабар с мене. А пък бога ми, не паднах толкова ниско да и пиша на нея. Сдържах се днес. Stop Stop Stop
  Заяви ми, че щом няма да му давам децата - няма да видя и пари, щял да ме осъди за каквото си поиска, винаги можел да си измисли причина.
   Ако не съм ви дотегнала критики и съвети приемам всякакви с големи благодарности. Знам, че не постъпих правилно. От утре ме съкращават от работа. Фирмата фалира. Живея в един двор с нашите, и семейството на сестра ми, но всеки си има къщичка т.е отделно сме си, с 40 лв съм в джоба. Не мога да искам вече на нашите, а сметките вървят и негови борчове имам да плащам. Как ще се оправям оттук нататък с малкото - постоянно се разболява, нямам даже и пари за адвокат.Ще ги лиша от много неща, а те са свикнали на хубавото и скъпото!  Защото той показа какво значат децата за него щом даже и не се опита да ме заплашва за тях, а заради онази прекрасна принцеса беше готов и  да ме пребие... Обаче въпреки всичко заслужаваше ли си за 200 лв, които е дал и уж щеше да дава да продължавам да му бъда подлога!!!???Много ми е болно, гадно и объркано. Hug

# 41
  • Варна
Недей да се тормозиш пове4е за подобен 4овек.
Живей си бурният живот, ако това ти помага да преодолееш ситуацията. Поета нека си се радва на лУбимата-....и нейният ред е дойде Sick

Благодаря Вал, може да изглеждам като многострадалната Геновева, но точно това е,че аз нямам бурен живот, а имам 2 деца  и едва ли скоро ще мога да се отърся от този, и аз самата незнам защо.

# 42
Ok, трябва ти спешен план за действие защото това твоето е направо... бразилските сериали пасти да ядат.
Седни с някоя много близка приятелка и обсъди нещата. Помоли я да е до теб и да те побутва малко всеки път като се размечатеш или изпаднеш в поредни розови помисли. Не виждам как иначе ще се откъснеш от порочния кръг.

# 43
  • Варна
Ok, трябва ти спешен план за действие защото това твоето е направо... бразилските сериали пасти да ядат.
Седни с някоя много близка приятелка и обсъди нещата. Помоли я да е до теб и да те побутва малко всеки път като се размечатеш или изпаднеш в поредни розови помисли. Не виждам как иначе ще се откъснеш от порочния кръг.

Това и смятам да направя днес, защото света още не е узнал моите перипетии. За това и пиша такива романи тук. След цяла нощ размисли и страсти. Чак не мога аз да се търпя, пък за вас незнам.  bouquet

# 44
Мдам, определено ти трябва отрезвител  Naughty
Имаш ли възможност да излезеш извън града? Някъде където той да не може да те намери. Сериозно ти трябва време да се осъзнаеш, иначе не те виждам  Crazy
Значи или приятелката или излизането извън града, а защо не и двете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт