Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 870
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря, такава си я представях и аз. Всъщност аз нямам усещане за виолетки в Инсоленс, от моя са ги извадили всичките и са ги цопнали в Hiris. Но разбрах идеята ти  Peace

# 106
Атти, аз ще запазя отливката да я пробваш. Hug  bouquet
Няма ли нещо да се срещнем преди големите летни ваканции?

# 107
  • София
Супер, мерси   bouquet Искам да я сравня с нещо, от което имам мъничко.

Ами за среща - казвайте, кой накъде е до края на този месец?

# 108
  • Козлодуй
Как ще хвърляш,Денс Hug Парфюм е това,винаги може да зарадва някой,та нищо,че е отливка...
Мен Олето ме научи Heart Eyes Каквото ми е излишно от пробите и отливките,слагам в ароматната лампа.А преди това ако нещо не ми пасва на мен,може да се окаже ценно за някой приятел...
Мимси,разбирам чудесно логиката ти Hug Но моята е друга...Посягам към всички,пренебрегвани са само защото не им идва реда често.Не се възприемам като колекционер в никакъв случай.Просто харесвам принципа на Мечо пух,и съм един лакомчо Mr. Green
Ели,зверугите не проявяват особен интерес,затова не ме е страх Grinning Вчера прегазиха по разхвърляните по леглото парфюми,пообдушиха и отминаха.

# 109
  • София
ей, много хубава идея, хайде наистина срещичка  Flutter

много ми се искаше да ви видя, но не успях - пристигнахме доста късно вечерта  Sad

# 110
  • Там, където ме обичат
Веднага познах Фор Хър Мус на Нарцисо и такава пот изби от него на ръката ми, че не мога да го изтрия по никакъв начин. Пробвах с мокри кърпи, с много миене, но е там гада. Веднага метнах в коша отстатъците от отливката.
И при мен Нарцисо избива като пот, значи не си въобразявам.

Мацки, искам да се допитам за съвет.
Търся парфюмно подаръче за около 40 лв. /т.е. може и 30-тица/ - за мацка, която познавам слабо. Мисля, че не е парфюманка, т.е. няма смисъл да се пробвам с нещо нишово, за да я зарадвам, няма да го разбере.
Жокер - преди 4-5 години беше споменавала, че е влюбена в класическия Ръш на Гучи. Предложения някакви?

# 111
  • София
Една Нинка или Еклат Д Арпеж смятам, че ще й харесат  Peace
Малка Омния (без кафявата), някое Булгари (жасминовото, розовото) също са решение.

# 112
Момичета, може ли един бърз отговор  Crazy.
Откъде най-тънко в Мола на Цариградско шосе да взема Флора на Гучи и какви разфасовки има от този парфюм, интересува ме голяма (не искам тоалетна вода, ако има и такава)?! newsm78 И каква е цената!

# 113
  • Там, където ме обичат
Една Нинка или Еклат Д Арпеж смятам, че ще й харесат  Peace
Малка Омния (без кафявата), някое Булгари (жасминовото, розовото) също са решение.
Мда, и една Ботега, примерно. Mr. Green

# 114
Как ще хвърляш,Денс Hug Парфюм е това,винаги може да зарадва някой,та нищо,че е отливка...
E те са 3 мл. и са променили със сигурност, кого да зарадват освен кофата? Не ползвам аромалампи, а и тази пот няма да я изсипя никога. Не знам защо този парфюм така лошо се разви. Явно е не само от топлото.

# 115
  • София
Скромен запис и от мен с тази снимка   Hug
Скрит текст:
Невероятни красоти имате. Не мога да се нагледам и нарадвам на всичко показано до момента.  Kissing Heart
По случай намаленията на Артисан си взех този шал
Скрит текст:
  Blush

# 116
Оууу Агентското бебе и шала са убийствени! Heart Eyes

# 117
Не знам дали тук да пиша за това, ако модератор прецени, нека изтрие поста. Говорих с мой приятел, който има сайт за парфюмерия, козметика и хранителни добавки, за тези enzo и това, което ми каза, не ми вдъхва особено доверие... Каза ми, че знае за тези чехи, които са упоменали във визитката си, но те продават на много високи цени. Телефонът, посочен в сайта е със Сливенски код.  Каза ми още, че вносителите, от които неговия сайт пазарува, продават на по-високи цени за търговци, отколкото е продажната цена на някои артикули в този сайт. По-известните и популярни марки са на високи цени, дори и да не достигат цените на вносители, а по-непопулярните са направо на смайващо ниски цени, което не е нормално. Rolling Eyes Как пък всичките им награди и призове ги поставят на едно от първите места в Европа и то от години, както твърдят, а ние за първи път чуваме за тях?! Thinking
Отказах се от идеята за парфюм от там. Поръчах един стилизиращ продукт на Тиги, дано не ми опада косата от него...
И най-после се реших, ще си имам 50 мл Addict Crazy

# 118
И аз поръчах, но не парфюми - и почти съм сигурна, че няма да повторя. Да ме пота някой за кой дявол въобще реших да ги пробвам, като и на мен не ми вдъхват особено доверие.

Бижу, благодарско, намерих на пазарчето в Младост 1 парфюма-дезодорант  Hug И за мен си купих - бял, направо ме изуми с трайността си, от сутринта до сега още се усеща и е много нежен, свеж аромат   bouquet

Пробвах новото Уоманити - много повече ми хареса от страта версия. Плодовете се усещат много отчетливо. Обаче моя мъж ми каза, че мириша на кланница  Tired
Влизам в Дъглас и зяпам, зяпам и не мога да го видя, 5 пъти обиколих магазина - никокво Уоманити. Питам консултантката - и тя ми каза, че прибрали тестера, че тъй като бил нов всички, които влизали в магазина се пръскали с него и взели и го прибрали  Rolling Eyes Това за мен е пълна излагация  Stop
Мила беше жената, напръска ме обилно, но да крият тестера!

# 119
да крият тестерите?  Shocked
тези хора не разсъждават нормално  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт