Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 668
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Поздравления за Атти  bouquet и за всички споделени прекрасни снимки, на прекрасни колекции, от прекрасни дами  Grinning
Скромно и набързо и от мен:
http://prikachi.com/images/950/4911950h.jpg
http://prikachi.com/images/525/4915525N.jpg
http://prikachi.com/images/547/4915547y.jpg
http://prikachi.com/images/554/4915554t.jpg

Честити придобивки на всички, да се ползват с удоволствие Heart Eyes

# 256
За втори и последен път пръскам върху себе си Amber oud на байчото Килан -няма такава гад Mr. Green

# 257
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Прекрасни колекции Heart Eyes Немея просто!
Розата на Пол Смит и на мен много ми хареса. Имам си отливка от 2 дни. Изненадвам се като чета, че не е трайна и не я усещате. Аз я усещам силно. Освен това трае ужасно дълго на моята кожа. Напомня ми много онези мускалчета с българска роза от детството ми (не знам сега дали се продават)

# 258
  • Пловдив
  За мен пък няма нищо общо с мускал и за това я харесах Simple Smile) ,но си е до нос все пак.  Щастливка си щом кожата ти я задържа, при мен също я задържа, но стои близо до нея и не я усещам осезаемо-за това пръскам и на дрехи и вече ефекта е супер Simple Smile) .  Heart Eyes

Сега видях,че  Amazonia for Him е създадена от един от двамата парфюмери на Уомънити . И това ако не е съвпадение  Crazy

пп. Някой ако случайно има празно шише от Розата и му се разделя с капачката ще съм благодарна ако пише Hug

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 15:51 от aH~

# 259
  • Варна
За втори и последен път пръскам върху себе си Amber oud на байчото Килан -няма такава гад Mr. Green

Е ти пък намери точно в рекордните горещини да се осмъртиш с това  Whistling
Без парфюм ще ходя, ама уд по това време няма да пръсна дори само през периферията на облака му да мина.

# 260
Прати ми го на мен. Аз събирам всяка капка от тази гад! Mr. Green Hug

О пръскаме си се с любимия с Черния ауд и в студ и в жега. Whistling

# 261
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Днес ходих до ДМ уж да си купя само една пяна за коса, а си тръгнах с един куп неща в една торбичка и с олекнало портмоне...  Embarassed Ама пък си купих хубави неща.  Grinning

И за да не е спам - тествах парфюма на Мадона и го харесах.  Simple Smile  Има си характер определено. Туберозата ме кефи. Някакви бели цветя ми идват в повече и не е за мен, не ми е за този сезон и май не ми е и за сегашното настроение, влюбвам се напоследък в свежи неща, но го оценявам като интересен парфюм, с индивидуалност, нищо, че не е моя.  Grinning

На сегашното ми настроение отговаря ето това:

# 262
  • София
Влязох в прословутия the  Circle.На ръката ми е пръснато от този разкош http://www.aromat.ru/parfum/women_name.php3?cat=5710&let=t Много ми харесва, но цената му е 300 лв. Разбирам ви вече защо отпраши темата в посока нишови парфюми, много са хубави. Представям си и другите парфюми какви са,  имам три блотера, но нито знам имена, нито какво ми пръсна консултантът.
Надявах се, че в някой сайт ще  намеря "девицата" на прилична цена, ама тази марка я няма, жалко.

# 263
Прати ми го на мен. Аз събирам всяка капка от тази гад! Mr. Green Hug

О пръскаме си се с любимия с Черния ауд и в студ и в жега. Whistling
Аз уж вътре на климатик LaughingВиалчето ще го върна на притежателката му аз не получавам такива  собствени.Не ми и трябват де Laughing

# 264
  • Козлодуй
mia1,тази цена за колко мл е?Защото го има тук.И цената е мааалко по-прилична Grinning
Иначе не е задължително да е хубаво,щом е ниш.Има като навсякъде и хубави,и не толкова,и трайни,и не толкова...Просто изръшнахме мейнстрийма и затърсихме нови ширини Grinning

# 265
  • София
100 мл. каза, че е 300. Ама 50 мл едва ли ще са 150 лв Mr. Green Ароматът много ми харесва, абсолютно нетрадиционен за предпочитанията ми, ама нали има муск, та сигурно по него основно залитам. Има нещо мъжко в аромата според мен, с поръчка ставало да донесат по-малки милилитри, ама аз не се и сетих да питам колко струва. Гледам, че има  парфюмна версия и тоалетна, разбира се нямам представа аз на какво мириша.

# 266
Днес тествах,че даже и си купих Черната роза на Атти  Joy Много е хубав наистина, по-принцип не обичам тамян,но тук ми хареса даже.Пробвах и Муск-а на Рефан - е няма такава смрад,ужасен е за мен.Просто нямам думи да го опиша. Mr. Green
Ето малко снимки и от мен:
Всички
Отново всички
Една част
Друга част
Пак
Пак
Тази снимка много ми харесва
В това чекмедже си ги държа

# 267
  • София
Тази Черна Роза се оказа подходящ тамян за тамяноНЕлюбители  Mr. Green

Ох, на мама Омбренцетооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Crazy Сплашче ли е това или реформулирано, защо му е различна картинката?

П.П. Вие така като пускате снимки на Драконовата Целувка, ще може ли на лични и адресче да ми пратите, както и времето, в което не сте си вкъщи?  Flutter

# 268
# 269
Тая черна роза в алуминиево шише ли е да се не объркам утре LaughingЛейди много хубави снимки и шанелската торбичка Heart Eyes Не можах да разчета кой е ексклузива на ТФ Simple Smile
Атти това омбренце е май 30 мл  Simple Smile
Силве този цинанбар май е бил конкуренция на опиума едно време ако се не лъжа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт