Парфюмни размисли и страсти - 157

• 38 633
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • Козлодуй
Щом е амбър,моля и за мене ако има едно шуше Flutter

# 361
  • София
Щом е амбър,моля и за мене ако има едно шуше Flutter

само кажи какво  Hug

Бубс, а ти къде видя онова зимното с бора  Flutter

# 362
на ъгъла на Витошка - води се нещо си зимно, девойката каза, че миришело на бор - може би бор, поръсен със сняг? май трябваше да го пробвам  Joy

# 363
  • София
Winter forest Peace

Май не ме впечатли. Но аз толкова се развълнувх от смокинята, че само амбър можеше да ме извади от вцепенението (а нямаше Mr. Green)

# 364
  • Пловдив
Те хората ако знаят, че взимате ароматите за стая да се пръскате с тях ще ви направят една обща снимка и залепена на входа на магазините им "Парфюманки-опасни за себе си и околните"  Mr. Green

# 365
  • Чукарландия
Обичам ви момичета!!! Heart Eyes Добре, че сте вие, че с вас се забавлявам от сърце. Иначе съвсем ще се сдухам.
Скрит текст:
Баш сега пералнята ми отказа да работи, наводни цялото помещение. Майсторът каза "тц, тц,тц, всичкото е отишло на кино", та я разглоби на съставни части, прибра си чукалата и си тръгна. Сигурно и той отиде на кино...Ужас и погром е в къщи, но аз само се притърчам до компа, да видя кой какви бисери е ръснал и да се похиля наум. Joy

Някой познава ли Moroccan Rose The Body Shop? Дали е хубава и трайна?  bouquet

# 366
  • Пловдив
Онзи ден и аз питах за нея и Ели каза, че не е нещо особено...

# 367
  • София
Амазонките  Laughing, да знаете, че съм ви уредила въпроса - утре ще ходя да ви забера ароматните съкровища  Hug

Някой познава ли Moroccan Rose The Body Shop? Дали е хубава и трайна?  bouquet
Онзи ден и аз питах за нея и Ели каза, че не е нещо особено...

именно - не е лоша, но не е и УАУ.. до тест за трайност не стигнах изобщо  Whistling
ще ги преслушам другата седмица, ако имат мостри - ще взема  Peace

# 368
  • Чукарландия
Златна си, Елиbouquet  bouquet  bouquet
Скрит текст:
Отивам да отводнявам мокрото помещение, че вече не е мокро, а воднисто Joy
Вие си пишете, аз ще прескачам от време на време да хвърлям по едно око. Peace

# 369
  • Варна
Ей, валяло парфюми днес в темата, да са ви честити!

И нищо не разбрах за тези смокини и амбъри на Л`Оситан, ама действате заразно  Simple Smile Спасението ми е, че няма във Варна  Simple Smile

На Атти тамянестата роза от Рефан е много хубава! Много! Другите от серията са много розести рози и не ми харесват, но тази е една кадифена и глуха и е чудна!

# 370
Някой познава ли Moroccan Rose The Body Shop? Дали е хубава и трайна?  bouquet
Да аз я познавам. Хубава е, но трайността според мен е нещо особено. Крема за тяло обаче от серията е великолепен. Запасила съм се сериозно.

# 371
Мороканската Роза е напълно забравима.

Днес пробвах Electron A Dozen Roses--свеж и приятен, летен, но напомнящ на много други. 

Пробвах новия Lolita Lempicka L'eau Blanc, но само на блотър. Приятна олекотена версия на оригинала, който е много сладък за мене. Не ме накара да се застоя.

Нищо ново не мога да харесам. Абсолютна апатия към нови парфюми, дизайнерски и нишови.

# 372
Нищо ново не мога да харесам. Абсолютна апатия към нови парфюми, дизайнерски и нишови.

Завиждам ти. Аз като парфюмен новак всичко харесвам и всичко искам. Мисля, че и мухозол да ми предложат в хубава бутилчица, и по него ще започна да въздишам  Grinning.

# 373
Gifty,чесито ти ново парфюмче Hug Но на на мен ми е интересно за кой всъщност си била тръгнала,пък си се прибрала с Нарцисо Grinning

От няколко месеца все обикалях около парфюма на Elie Saab (за който се осведомих от вашия форум), от първия път, в който го опитах, нещо ме тегли към него. Моят вкус е повече към цветя, но никога не съм имала "белоцветен" парфюм. При мен час след пръскане на ръката, остава силен аромат на жасмин, но същевременно го чувствам и пудрен (дали това е от сладостта на меда не знам). Хареса ми също и трайността му. Влязох с бодра крачка в магазина, на притеклия се асистент казах, че не ми трябва, щото "съм била решила" .. и още на първата крачка от входа започнах с "душенето" на този и онзи парфюм. И като стигнах до Нарцисо-то (хем веднъж го бях опитала, и тогава не ми направи кой знае какво впечатление), и при този опит го почувствах - не като аромат на парфюм, а като част от мен, като излъчване, идващо дълбоко от мен. Сигурно това е и ефекта на мускуса? Не се носи на талази около мен, когато ходя, а ме обгръща много близо до кожата хем като плътен, но същевременно и много нежен и ефирен воал.

# 374
  • Чукарландия
Някой познава ли Moroccan Rose The Body Shop? Дали е хубава и трайна?  bouquet
Да аз я познавам. Хубава е, но трайността според мен е нещо особено. Крема за тяло обаче от серията е великолепен. Запасила съм се сериозно.

Сигурно трайността не е нещо особено? Или е? Thinking Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт