Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 134

• 47 028
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, момичета,
 newsm51 smile3525    love001
Много минорно настроението от сутринта в темата. Момичета, ние днес няма да ходим на погребение!
Просто нашият любим филм свършва, както свършват всички хубави неща в живота. Да се насладим на последната серия и след това ще я мислим.
Сега за повдигане на тонуса си позволявам да ви поздравя с един от прекрасните клипове на Ома (на която съм най-страстен фен)
Желая ви много слънчев и хубав ден!

# 601
Едно банерче от мен с един от любимите ми моменти.

# 602
Момичета в 79 сирия видях това което исках и мисля, че К и Ф вече живеят истински семеен живот, като всички нас. Те са щастливи и се обичат много. Нищо, ама нищо не може да ги раздели и абсолютно ясно е, че К и Ф ще живеят щастлив живот и след финала на последния 80 епизод. Та нали Ф ни разказва за делото 4 месеца по късно. Там К и Ф са си щастливи. Вероятно и така ще завърши серията с раждането на детето им. НА мен ми е абсолютно сигурно в душицата, че К надали ще го осъдят. Най- вероятно или ще го оневинят, или пък ще му дадат условна присъда, което не е пък болка за умиране. Въобще няма да го видим ни в затвора, според мен, ни пък да умира, защото четох и такива предположения и съм потресена. К и Ф трябва да са щастливи и аз не виждам никаква баналност в това, ако края завърши така. БАнално щеше да е, ако не бяха изживели всичко това, но за мен нищо хубаво няма да е банално.

Довечера не зная ще мога ли да гледам, но моля някоя от вас пак да ми прати на лични серията в тубето. Ще съм й благодарна завинаги.

# 603
Добро утро приятели!
Дойде и този четвъртък ,но за разлика от другите последен.
Марияна -страхотни снимки.Така искахме да ги видим щастливи и свободни -тя със свежа светла рокля развята леко от вятъра с едната ръка прегърнала бебо а сдругата хванала мъжът който и върна цветовете-той с бяла тенска и светли дънки-неотразими. Сваляйки тъмните и стари дрехи с които по -често ги виждхаме те свалиха и мрака ,с койт осе бориха 2 години
Така ще ги запомним -обичащи се  Hug
 Една буца има в гърлото ми  и ще стои доста време там,а за довечера даже и не искам да мисля каква ще я къдря.
Дано да съм онлайн с Вас !

Знам че този финал ще го нищим поне една седмица,но знам също че ние няма да се разделим .
Стана ми сълзливо и се оттеглям!

# 604
# 605
Здравейте момичета,  в денят на последният епизод! Hug Hug    love001  love001

Хубав, слънчев, усмихващ се ден! Аз вярвам, че усмивките ни довечера ще са повече от чудесни! Е, ... примесени с малко солени вадички по лицата ни .....Но.......дойде краят! newsm45
Колкото и чакан / заради развръзките/.....сега ни е и малко тъжно! Разбираемо е ! Но, горе главите....БГМамите сме.... повод за гордост и  надежди....! Peace
Изключително трудно ми е да намествам  няколко дини /?? Joy/под мишниците си.....просто периодът ми е такъв! ooooh!
Благодаря на живота, че днес и утре ми са почивни дни! / от едната тръстика ooooh!/ Peace
Изпуснах много от темата : дискусии, творчество, смях, закачки, трейлъри-мрейлъри.......но...... дано наваксам някой слънчев ден! Peace
Съжалявам, че не съм цар на късите пасове като Миленка и Круелка Hug Hug /уж бях и баскетболистка навремето......./
за това  в спойлер / Марианка  Hug: Съжалявам искрено,  за неудобството, с което те натоварвахме с честото откриване но нова тема.... Praynig/ "

Скрит текст:
За сериала:
1. Това е третият сериал /турски/, който ме закова пред монитора...... ooooh! ooooh!
2. Повече от възхитена съм от всичко... кастинг, игра, сценарии, режисура... всичко .... думите ми не достигат...
3.Четири нови открития за мен : ЕНГИН, ЕСРА, БЮЛЕНТ, МУСА ...... и всички останали Peace Peace
Вале Hug сутринта в 05.00 часа ме разплака с втората част от епизод..., когато татко Фахредин благодари на Мериам за отгледаното му дете и монолога на Рахми.......е порядъчно си  newsm45 - добре, че по това време всички у дома спят.....не че не са свикнали вече за поведението ми от време на време.... Joy hahaha Joy
4. за ЕНГИН  - придържам се към изказванията на Валя и Лили  Hug Hug......няма лошо да си харесваме и млади ... Joy bowuu Joy - зависи какво влагаме в думата "харесвам"  Joy И за мен Енгин е на възраст м/у възрастта на двамата ми сина, но това не ми пречи да се възхищавам на играта му, на визията му, на излъчването му!
Хубаво си ни е момчето..... Peace Peace
Направило ми е впечатление на снимки извън кадър, винаги е с връхна дреха - къде с качулка,, къде без, къде в ръка, къде наметнат . На една снимка - всички извън кадър - лек дъждец, само нашето момче с чадър- пази се ..... много добре..... bowuu Joy
5. От кога съм го харесала  - от първият кадър в сериала с него - когато беше облегнат на колата на майстор Галип на аерогарата и чакаше Вурал! Никога няма да забравя как камерата се завъртя и го показа в лице! Peace
6. Преломен момент -  Да Лили - и аз така мисля, когато се върна от Летещето и остана завинаги до Фатмагюл Peace
7. Прекалено много силни моменти има в сериала, за да ги изброявам, или да откроявам някой повече! А и Вие със сигурност сте ги разкостили всички.... Peace
8. Целият сериал е повече от прекрасен!  Радвам се, че във Вашата компания успях да го изгледам и когато ми беше възможно да споделям! Hug Hug Peace Peace

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА УСЪРДИЕТО, КОЕТО ВЛОЖИХТЕ ЗА НЕВЕРОЯТНИЯ РЕЛАКС В ТЕМАТА
- ЗА ТЕМИТЕ
- ЗА ПРЕВОДИТЕ
- ЗА КЛИПЧЕТАТА
- ЗА ИСКРЕНИТЕ СПОДЕЛЯНИЯ
- ЗА СНИМКИТЕ
- ЗА ЛИРИЧНИТЕ ОТКЛОНЕНИ- ЗА СЦЕНАРИИТЕ - НАШИТЕ СИ
- ЗА УСМИВКИТЕ, КОИТО ПРЕДИЗВИКВАХТЕ У МЕН
- ЗА НЕВЕРОЯТНАТА АТМОСФЕРА

БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА - ПРЕКРАСНИ СТЕ! ОБИЧАМ ВИ! Hug Hug Hug

И понеже  Круелка, напомни, че е лято / а щом е лято и морето е на дневен ред Peace/ искам да Ви поздравя с една от моите любими песни!

Доживяхме, този прекрасен кадър! Peace Peace Peace

# 606
  • Пловдив

FATMAGÜL&KERİM (FİNAL KLİP)

За да се заредим с положителна енергия и позитивизъм - едно клипче от Engin Akyürek FAN CLUP по прекрасната песен DEMET AKALIN - EVLİ,MUTLU,ÇOCUKLU.

Това е певицата, кото беше възхитена/влюбена от/в играта на Енгин.
Ето и клипът:
http://www.youtube.com/watch?v=5kaToxAa1UY

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 10:23 от mariana51

# 607

Тази снимка ми напълни душата,още като я видях!
Какво по хубаво от двама освободени,влюбени млади!

Май fantasiq е права:Много минорно настроението от сутринта в темата. Момичета, ние днес няма да ходим на погребение!
Просто нашият любим филм свършва, както свършват всички хубави неща в живота. Да се насладим на последната серия и след това ще я мислим.

# 608
  • София
Здравейте, приятелки! wavey Дойде краят на историята! Като ви чета, и плача, и се смея, и буцата в гърлото я има...иска ми се да цитирам, но трябва да цитирам всички!  thumbsup Вълнуват ни еднакви чувства и емоции! Невероятен сериал, станал част от живота ни и живота на нашите семейства! Rolling Eyes Може би станахме по-добри, по-човечни, може би започнахме да обръщаме повече внимание на хората около нас, може би започнахме повече да ценим любовта на близките си и приятелите, може би започнахме повече да гледаме нещата от всички страни, след като бяхме част от историята!  yes Историята, разказвана ни от екипа на филма свършва днес, но историята на Керим и Фатма, на Мерием и Кадир, на Бахми и Мукадес, на всички други продължава!
 Да си пожелаем един наистина захаросано щастлив финал!
Вие, скъпи момичета,  wavey също бяхте част от живота ми през тези няколко месеца! Обичам ви!

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 10:46 от Dilemi

# 609
Момичета,не мога да повярвам  doh Много сте кахарни днес,вместо да сте щастливи,че :Днес отново сме заедно!,Че ще гледаме серията и ще се забавляваме!

Чета,всичка хубаво било свършвало..Не,лошите неща свършват.Хубавите неща са около нас и просто трябва да се огледаме,те са онези мъничките,които ние по някога не забелязваме.

Ако края на филма беше лош,сценаристките нямаше да пропуснат да ни подготвят от далеко,а това сега не се забелязва.

А може и това да е изненадата и неочакваното:  Че финала ще е щастлив! Защото тези сценаристки обичат трагедиите,а сега ще изненадат всички,като но поднесат само хубави емоции и щастие!  Hug

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 10:36 от mp42

# 610
Добрютроуу, Мацунки! Hug  bouquet
Ай ем хиър! Crazy Признавам си не съм чела от бая време, но пък сериалчето не съм си пропуснала.
В този иначе толкова слънчев ден аз лично съм със смесени чувства. Знаех, че ще свърши, но някак си не ми се иска още. Отива си една ера от моя живот, 2 години следях живота на тези нашите герои. С тях се смях, с тях плаках, с тях обичах. Не искам този ден да свършва. За първи път не бързам да мине четвъртъка. Финала ще е щастлив, освен ако онези бели птици не са препили пак, но все пак ще е финал. Битти, дет се вика. Няма вече надежди, няма вече очаквания.

# 611

И ето с кого ебила на плаж Берен
Има инфо че щял да пее на гала вечерята по случай финала на филма

# 612
Здравейте момичета, намерих интернет да ви попрочета в днешния ден, колко носталгия лъха от вашите постове и на мен ми е много мъчно за това че свършва филма, трудно ще ми бъде да променя навика си за всяка четвъртък вечер, трудно ще ми бъде да се разделя с целия екип на КВФ и най-трудно ще ми бъде да се разделя с  Керим и ФГ и силно се надявам, че няма да се разделя с вас и вашите коментари.... Успешен ден, до довечера ще бъда мислено с вас....

# 613
  • Стара Загора
Малко за настроение ще ви сложа един клип на Марта.Аз като го гледам все се смея с Мука Grinning

# 614
Здравейте, приятелки! wavey Дойде краят на историята! Като ви чета, и плача, и се смея, и буцата в гърлото я има...иска ми се да цитирам, но трябва да цитирам всички!  thumbsup Вълнуват ни еднакви чувства и емоции! Невероятен сериал, станал част от живота ни и живота на нашите семейства! Rolling Eyes Може би станахме по-добри, по-човечни, може би започнахме да обръщаме повече внимание на хората около нас, може би започнахме повече да ценим любовта на близките си и приятелите, може би започнахме повече да гледаме нещата от всички страни, след като бяхме част от историята!  yes Историята, разказвана ни от екипа на филма свършва днес, но историята на Керим и Фатма, на Мерием и Кадир, на Бахми и Мукадес, на всички други продължава!
 Да си пожелаем един наистина захаросано щастлив финал!
Вие, скъпи момичета,  wavey също бяхте част от живота ми през тези няколко месеца! Обичам ви!

+1  newsm10 Аз мисля, че този филм промени мирогледа ми за много неща от живота, понякога се улавям че използвам реплики от филма в разговора ми с други хора и най-вече с децата ми....

Общи условия

Активация на акаунт