Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 134

• 47 028
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
wavey, току що в един фенски форум се появи супер интересен сценарий за финала, и искам да го споделя с вас:
От снимките, които бяха поместени ден, по дрехите на Фати и Мустафа, Керим и Мерием предполагат, че ще се случи:

След като Ф и К спечелят делото и те живеят щастливо, ще ни покажат алтернативен сценарий с начало вечерта на годежа на Селим

-Керим не взема хапчето и си отива в къщи при Мерием
-Ф отива да се срещне с Мустафа и му дава кърпата, той не отива на корабчето и те прекарват нощта заедно, Мустафа пие до сутринта, губи контрол, решава да прави секс с Фати, тя се опитва да избяга, но той я настига, изнасилва я на поляната и бяга.
-Керим отива с Мерием (моторетката) да събират билки и намират Ф, помагат, закарват я в болница
-Мустафа обръща гръб на Ф и я изоставя, както Мука каза на Ф :”Ако му дадеш преди сватбата, той ще те изостави!”
-Керим се влюби в Ф още при първата им среща на стълбите в къщата на Яшаран, решава да се ожени за Ф и да я спаси от  позора
Съдбата на Ф е била да бъде изнасилена и да се ожени за Керим
-Мустафа ще загине в автомобилна катастрофа, защото е карал пиян
-Вурал ще отиде да учи в Англия
-Селим и Мелтем ще се оженят и ще бъдат щастливи, докато тя го хване в изневяра
-Ердоган ще продължи да се бори с чичо си
-Мерием ще срещне симпатичен адвокат с име Кадир, когато той дойде в Илдър да се срещне със своя приятел Галиб,ще се влюбят и ще се оженят.

Как ви се струва smile3555   , супер интересно! thumbsup

Хе, много интересно  Thinking

# 676
Здравейте!
И аз се записвам за финала.
Вече съм извадила черната дълга рокля без предница, диамантите, шикозните ортопедки и чакам финала за да видя съдът да се произнесе освен за Селим и Ердоан, а и за МукиТО.

Междувременно купих, пелени, памперси и пудри за раждането на Енисе.
Ох, боже каква идилия.

Направо нямам търпение за 21.00ч.
Да споделя, снощи от нетърпение спах много бързо.

# 677
# 678
  • София
Здравейте,мили мои  Hug Hug Hug!
Не остана нищо за казване,за мислене и чудене...притаили сме дъх в очакване на най-сладката серия/сигурна съм в това/.Ще има и сълзи и в това съм сигурна...Като на сбогуване...
Не мога да не се вълнувам!

А Керим,отново напук,довечера очевидно ще е умопомрачителен,така че да не го забравя за дълго:
Прекрасна снимка! Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден на всички,в очакване на прекрасни емоции довечера!  bouquet

# 679
  • софия
привет и от мен!

малко ми  е кахърно
вино ли да кръкна, кафе ли  newsm78
Скрит текст:

към мацките с по- широки наблюдения по въпроса:
ще има ли качени снимки от прощалния купон?

към всички
може ли да отложим нашто парти за петък вечер, че нЕма да смогна за довечера, па не ми се ще да изпусна веселбата / и сополите/

# 680
привет и от мен!

малко ми  е кахърно
Скрит текст:

към всички
може ли да отложим нашто парти за петък вечер, че нЕма да смогна за довечера, па не ми се ще да изпусна веселбата / и сополите/

И от двете ще имаме нужда.Почни с кафе пък то ще си покаже Grinning
А за партито то ще почне довечера ,но ще продължи дълго така че там ще ни търсиш Party

# 681
# 682
към всички

+ 1  newsm10

# 683
Аз като гледам как се гласите за довечера.То дълги рокли,диаманти,ортопедични обувки..Аз смятам да съм с пижамата си за гости,че най ми е удобно.

# 684
  • Разград
Fatmagül'ün Suçu Ne? 80.Bölüm-Veda Fragmanı Yorumu

# 685
Привет!
Едно любопитно клипче, в което коментират приликата на Берен Саат
с майката на този Кенан.
Скрит текст:
Брррр, ама кой ли ме пита мене. Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=67siZSG4DMg

А иначе да си пожелаем един прекрасен финален епизод!
Нямам търпение да видя с какво ще ни изненадат.

# 686
привет и от мен!

малко ми  е кахърно
Скрит текст:

към всички

Сега кръкни каквото иска душата,но довечера студен чай/Фанта.Официалната напитка на сериала.Така ще почетем и Зетя.

# 687
Fatmagül'ün Suçu Ne? 80.Bölüm-Veda Fragmanı Yorumu

Защо ли на края на това клипче дават Керим на гроб, а и не се вижда чий е този гроб  Tired

# 688
Аз като гледам как се гласите за довечера.То дълги рокли,диаманти,ортопедични обувки..Аз смятам да съм с пижамата си за гости,че най ми е удобно.
Много правилен избор е пижамата за гости. Много е важно да не се дублираме.
За Енгинките се препоръчва Ълдърски дрескод "3в1" , демек...шапка, джапанки и очилИ.

# 689
  • В Града на липите
Svetlana_, това е гроба на майка му.

От ълдърския дрескот мисля да спазя само жапанките.

Общи условия

Активация на акаунт