Целулит - 4 тема

• 100 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Не е възможно да няма техника,нали за това ходят на обучение хората който се занимават с това.

# 661
  • София
Нали е комбинирана между радиочестота, инфрачервена светлина и вакуум масаж. Това, че вакуума е работил не е гаранция, че другите два компонента са настроени правилно.
Само предполагам, иначе аз не съм правила такава процедура и нямам впечатление.

# 662
Аз предполагам, че както има много кремове, които не вършат работа, така и има процедури, които не дават желаният резултат.За мен тази е една от тях Simple Smile. Апаратът не прилича на авиационно табло, така че настройките не са много сложни  Laughing, а и напълно вярвам в способностите и обучението на персонала. Наистина ще се радвам обаче, ако има тепърва момичета, които останат доволни. 

# 663
Мацки имам въпросче, обръщам се към тези които ползват утайка от кафе. Какво мога да си добавя към кафето, или е по-добре да си го ползвам така чисто?

# 664
Утайката от кафе я слагам в скраба за тяло Simple Smile Верно че после става мазало в банята но се чисти лесно Simple Smile

# 665
  • в 1001-та нощ
Мацки имам въпросче, обръщам се към тези които ползват утайка от кафе. Какво мога да си добавя към кафето, или е по-добре да си го ползвам така чисто?

по-добре е както Troy е написала - иначе ще ти се "разпрашава" и пада - ще го наръсиш навсякъде около теб  Peace

можеш да го смесиш с какъвто и да е крем/гел/лосион  Peace

# 666
по-добре е както Troy е написала - иначе ще ти се "разпрашава" и пада - ще го наръсиш навсякъде около теб  Peace

можеш да го смесиш с какъвто и да е крем/гел/лосион  Peace

до сега точно така беше. Мисля че някое от момичетата беше писало че си го смесва с морска сол. Има ли смисал или кафето стига?

# 667
  • в 1001-та нощ
според мен ползването на "зърнеста" маса е само с цел ексфолиране, в случая не вярвам от кафето нещо да проникне, да подейства и т.н.

т.е. ако ще се ползва с тази цел - би следвало да е все едно дали е скраб, сол и кафе

но аз - в случай, че го правя - бих ползвала различни смеси - за разнообразие  Peace

според мен солта би била по-дразнеща и от тази гл.т. е добре да се внимава и да не се прекалява с  нея  Peace

# 668
Аз си правя скраба сама, като смесвам кафява захар на по едри кристали с кафе и бебешко олио.

# 669
Благодаря   bouquet

# 670
  • Sofia
Аз съм в отпуска и използвам факта, че съм по- свободна. Решена съм тотално да се преборя с тази гад целулита. Нямам много, но малкото, което имам, ме дразни.
Спортувам всекидневно, внимавам с хапването и от няколко дни всеки ден си правя масажи с вендузи и с този масажор:
http://www.tinydeal.com/slimming-body-cell-roller-massager-beaut … -kit-p-63188.html
Много съм доволна от масажора , оставила съм го през деня в колата и като пътуваме нанякъде, докато мъжа ми шофира, се масажирам. Използвам времето пълноценно Mr. GreenКогато съм във форума или чета книга, също взимам масажора и си минавам крачетата.Малко по малко минутките масаж се натрупват, надявам се да има резултат.
Вчера си купих този крем:
http://apteka.framar.bg/30003335/евелин-козметикс-екстрийм-антицелулитен-крем
Имате ли отзиви?

# 671
  • София
И дъщеря ми много често използва утайката от кафе за тялото, а също така и за лицето. Но тя прави микс с още неща. Третира най-вече бедра, ханш, корем.........и е много доволна.

# 672
Margi,и аз имам от скоро същият масажор,но много ми се уморява ръката с него.Мисля при първа възможност да си взема някой електрически.Даже тук някоя мацка беше споменала,че много й е помогнал с целулита масажор с различни приставки.Бях се хванала миналото лято да ходя на фитнес и имах значително подобрение,но ми се наложи да спра и сега пак съм в изходна позиция:(Много ми е тежко,че и това лято ще се крия зад дълги поли и дънки:( Най-гадното е,че немога да се движа много пеша,защото ме боли кракът(казаха ми,че ми е паднал сводът),а това ме обездвижва и целулита се трупа....Има ли някой с подобен проблем?И как се справя?

# 673
  • в 1001-та нощ
от какво е паднал сводът? неудобни обувки, наднормено тегло ..... на лекар ходила ли си  Peace

стелки ползваш ли?

# 674
Днес в Лили имаше промоционален пакет - червения анти целулитен с подарък този
за ~~10.50лв. Не устоях  Simple Smile А в списанието на Лили има много интересна (поне за мен) статия за целулита. Това което най-много ме изненада бе, че дълбоките и жестоки масажи не били полезни. И било неправилно да се увива с фолио върху намазаното...

Общи условия

Активация на акаунт