Целулит - 4 тема

• 100 098
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
ама тези упражнения ги има в ютуб Grinning не си давайте парите Simple Smile

Можеш ли да постнеш линк? Ще ти бъда благодарна   bouquet

аз също търсих и в ютуб, но намерих само реклама и презентация.  Shocked

# 616
  • Марс
Някъде се е затрило клипчето за използването на вендузите, можете ли да го постнете отново /чудно ми е, мисля че знам от медицинска гледна точка, но все пак да попитам, на корема е по посока сигурно на часовниковата стрелка само или?/.

# 617
  • в 1001-та нощ
да  Peace това е посоката, в която са завъртяни червата  Peace

# 618
  • Марс
да  Peace това е посоката, в която са завъртяни червата  Peace

Да това го знам, но се чудех тук дали не трябва и нагоре-надолу. Колко време -часово е хубаво да се прави.

# 619
  • в 1001-та нощ
във всички посоки движи - кръгово, напред назад, на зиг-заг ...

продължителност - 30 мин, накрая ако правиш леки дрениращи движения - те да бъдат от коляното - към корема, само в тази посока  Peace

то го онова клипче https://www.facebook.com/photo.php?v=2247071699198&set=vb.17 … ype=3&theater

http://www.facebook.com/video/embed?video_id=2052316590442

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 22:04 от a.l.e.n.a

# 620
Как върви борбата, драги? При мен доста тягостно. Свършеното до тук - тренировки в домашни условия, тангентор веднъж в седмицата и изразходени 2 опаковки от червеният загравящ крем "Евелин". Резултатът от всичко това - не съм по-малко килограми, но изглеждам по-слаба (би следвало да съм изгорила мазнините и да съм натрупала мускилна маса), оформени ръце, гръб и корем, горе-долу добри бедра и ... ужасен задник. Преди 2 дни си купих нов бански, просто не трябваше да се гледам в гръб. Прозрението на a.l.e.n.a относно ефекта от спорта в борбата с целулита ми изплува в съзнанието в онзи момент.
Двуумя се за тези вендузи, понеже кожата ми е много чусвтвителна и се зачервява доста дори от тангентора, който според мен е по-щадящ.
Според вас има ли смисъл в нанасянето на крем преди тренировка?

# 621
  • в 1001-та нощ
има смисъл, защото при тренировка се засилва кръвообращението и всички очистващи процеси са по-"активни"  Peace т.е. ефектът от крема ще е по-добър

иначе - според мен - мазилата не вършат и 10% от работата. така, че от тази гл.т. ако не ти се занимава - можеш да го пропуснеш  Peace

Пробвай вендузи, можеш да регулираш колко да засмучат  Peace

# 622
Lidsy , аз съм с две ръце за вендузите. И аз се зачервявам много, но отминава после, а ефекта е видим. Първоначално можеш да пробваш да не засмукваш много.

Алена ме е изпреварила  Simple Smile

# 623
Здравейте, от къде мога да си закупя такива вендузи? и другият ми въпрос е някой използвал ли е кремове за повдигане на седалището-видях такъв мисля на Евелин беше-да не ви излъжа;упражнения + кремове с лифтинг ефект дали биха дали добри резултати?

# 624
  • в 1001-та нощ
не съм разглеждала такива кремове - линк?

вендузи от магазини Самоздрав или санитарни магазини; Самоздрав имат магазини на живо и онлайн версия  Peace

# 625
  • София
Тези от самоздрав като показаните в клиповете ли са? Правят вакуум със стискане?

# 626
  • в 1001-та нощ
да  Peace имах и bella baci, поръчани от ЮАР, сега ползвам и на самоздрав, опредлено на самоздрав са същите  Peace

когато взех моите от bella baci, взех от самоздрав за приятелка и ги сравних - супер еднакви  Peace

на  blla baci ги пусках в съдомиялна - дали то това или от времето - силиконът се втвърди и стана труден за стискане, сега тези от самоздрав не ги пускам в съдомиялната   Mr. Green

# 627
Леле няма да повярвате кво направих Mr. GreenСмесих няколко анти-целулитни продукта в един,и се получи доста добра комбинация Mr. GreenРазклатих малко колкото да се смесят и даже си мисля,че така е по-добре-хем се мажеш както обикновено,хем си с няколко мазила едновременно  Mr. Green Някой пробвал ли е? Само да кажа,че аз смесвах продукти които са ГЕЛ,мисля че няма да стане гел+крем/серум...

# 628
  • Пловдив
Момичета има ли доволни от Вела шейп? Колко процедури трябва да направя? Цена на курса е 500 лв за 12 пъти или по 50 лв на процедура ако плащам всеки път,добре ли е? Правих LPJ 10 пъти и резултат никакъв Crossing Arms

# 629
  • в 1001-та нощ
аз  Peace опиши проблема  Peace

Общи условия

Активация на акаунт