Отговори
# 360
BeReady, честито бебче и от мен! Да е жива и здрава малката Анна!

# 361
Браво на BeReady - Честито и много щастие с малката принцеса Анна!
Каматна - не се шашкай! И на мен днес ми казаха. че е много малко бебчето. Главата е 1 седмица назад, кракът 1 седмица напред.... Питаха ме колко се е родило първото ми детенце и казаха, че едва ли ще достигне тези кг.... Малко ми стана съвестно, че може аз да съм виновна. Но после си помислих, че това си организъм и стискам палци поне до 3 кг да го докараме. Обаче - колкото толкова. А ако ме видиш с какъв корем съм ... хич не ми е малък.
Леле - едвам понасям жегите.  sweating Пускам климатик някоко пъти днес иначе... в стаята минава 30 градуса.

# 362
  • София
Честита дъщеричка и тук на BeReady!

Честит юнак Божидар на Нувеле!

Да са живи и здрави новите юлски попълнения Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бързо и леко възстановяване на майчетата и скоро да се гушкат с бебчетата в къщи Hug

# 363
ЧЕСТИТА БЕБКА НА БИ РЕДИ! ДА Е ЗДРАВИЧКА И ЩАСТЛИВА МАЛКАТА АННА И МНОГО  ДА РАДВА МАМА И ТАТИ! Hug

# 364
  • Варна
Честити бебоци на всички! Съвсем скоро ще започнем да си споделяме грижи около дребосъците.
Много да се гушкате и да се кърмите!  smile3521

# 365
Честита принцеска на BeReady!

# 366
  • Сливен
Честито на мама Поли - да е жива и здрава малката Анна, а Поли да се възстановява бързичко

# 367
  • Пловдив
Честити малки съкровища на всички!Да са ви живи и здрави и пухкави бебчетата!!! Само радости и усмивки да ви носят, да растат във много любов и нежност!!! Прегръдки за всички родили мами! За нас чакащите много кураж, сили и само положителни мисли! Ще се справим!!!  Hug Hug Hug

# 368
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ ГУШНАЛИ ВЕЧЕ СВОИТЕ СЪКРОВИЩА!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ! МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ Hug Hug Hug

# 369
Леле момичета, да ви изпусна за няколко часа и две бебета имаме вече  newsm81

Нуве, честито мила. След всички притеснения всичко си е наред и си имате един истински дар от бога. Много да ви радва и да сте едно щастливо семейство  Hug

Beready Честито мамче, пожелавам и на теб най-здравото и послушно бебче. Да ви направи най-щастливите родители  Hug

Каматна не така де, да не се предаваме накрая. Толкова пъти е коментирано това, пък ти да вземеш да се вържеш на докторски глупости точно накрая. Както са ти казали разходи се малко, хапни нещо много калорично и всичко ще е наред. А пък ако мъжо те изведе на вечеря гаранция че ще се разведриш  1dating.

Ха-хо моята майка ме е преносила 2 седмици и накрая са искали да я взимат в болница. Предния ден запретнала ръкави и изчистила целия апартамент - прозорци, пердета, шкафове, всичко. Е резултата съм аз в 3 през нощта  Laughing. Така че успех  Peace.

И аз да се похваля днес опустоших магазините  Mr. Green. Напълних си целия багажника с всичко което ми беше останало - уж дребни нещица, пък се прибрах с 2лв само  Embarassed. Няма да изреждам, че са доста, но поне приключих с покупките. Утре вече ще пера и да стягам чантата, че днес научих за една позната с моя термин вчера родила. И направо си се разтревожих.

Хайде лека от мен, отивам да хапна нещичко.

# 370
  • София
BeReady, честито!  Много да ви радва малката Анна!

# 371
Хайде на новата мама много,много щастие с малкото човече!

Поли бързо и лестно възстановяване!

# 372
  • на брега на морето
Честито на Би Реди! Hug Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!   bouquet

# 373
Честито на всички родили мами!
Да са живи и здрави бебчетата!
Hug

# 374
Каматне, моля те не се притеснявай. Чак пък и да плачеш - направо много ми стана мъчно. Само да ти кажа, мила, че във вторник лежах с една мама на тоновете, беше и трета бременност. Първите две ги е родила по 2600 - 2800 гр, доносени, но преди термин. Това, третото бебче, беше много голямо според акушерката, а мамата го преносваше. Това е едното. Второто е, че бебето наддава по различен начин в различните месеци. Едни бебета наддават най-моно в 8-ми месец и после качват още някакви си стотина грама. До колко измерването е било близо до истината преди две седмици и доклоко е вярно сега - еми няма как да се каже. Още нещо искам да ти споделя. Имам братовчедки - две сестри, първата дребничка, слабичка, а другата е....ами като мама Мецанка - и в раждането си са били досущ толкова различни. Сега на 31 май една колежса роди дъщеричката си - 2780 г, ама е бузанка и дуданка - толкова е съразмерна и прекрасна. Въобще не се притеснявай, миличка. Успокой се, защото 2500 си е прекрасно тегло, пък и си в 36-тата г.с., Знаеш ли колко ЛЕБ ще изядете с бебка, докато я родиш. След като всичко останало е наред и в норми и няма индикация за проблем, просто твоето бебче или ще е финно, или УЗИ-то бърка. И още нещо - няколко педиатъра са ми споделяли, че по-слабите деца са по-издържливи. Прегръщам те и не се натоварвай повече! Hug

Общи условия

Активация на акаунт