Отговори
# 375
 mamma mamma
BeReady, честита бебуша! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
  ylinfant

# 376
Ах-ах още едно сладурце -ЧЕСТИТО на мама Поли и добре дошла на малката сладуранка Hug

# 377
Честито на мамите, родили днес своите бебоци! Да са живи и здрави и много радостни моменти!
Момичета мен започна да ме боли доста кръстта и имам болки, като преди цикъл? Според Вас няма нужда да се притеснявам, нали?! newsm78
дМелина пия си стабилно течности, хапвам воднисти плодове, чести душове и нищо  Tired
tany4ka_gk честити покупки, какво си напазари? Laughing
Каматнане се притеснявай мила, тези апарати не винаги са точни. Моя Аг ми казва всеки път, че всичко си е в норми и ако има нещо за притеснение ще каже! Ама и твоя Аг е за бой, точно накрая когато от всичко се притеснява човек и да ти ги говори тези неща  Crossing Arms
Пожелавам Ви спокойна вечер!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 21:40 от Ema*08

# 378
Опаа, още бебоци!
Нувелче, честит ти Божидар! Много да е здравичък, да се гордеете с него. Бързо възстановяване и прибиране в къщи ви желая!
Съни на теб стиснати палчета всичко да мине леко!
Kamatna успокой се мила! Аз бях чела някъде, че последните седмици се забавят темповете на разтеж, за сметка на усъвършенстване на органи и системи. Не се тревожи, всичко с бебка ще е ок!
Поли, честито и тук мила!
Аз да се похваля, че вече сме си в къщи! Много е хубаво, но сега си е лудница, то баби, дядовци, ххахах.

# 379
Здравейте!От както разбрах,че ще ставам мама ви намерих и ви чета редовно.Много сте ми полезни с ... общо взето всичко,понеже съм първескиня. Grinning Престраших се да ви пиша и ще ми бъде приятно,ако ме добавите на първа страничка с термин 15.07 ,ако не е късно... Hug Очакваме момченце и дано да няма изненади (като на 2 мои познати),че повечето неща освен количката и някои дреболии ми радват очите вкъщи,а и най-важното-сини са. Heart Eyes  Честито на всички мами,които са свалили някое друго килце в страхотната жега  Grinning Да са ви здрави малките мъже и госпожици и да ви радват!  Heart Eyes

# 380
  • Пловдив
Честити бебчета на nouvelle_vague и BeReady, да са ви живи и здрави и много да ви радват! Бързо възстановяване! Hug  newsm51
Съни, имаш стиснати палчета и от мен, всичко ще е наред Hug
Лека и прохладна вечер, мамчета Hug

# 381
Катенце,много се радвам,че сте си в къщи,по на спокойно...а цялата суматоха с бабите и дядовците си е напълно нормална... Simple Smile Как искам да дойде този момент и при нас,но първо да изпия антибиотика и после бебка да се ражда Simple Smile Много прегръдки Hug

# 382
Би Реди, честито и тук! Да сте живи и здрави и скорошно прибиране вкъщи! ylinfant  newsm51
Кате,чудесно, че вече сте си вкъщи, но направо ти се чудя как намираш време при цялата олелия с бабите и дядовците  Mr. Green  Hug

Днес въпреки жегата си направихме хубава разходка с  една кандидат мама. Хапнахме сладолед в парка и така Simple Smile Освен това и от търновските мами днес са родили 2 и имат момиченца  stork-girl
Въобще все хубави новини тези дни Simple Smile Хем се радвам, хем малко завиждам, че вече се отърваха от жегите и си гушкат бебчетата Simple Smile , хем пък и малко и мен ме обхващат разни притеснителни мисли от време на време.  Thinking Добре, че сте вие тук да се подкрепяме Hug
Genadiyael, добре дошла!

# 383
  • Sofia
Момичета, току що получих очакваната от Stanimira Ivanova - syni вест.
Днес в 16.25 часа Suni роди своя прекрасен син Алекс - 3.280кг. Мама и бебо са добре.
Честито, миличка!!!  smile3501 smile3525 newsm51
Да е жив, здрав и много щастлив малкия юнак. Много да ви радва и да слушка мама и тати.

# 384
Честито на Биреди и Съни , да са им живи и здрави слънчицата!

# 385
Честито на Съни!  smile3525 smile3525 smile3525

# 386
  • София
Айде и тук,честит син Алекс на syni newsm51 newsm51 newsm51
Да е жив и здрав,да носи много радост на всички,които го обичат и да расте здраво,щастливо и спокойно дете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 387
Ехааа, честито и на Съни! Да са живи и здрави, на мама бързо възстановяване и прибиране с бебко в къщи!  Hug Hug Hug

# 388
  • Сливен
genadiyael , добре дошла при нас на финалната права, успех до края  Hug
Съни, честито ти момченце и на теб пожелавам да ти е живо и здраво бебчето и много да ви радва и бързо възстановяване на теб   Hug
Днес май си имаме рекорд - цели 3 бебчета, и с такъв трепет чета за всички и се радвам все едно аз съм родила. Аз имам още доста време, но така нямам търпение да се видим вече с моята бебка.
Кате,и аз ти се възхищавам в първия ден у дома как имаш време и за нас и за гостите и за бебето  Hug, пожелавам ти първата ви вечер вкъщи да бъде спокойна и много щастлива , а и всички следващи.
Лека вечер, момичета  Hug

# 389
Ихаааа, честито на Съни, да и е живо и здраво детенцето, много да слушка мама и тати и да се прибират по бързо вкъщи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт