Отговори
# 480
Здравейте  Hug
Днес наистина се поразхлади поне малко и се диша.
Николаева, честит рожден ден на мъжа ти!
Мама Пети, честит имен ден на малката Яна! Да ви е жива и здрава! newsm51
Ха-хо, честит имен ден и на теб и леко раждане!   bouquet
Антония, честито бебче Александър! Важното е , че и двамата сте добре Simple Smile Бързо възстановяване ти пожелавам!
Нуве, много добре звучи разказа ти за раждането  Peace Дано при повечето от нас мине така  Praynig
Никит, честито за изпита   bouquet Успех с приготовленията и сватбата!

# 481
  • Някъде по Дунава
ha-ho, mama_petty, честит празник !

антониа02, да ти е жив и здрав сина и скоро всичко да влезе в ритъм   bouquet

# 482
  • Sofia
Здравейте мацки!
Честити рожби на всички, които вече са видели малките си съкровища! Да са ви живи и здрави и много да им се радвате!
Извинявам се, че чак сега се включвам, но ние бяхме малко на моренце и днес се връщам и що да видя бебтааааа, много бебта:)
Връщам се да чета цялата тема, защото доста съм изостанала, но бързо ще наваксам Peace

# 483
Здравейте, коремчета,

Ама тези синоптици са гола вода - такъв хлад ни обещаха, а какво излезе! Аз днес карах колата на автомивка рано-рано сутринта и уж нямаше вече да я карам, пък и на парка ходихме и от Кауфланд пазарихме. Сега цялата къща похърква. Аз успях да поспя 1 час и се чувствам прекрасно. Нали тука си бяхме споделили за Импресана - намерих си го в Кауфланд и си закупих една бройка.

Пепси, коментирахме датата, но лекарката установи, че водите са още намалели и другата седмица ще ходя през ден на тонове. Та от опит знам, че лекар като почне да коментира евентуално изненади, по-ранно раждане и бла-бла, че има голяма вероятност нещата да се случат още другата седмица. Споделих за страховете си от това, че ще усещам, но тя ме увери, че анестезиолога ще бъде нонстоп до мен. Ама страх ме е да не се психясам нещо. Не ме е страх от болката, ама като си спомня как треперих при аборта - пък после всичко беше ОК. Сега като че ли би трябвало да не ме е страх - ама пусто.

Общо взето дами, ако не се обебешорим тази седмица, ще е другата.  1crib passifier

Бебе87, моята бебка също ми причинява болка. Някой път така ме сритва, че направо се свивам и ме поставя в доста неудобни ситуации, щото хората около мен почват да се шашкат, че се почва.

Ками, чудесни покупки сте направили, а за матрачето няма да съжаляваш. Алекс е спал на такова - сега и на бебка й купихме новичко, но пак същото. А старото матраче го ползвахме като приучвахме Алекс да спи на голямо легло, че като падне, да е на мекичко. Сега е при баба му и си прави лодка и много хубаво си играе.

Нелина, не се кахъри, мила! И аз почвам да се чудя вече как се дразня от всичко и от всеки. И аз да се оплача от ромео. Моят мъж ме изуми направо, защото го бях помолила да говори с майка си като тръгна да раждам, да идат при тях през тези дни - това го правихме и при ремонта и при смяната на абонатната помпа. Не стига, че го чаках цяла седмица да говори, ами накрая ми се обади да ми каже, че БИЛ говорил и тя щяла да идва да гледа Алекс. Аз ей така  Shocked. Като имаш предвид, че Алекс цяло лято е с детегледачка, защото тя не може да ходи по жегите, не издържа по 12 часа да е с детето, което даже вече не спи на обяд. Тя трябва да пътува от Люлин до Кр поляна с поне три превозни средствата, в таксита не иска и Алекс излиза за работа в 7.30 и се прибира в най-добрия случай в 18.30 часа. На всичкото отгоре точно тогава в банката ще имат проверки от Израел и вероятността да закъснява и да ги води по ресторанти и прочие е огромна. И това ще го причина на майка си, която от месец и половина гледа баща му след тежка коремна операция и много бавно възстановяване. При все, че бях говорила, че Алекс никога не е нощувал никъде без нас и това, че ще се върна с бебка и няма да ме има толкова дни, за него ще бъде голям стрес. Ама направо щях да го отстрелям с думи. Накрая майка му ми се обади и всъщност и обясних каква е ситуацията, като я помолих трезво да осмислят нещата. Вариантът тя да идва и да гледа детето вкъщи и после той, когато си дойде да крещи по него изнервен, не ми се нрави и няма да съм спокойна, ако Алекс страда.
За мачовете и разходките, еми склонна съм да го разбера, аз така или иначе си взимам поне една разходка за деня и вечер го оставям да си гледа мачовете - на мен са ми много интересни и не се дразня. Просто докато аз съм навън с Алекс, той се прибира, напазарува и прави салатата или таратора, топли яденето и ние се прибираме, душче и вечеря. След това аз си лягам и да се оправят. Но пък аз все още мога да гоня този стереотип.

Рали, какви апетитни гофрети - ние много ги уважаваме. Благодаря!

Рали1213, усещам, че си се заредила с хубави емоции от срещата с класа, но тялото ти иска почивка. Така че му я дай. Аз също усещам, че след един по-активен ден, съм гроги после - нормално е, то жега, го тежи, не можеш да се наспиш като хората. Ама като сме се хванали на хорото, още мъничко остава. Ох, Рали, не искам да си спомням, за тези емоции, че сега вече са минало и всичко е добре, но тогава доста се шашкахме за тази, за онази, за мен или за теб - и все пак споделените страхове и притеснения с някой, който наистина може да те разбере, щото и на него му е до главата, като, че ли прави страха по-малък и някак си по-бързо минава този период.
Често гледам списъка отпред . каква голяма дружинка от бъдещи мами сме и ми става толкова мило, като стигна до бебчетата. И чакам тепетно някой да впише и нашето момиченце.

Никиит, честито семестриално завършване  Party Аз нямам такъв проблем, но моят съвет е да послушаш лекарите си. Дори, ако искаш направи трета консултация. просто си помисли, колко може да се измъчите и бебето и ти. В крайна сметка нещата не би трябвало да се случват на всяка цена. Нашата бебка е седалищно и двама лекари ми казаха секцио. Не че не са се раждали бебета седалищно, но защо трябва да си причинявам това на бебето и на себе си???

Мама Пети, честит имен ден на Дечка! Да й е крепко името и да я пази от лоши погледи и мисли! Весел празник!

Хахо,  Hug! да си жива и здрава, щастлива мама и обичана жена!

Кате, чудесни новини! Все така позитивна и спокойна да си!

Антония, честит ти Александър! Поизмъчила си се миличка, но пък каква радост си имаш само! Бързо укрепване ти желая, а малкото буболече бързо да наддаде и да създадете един хубав ритъм.

Приятна вечер, момичета!

# 484
Антония, честит ти Александър! Да сте живи и здрави цялотго семейство! Лошото вече е зад гърба ти! А малкият юнак скоро ще порасне!

# 485
  • на брега на морето
Здравейте! Grinning
Честит имен ден на Хахо! Hug Пожелавам ти леко раждане!
Честит имен ден и на дъщеричката на мама Пети!  Hug
Честито бебче Александър на Антония! Hug Да ви е жив и здрав, и много да ви радва!  bouquet
Никит, честита ти адвокатска професия! Hug  bouquet
Нувель, браво, ти си герой! Hug  bouquet

# 486
Антония честито бебенце!Живи и здрави бъдете!

Честит имен ден на именниците ни днес!

Желая ви една прохладна вечер мами!

# 487
Явно доста от нас имат смени на настроения и спречквания с половинките....и аз  съм в това число. Напоследък все си повишаваме тон. Не се караме,но все нещо спорим  Thinking
Днес ново 20....каза ми , че изобщо никакъв избор на екип няма да правим и никой нищо няма да плаща,защото сме здравно осигурени и лекарите са длъжни да си свършат работата и е прав, но   все пак като знам каква е реалността в много болници и как не те поглеждат без да им "бутнеш"...Аз така и не съм решила нищо де , но майка ми настояваше за избор на екип....и сега съм м/у чука и наковалнята и не знам... ooooh!
Ох, оплаках ви се и аз...
Лека вечер на всички все пак!

# 488
antonia02-Честита рожба мила   bouquet Жив и здрав да ви е,много радост да ви носи!Бързо възтановяване  Hug

# 489
  • София
Антония,честит ти ин Александър  bouquet Да ти е жив и здрав,а на теб бързо възстановяване HugИ мерките му са перфектни,изобщо не се притеснявай,не е е малък Grinning

# 490
здравейте момичета.Честито на всички срещнали се вече с бебенцата си.
Аз още си чакам, вече не много търпеливо Grinning Преди малко излизам от ваната, седях 40 мин с надеждата нещо да се случи, но не:просто си беше приятна вана.Мъжо се седя до мен и си бърборихме.Двамата не можем да влезем Blush
Иначе успях миналата седмица да си направя кола маска(долу)-сама Laughing изрязах си и ноктите сама Laughingи съм готова за болницата.
Утре ще чистя и ще махам едни пердета,дано се случи нещо.Няма сили вече,и голям страх бера,че ще пренося отново. Аз ще си пусна едно филмче и ще лягам.Лека нощ на всички

# 491
Честито бебче Александър на мама Антония! Да е жив и здрав и ще порасне голям мъж!

Райче, права си за секциото, щом детето е с такова предлежание няма смисъл да се правиш на герой, рисковано е. А за организацията на домашните, напълно те разбирам, сложна работа, която по-добре си я свърши сама. И аз вече на свеки директно и обяснявам нещата как ги искам, оставя ли на мъжооо, ще ми скъса нервите с неговата дипломатичност Stop .

Дейна, мила не, че не е прав мъжа ти ама няма той да ражда... всичко на твойто д. ще се напише, та моя съвет е ако можете да си го позволите да си изберете екип... Аз работя в мед. бранш и ги знам как разсъждават, не че като си платиш има някаква гаранция ама поне можеш да изискваш и отношението е по-друго. Не знам, но ти си реши как искаш  Hug близките ти трябва да се съобразят с твоето желание, а не ти с техните!!!

Мпеева, браво за козметичните процедури, ама как успя сама бе мамче Shocked , шапка ти свалям. На мен това с епилацията ми е голям проблем, къде да отида, че да не ме боли и да съм оправена за болницата??? Но сама да успея - апсурд #Crazy

Стискайте палчета за утре - сутринта съм на изследвания а следобед на преглед Praynig.

Желая на всички ни прохладна и спокойна вечер!

# 492
Здравейте сладки Hug
nouvelle_vagueЧестито!Да е жив и здрав Божидар и много да ви радва!
BeReadyЧестито!Много да ви радва малката Анна -да е жива и здрава!
syniЧестито!Да е жив и здрав Алекс и много да радва мама и тати!
antonia02Честито!Да ви е жив и здрав Александър!
А на мамите  пожелавам бързо възтановяване Hug
nikolaevaЧестит рожден ден и на твоят мъж!(на патерици)Дълъг,щаслив семеен живот ви пожелавам!
Mrs Dimitrova fingerscrossedстискаме палчета всичко ще мине като  по вода:hug:
GenadiyaelДобре дошла
mama_petttyДа ви е жива и здрава малката именничка
ha-hoЧестит имен ден!  bouquet
Честито на всички с нови покупки!Честито и на тези с хубавите новини от ЖК Hug
На всички мами  много късмет Flowers Four Leaf Clover и стиснати палчета fingerscrossed Hug
Лека и прохладна вечер Hug

# 493
  • Пловдив
Антония, честито бебче! Да е жив и здрав малкия Александър и много да ви радва! Желая ти бързо възстановяване.
Ха-хо, честит Имен ден! Много здраве и любов и скоро да гушкаш здраво и сладко бебоче! Hug
Мама Пети, честит Имен ден на дъщеричката ти! Да е жива и здрава и щастлива кака скоро!  bouquet
Никит, честито за изпитите!
Лека нощ и гушки на всички Hug

# 494
Добро утро мамчета  Hug
Аз да ви почерпя ,че днес влизам в 9-я месец и си пожелавам живо и здраво бебче  Hug както и на всички мами да ги  гушнем скоро .
Днес ще ходя на консултация и да ми дадат направлението ,че да не тръгна да раждам и то да не в мен де  Simple Smile
Лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт