Отговори
# 495
Добро утро, момичета,

виждам, че има нови попълнения в бебешкия клуб.

Честито момиченце на мама BeReady!

Честито момченце на мама Аntonia02!

# 496
Добро утро!
Антония - честито бебенце Александър! Бързо възстановяване на теб и много да те радва бебчо!
Честит имен ден - със закъснение на именниците!
Момичета - ще се побъркам с един синузит. Ходих на лекар и нищо. Сутрин като се стана от леглото кашлям поне 20 мин. През нощта ми текат разни секрети в гърлото и докато ги изчистя ... Предстои ми секцио и не мога да си позволя да кашлям така. Пробвах и продължавам да си правя промивки с физиологичен разтвор, прополис, лук, мед, капки коларгол. Нищо- от 3 седмици не минава. Ще се побъркам. Правих си и инхалации и да видим до къде ще докарам следвашите дни. Моля, ако се сетите нещо споделяйте.
Някой знае ли какво се случва с Тери? Отдавна не е писала.
По отношение на нервите и половинките... На мен миналата седмица ми беше ужасна. Все нещо ме тормозеше, все нервна... Сега вече ми е скучно. Малкаа е при баба и дядо и ми липсва и нямам какво да правя. Таткото се прибира след 18.30 и до тогава полудявам от скука. Поне не се нервирам и ми е едно лежерно. Сега се надявам бебка да реши да идва вече, че много ми тежи.
Поздрави от мен! Grinning

# 497
  • Сливен
Буболинка, разбирам те напълно - моите хора нали са на море и по цял ден и по цяла нощ съм сама, излизам от време на време, но през повечето време се побърквам от скука, така ще е поне до петък  Sad За синузита не знам какво да те посъветвам, май е по-добре да говориш с лекар  Hug И аз се сетих и за Тери и за srcs, на която според мен секциото трябва да е минало, а Тери май щеше да е нейната вестителка  newsm78
kapkatr , честит ти 9-ти месец, след два дни и аз  Hug
Виждам, че има вече нетърпелви, но няма как да е друго в тези жеги - не се издържа. И аз съм разочаарована - уж щеше да се разхлажда, да, ама не пак е горещо.
Това е от мен засега, пожелавам ви приятна седмица  Hug

# 498
Добро утро, майчета! Hug
Аз днес Отново съм на работа, но за малко hahaha
Да се похваля, вчера почти се пренесохме, останаха само някои дребни нещо, и като да измия прозорците на новото жилище, но тази задача съм я връчила на таткото, че да няма изненади при мен Joy А и не знам, но откакто съм си вкъщи, повече си полежавам май, страх ме е да се движа много заради беба да не тръгне да излиза. Представяте ли си? Ужастна съм  ooooh! И като трябва да ходя някъде едвам, едвам се движа  Laughing
Антония Честито Бебенце Александър, пожелавам му да е жив и здрав с едно незабравимо лудо детство  newsm32  Hug
Благодаря на момичетата за страхотните разкази относно раждането, доста ми помогнаха, въпреки, че при всяка маман ще си е индивидуално  Thinking
kapkatr честита 9- месечинка! Аз ще пробвам от всеки бонбон Blush  Mr. Green
Честит празник на празнуващите вчера, пожелавам им всичко най- добро! Hug
Извинявайте, че го споделям с Вас, но се радвам мъничко, че проблема с хормоните към половинките , не е само при мен.  Laughing От вчера се зарекох да си трая повече, че само това ми е до главата, то аман от мен, всичко ме дразни  Laughing
Пожелавам Ви хубав ден мацки! Heart Eyes

# 499
Добро утро !
kapkatr честит 9 месец

# 500
Добро утро,милички!
Ето и тази сутрин се събудих и съм още 2 в 1 WinkЗапъна се това бебе и това е.Имам чувството,че цял живот съм била бременна.Сега разбирам и съжалявам дебелите хора.Просто не се живее така с потни кълки Joy
Колкото до половинката-толкова ми е нервно,че искам да го съблека и...такива работи му мисля...чак ме е срам newsm62

# 501
Здравейте и от мен,
Честито момченце на мама Антония- нека е здрав и много усмихнато дете. На мама бързо възстановяване  Hug, ще мине всичко  и ще се забрави лошото преживяване мила, аз също с първото ми дете раждането беше ужасно, така че казвам ти от опит, всичко ще мине и ще е ок.

# 502
ЧЕСТИТО БЕБОЧЕ НА АНТОНИЯ И ОТ МЕН!
МНОГО ЗДРАВЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!

Ема, как може да работиш, направо ти се чудя, това е убийствено направо.  Crazy
Дай си малко почивчица, после едва ли ще можеш и да искаш с бебка.
А и с това пренасяне, направо не ми се мисли какво ти е.
Дано да свършите по-бързо все пак.
Рали, що се кахъриш бе мацка, осъществи си плановете спрямо мъжО и бебчо няма да се забави  Joy Хем приятно, хем полезно  Joy
Аз не мога да спя в тия жеги, да не говорим,че срамната кост така ме боли, че едвам се обръщам от едната на другата страна, боли ме и като ходя, явно още се разширявам там долу  Mr. Green
За синузита - аз нямам, но съм си правила торбички с морска сол. Нагряваш в едно канче или там квото имаш метално морска сол - да стане гореща, на котлона. Взимаш едно старо чорапче, но памучно, сипваш солта и връзваш. Слагаш торбичката на челото, на носа, можеш да си направиш 2. И така много добре ще се почувстваш, просто облекчава. Другото дето се сещам, ако можеш яж люти чушки, отпушват носа и действат добре, а и сега има пресни. Успех и дано ти мине бързичко  Peace

# 503
Антония,честит син,мила! HugДа ви е здравичък,много да ви радва,а на тебе-браво за чудесното справяне ,с макар и трудното раждане,браво! Hug
На всички мами,които днес ще имат нужда от палчета-стискам и ви прегръщам!
А аз отново ви благодаря ,определено  съм малко  по-спокойна,прекрахме изненадващо добре вчера и оня ден,починах си и разтоварих малко нервата,дето ме беше стресла GrinningКато чета-всички сме така,ама си е в реда на нещата,много са вълненията в този момент.
Иначе имам от нощес някакви наболвания долу ниско и в кръста и често втвърдяване на корема,засега си го обяснявам с пътуването вчера..

# 504
Здравейте и от мен мамчета.Честито на всички срещнали се вече с бебенцата си.Да са ви здравички и много да ви радват,а на вас бързо възстановяване!!!Аз чакам да дойде 29-ти-именния ден на мъжо ми и преглед при доки..След това чакам да дойде 2-ри Laughing Laughing,защото тогава ще се прибере доки,които ще ме изражда и тогава ще преценим как да е,но аз искам секцио... е с една дума трябва да стискам до 2-ри Laughing Laughing
приятен ден от мен Simple Smile

# 505
  • Някъде там край морето
Здравейте на всички Simple Smile
Честито на момичетата, гушнали вече своите бебенца. Да си ви живи и здрави дечицата и да пораснат прекрасни  Hug
На мен доста вече ми дотежава. Коремът ми е огромен и едвам се движа вече. Имам още 3 седмици и не знам на къде може повече да расте Crazy. 
Ние, както бяхме планирали в събота се засилихме на пазар. Общо взето купихме всичко. Взехме си количката Espiro Atlatntik в тюркоазено. Не мога да спра да й се радвам  Simple Smile Simple Smile
Вчера мъж ми сглоби и креватчето. Сега остана само да си изпера дрешките на малчо и сме готови да го посрещнем. Ама като го гледам, той не се е засилил да излиза  Laughing
Аз от събота вечерта пък съм с възпалени венци. Едвам дъвча и много ме болят. Тъкмо се радвах, че ми се размина тази екстра от бременността, пък то... ooooh! Майка ми и при двете си бременности е имала голям проблем със зъбите - явно на нея съм се метнала. Важното е, че му се видя края  Laughing

# 506
Здравейте, момичета!
И днес все още няма новини за бебчета Simple Smile А и доста от нас са се събудили вече 2 в 1.
Рали, хубави неща му мислиш, ама ако е като моя, няма да ти се случи. Вчера моят ми каза, че до раждането, никакъв секс не ми се полага, защото сме можели да направим беля Simple Smile Аз му казвам, че освен да родя, друго няма какво да се случи, а той каза, че още му е рано! Него го е страх повече от мен.  Mr. Green
Ема, браво за преместването!
Аз също ще поработя малко, но от вкъщи, защото нямам сили да отида до офиса.
Sarah Lou, браво на вас! Честито за покупките! Със здраве да се ползват. Ние още не сме ходили за количка, нямаме и ваничка. Сега пера още малко дрешки, а кога ще започна да гладя, все още не се знае Simple Smile
Хубав ден от мен!

# 507
Буболинка, мила относно синузита понеже дълги години съм си патила ще те посъветвам да отидеш спешно при доц. Кънчева  в ИСУЛ. Тя е възрастна лекарка, работи по ЗК и е ужасно добра. Ще те излекува за нула време и то с манипулации там на място! На мен тя ми спести приемане в болница, бяха решили вече да ми правят пункция на синусите, така се бях задръстила. Тя ме викаше в кабинета всеки ден, слагаше ми тампонче напоено с адреналин и ми правеше промивки. Така ме излекува. Виждам, че всичко друго си пробвала, затова ако искаш иди и се посъветвай и с нея, тя ще се съобрази със състоянието ти. Успех мила Hug

Еми, до кога ще работиш бе мила Shocked... Успех с пренасянето и повече почивка ти желая!

Рали, Котонче е права, награбвай мъжо и ще помогнете на бебче да тръгне Heart Eyes

Капкатр, честита ти 9-та месечинка, ние сме с един термин и с трепет мога да кажа, че и аз днес влизам в дългоочаквания 9ти месец. Grinning

На всички мами хубав и прохладен ден, аз довечера ще се отчета след прегледа! Praynig Hug

# 508
Момичета, благодаря Ви за загрижеността  Hug  Вече не си спомням дали споделих, но моя заместник нещо не се справя с работата и се налага да идвам за по- мъничко,да Му обеснявам отново кое как се прави,луда работа.  #Crazy За това и се налага да идвам до офиса, но след мъничко си тръгвам.
Момичета  Joy, аз пък да се похваля вчера успях да изнасиля с триста зора мъжът си  Blush hahaha, еми то не се търпи вече  Blush, и вечерта преди да заспим, ми се зарече, че ако тръгна да раждам нощес нямало да ме докосне в близката година, защото заради мен, детето щяло да излезе по- рано и какви ли не неща още, при което само се усмихвах, защото в крайна сметка си получих моето  Joy
Sarah Lou дано да намериш някакво облекчение за венците. Аз имам проблем с два зъба, вече са по половин, защото ми се счупиха, но го оставих оправянето след като родя, че като я чуя тази машинка и изтръпвам цялата  hahaha
До после, сладурки  Hug

# 509

Общи условия

Активация на акаунт