Отговори
# 510
Здравейте и от мен момичета!
Емааа ако знаеш как тайничко ти завидях мила - от месец вече съм на сух режим, егати, то това не е нормално, та се присъединявам в групичката на Съни29 и Рали, такива работи му мисля на моя, въпреки че почти всеки ден ме ядосва  Mr. Green. А ти в най-големите жеги ще се прибираш от работа и този твой заместник, горкия, толкова ли е смотан  Mr. Green
Рали и ние сме още 2 в 1, аман, всеки ден му говоря "Мама ти няма ли вече да излизаш, мързеливото ми момче то"  Mr. Green, ама явно не му се ще още.
Буболинка и аз знам за синузита торбичките със сол, както ти е написала Котонче, много облекчава и спомага да намалее секрета. Бързо оздравяване мила, че в тези жеги си е направо кошмарно да си болен, а и сега е най-важно да си здравичка  Hug
Сара Лу ние ще сме в комплект като дойдеш лятото с количката, и нашата е тюркоазения цвят, само че Вектор Про! Да ви е честита мила и със здраве да си я ползвате!
Райче това със свекито, права си мила, а всъщност тати не може ли да си ползва тогава бащинството, нали се полагат някакви 5 дни след раждането на бебка или не сте говорили затова?!
Капкатр честита ти 9-та месечинка мила и успешен финал  Hug
Нелина на теб палчета мила за прегледа, после да се отчетеш  Hug
Каматне ще чакаме новини и от теб, може да имаш изненада днес, утре  Hug  Heart Eyes
Сега и аз се сетих за Тери и srcs - кога щеше да и е секциото, някой спомня ли си датата?
Аз да ви кажа, че нямам търпение да стане 17.00, с мама и Таничка смятаме да отидем на плаж за един два часа, че вече жадувам за моренцето  Heart Eyes.
Сега ви оставям и ви пожелавам по-прохладен следобед, че в Бургас пак е някакъв ад, но поне ветрец има  Simple Smile

# 511
Момичета привет,виждам,че повечето се оплаквате...тежи ни вече,ама още малко да се държим Simple Smile аз два дни бях с контракции,вчера и коластра ми потече стабилно от едната гърда  newsm78 а днес съм с мек корем...хахахаха един ден мисля,че ще раждам вече,на другия все едно не съм бременна  Laughing  Ще гладя чершафчетата на малката и ще ги подготвя,татко й да ги сложи преди да ни вземе от родилното,вчера мама каза,че ще направят украса в нас и ще подготвят всичко за пристигането на малката принцеса  Grinning
До скоро ние с милото си правихме секс без притеснения,но около две седмици се е запънал и го е страх вече....Как ли не опитах да го прикоткам,ама не... newsm78 а след раждането поне един месец суша...уффф...нищо де хората с месеци не го правят,все пак да се радвам,че до скоро сме го правили нормално! Жертвата си заслужава,така,че стискайте зъби  Laughing

# 512
Здравейте момичета,

Честито на мама Антониа. Много здраво бебче и да с си вкъщи скоро, да си се радват.

Ние пак бяхме на вилата за 2 дни и се разхладихме малко. Ама днес пак е ужас. Запланували сме и другата седмица последно посещение, че мамчето има рожден ден, а пък калеко имен ден. Дано няма изненади. И вече спирам да пътувам.

Ема късметлийка си  Laughing. Аз нямам шансове да навия милото за креватни упражнения  Embarassed. То доктора ни забрани още в началото, после позволи малко, но откакто сме в 9ката - абсурд  ooooh!.

Момичета голям проблем ми е това отичане на краката. Само докато се приготвя да излизам и вече съм надута  Shocked. Кисна се в студена вода, мажа се с крем за уморени крака, вдигам ги нависоко - нищо не помага. И така ме болят. Друго не ме мъчи, само това. И новите сандалки, който си купих един номер по-големи и те вече не ми стават, ужас направо.

Сега ви оставям, че отивам нагости на една приятелка, да нагушкам нейното бебе  Heart Eyes. Тренирам за срещата  Mr. Green. После в 5 сме на тонове и после пак ще ви пиша.

# 513
nelinadg - мерси за инфото. Аз се бях замислила като родя задължително да ходя до ИСУЛ, но нямах никаква идея при кого. Сега ще потърся инфо за лекарката и ако мога даже ще отида тази седмица. Знам, че там са най-добрите УНГ и ще трябва да се ориентирам натам.  
Стискам ти палци за прегледа!
Cotton4e, Пепи - сега ставам и сол да си топля. В тези жеги остава и това да пробвам, но няма начин, ще се прежаля, че кашлянето и секретите са по-неприятни.
Днес ми е ужасно зле! Момичета като пия феро-фолгамма и после, естествено стомахът ми е в плачевно състояние. Днес обаче 1 час след това последва и повръщане. По този повод и коремът ми се втвърди и така... пак ми се Sick Не знам какво става. Просто ще полудея от болежки вече.  Shocked
Ema*08 - ама защо твоят мъж се е шашнал толкова. От опит казавам, че няма нищо да стане преди да си му е дошло времето. Поне при мен за сега няма нищо предизвикано от половинката.
Къде са другите - на разходка в някой парк или на басейн?

# 514
Диденце, и ние си го правихме нормално, ама сега не ще Simple Smile Запънал се е!
Пепи, топни се заради нас!
Буболинка, и аз повръщам от това тъпо лекарство! Няколко пъти се пробвах и резултатът беше един и същ. Накрая го спрях на моя отговорност. Изненадах се обаче, че хемоглобиниът ми се беше качил до 117 от 100, въпреки, че не пиех хапчетата. Явно и на теб не ти понася. Ако е много зле положението с хемоглобина, питай за някое друго!

# 515
Момичета какво се оплаквате толкова!?нашия доки още от началото забрани та ние вече 9 месеца сме на сухо представяте ли си Laughing Laughing Laughingе мога да ви кажа че се свиква ... Laughing Laughingтака че не се оплаквайте ще издържите 1 месец

# 516
adiiitooo -Сигурна съм,че се свиква,ама тия хормони не е лесно да ги овладееш  Laughing

# 517
И аз съм тук, ама нямам какво да ви пиша... само ви чета Simple Smile
Днес само се изреждат да ме проверяват по телефона... странна работа Simple Smile
Днес е малко по-прохладно и изгладих дрешките... сега хапвам.. после сме на доктор.
bubolinnkata, защо не пробваш с Малтофер. На мен ми се отразява добре.

# 518
didence. повярвай ми не е лесно...само като си спомня през какви перипети минахме последните месеци Laughing Laughing Joy то не бяха луди скандали,че напипах филмче което си беше свалил и скрил от мене на лаптопа,а  аз се чудех какво прави аз като съм на лекции та само вкъщи си седи Joy hahaha после лаптопа се развали -пак скандали заради филмчето че уж от това е...а бе не е лесно ,но малко остана.после ще ми бъде като за първи път hahaha hahaha

# 519
Момичета разсмяхте ме Joy
По отношение на  luvbed мисля,че периода след раждане е повече от месец.
 Mr. Green
Дори незнам, докато човек се осъзнае и възстанови дали усещането ще е изобщо същото,но здраве да е ,всяко нещо с времето си.
Моя лекар изрично каза, на въпрос отправен от моя съпруг, че това не е проблем, дори до самия край на бременността. Няма как да навреди нито на майката, нито на плода Heart
Предполагам,че се има впредвид, нещо нормално де, не животинско  Mr. Green С по-умерени темпове.
Така,че не се притеснявайте толкова, излишно е Grinning
Цункайте се, гушкайте се,че малко остана   loveuuu

# 520
Здравей те мамчета Hug
Аз преди малко се върнах от докторката без направление другата седмица ще ми го дадела да се оплача сега ме прати на кардиолог ,че ми измери кръвното 90 на 55 и пулс 95  сега си го меря 110 на 70 и пулс 87 ама пулса винаги до сега ми е варирал около 85-90 и сега ме оплаши . И в четвъртък съм на кардиолог ох дано всичко е ок  Praynig ,че нещо много се притесних . Лек ден мамчета , а вие как сте с пулса.

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 13:01 от kapkatr

# 521
  • Някъде там край морето
Ех, успокоих се, че не съм само аз на сух режим (даже и аз като Адито - 9 месеца)  Laughing Ама моят любим много се притеснява да не направи нещо на мен или на бебо. В началото на бременността имах много силни болки ниско долу, а пък сега ни е страх с тоя корем Simple Smile
Пепи, мила, всеки ден като вляза в темата чакам хубави новини от теб в синьо Simple Smile Явно и на твоя малчо му е хубаво вътре и не бърза  Grinning Иначе, като си дойда към Бургас ще сме голям комплект с количките Simple Smile Не знаех, че и вие сте харесали тюркоаз.
Съни, беше се оплакала, че мъж ти е видял зор със сглобяването на люлеещия механизъм на легълцето Simple Smile и в нашите инструкции нямаше схема как се прави, ама накрая го разконспирирахме  Laughing Ако не сте се справили - викай да помагаме  Hug
Ема, много е гадно това със зъбите. Аз преди 2 години така бях останала с половин зъб и се наложи да ми умъртвяват нерва. Не боли, ама се слагат някакви лекарства, които съм убедена, че не могат да ти ги приложат през бременността. Тази сутрин си намазах венците и се нажабурках с прополис. Сякаш малки ми ги облекчи. Ако искаш - пробвай. Абсолютно е безвредно, а прополисът действа антибактериално и противовъзпалително.

# 522
  • В. Търново
Здравейте и от мен, и аз чета днес, ама и аз няма какво да се похваля сякаш...Прибрахме се с малката преди малко от разходка, вече кръста ми щеше да се разкове от болка - като ходя малко повече и се почва с болежките. Днес при нас е ужасно горещо, след вчерашната хладинка днес пак не се трае.
И аз се замислих за Тери...?  newsm78 И за Ния...Не са се включвали наистина отдавна..
И мен ме чака гладене на чаршафчетата, ама не ми се заанимава хич, ама хич...
По въпроса с караниците - и ние вкъщи се дърпаме по-честичко, ама си е нормално - аз се дразня от всичко, той в чудо се вижда и така... Mr. Green Още малко и ще стане още по-страшно - като дойде бебето и с каката...всичките задължения, а той по цял ден на работа - е тогава да видим как ще стане...Ама да идват вече тия бебоци, поне да ни олекне, то другото е ясно... ooooh!

Момичета разсмяхте ме Joy
По отношение на  luvbed мисля,че периода след раждане е повече от месец.
 Mr. Green
Дори незнам, докато човек се осъзнае и възстанови дали усещането ще е изобщо същото,но здраве да е ,всяко нещо с времето си.
Моя лекар изрично каза, на въпрос отправен от моя съпруг, че това не е проблем, дори до самия край на бременността. Няма как да навреди нито на майката, нито на плода Heart
Предполагам,че се има впредвид, нещо нормално де, не животинско  Mr. Green С по-умерени темпове.
Така,че не се притеснявайте толкова, излишно е Grinning
Цункайте се, гушкайте се,че малко остана   loveuuu
Подкрепям, моята АГ беше казала след като родих каката - никакъв секс до 40-ят ден, дори да спрат лохиите и кървищата, шийката на матката още не се е прибрала и рискът от инфекции не е малък! А и тези, които са раждали вече нормално знаят - след шевчетата и цялата разкъсвация отдолу хич не ти се мисли за секс... hahaha
А и психическото отпускане не е малък фактор - на мен ми трябваха около 2 месеца да се отпусна, е - после бързо се наваксва, желание само да има... Mr. Green

# 523
Здравейте момичета, огромно Благодаря на всички за страхотните пожелания   bouquet Ние с малката Бояна от събота вече сме си вкъщи. Имахме малко проблеми с кърменето, но вече имаме успех Simple Smile Родих нормално с малко побутване, както се казва. Отидох във вторник на преглед и се оказа, че имам малко разкритие, а малката беше много ниско наместена. докторката не хареса много тоновенете, а и се усъмни, че тя не расте много много и каза "ами по-добре да я раждаме". Постъпих веднага в боницата за следена на тоновете и да чакаме до до сряда сутринта за да предизвикат раждането, мисля, че индуциране се нарича. В сряда сутринта ми дадоха някаква глобулка и така започнаха истинските контракции. В 17:05 изплака малката Бояна. Момичета няма по-голяма радост от това да чуеш гласчето на малкото съкровище. Пожелавам на всички да изпитат тази радост.
Оставям Ви, че трябва да се храним Simple Smile

# 524
Sarah Lou, наистина имахме проблем с люлеещия се механизъм, но вече беше станало късно и той веднъж като тръгна по грешен път, нямаше как да се оправи. В 23.30 му казах да ляга и че ще го мислим на следващия ден. И на следващия ден вече спокоен и отпочинал, успя да го направи за 20 мин. Благодаря все пак за предложението  Hug
Бубе, благодаря за разказа. Я кажете с какво изписахте малките сладури, защото аз все се чудя не са ли много дрехите, няма ли да е малго топло и т.н. Сега вече сте минали по пътя и можете да споделите с какви пелени и дрешки ги изписахте.

Общи условия

Активация на акаунт