Отговори
# 525
Buba честито на теб и малката Бояна, радвам се че сте се справили с кърменето! Честито и на всички други мами гушнали своите бебки и бебоци!
Аз не съм писала, но заради отоците крайниците ми изтръпват, ходих на невролог и ми изписа гел за отоци, е помага, но не съществено. Карат ме да лежа за да не отичам и пада голямо търкаляне на хладно с каката.
На всичко отгоре каката от снощи е с Т, не иска да се смъкне напълно все я има, може да е 37,4 ама да я има и довечера ще я водя при педи.
Корема ми вече се смъкна и бебка е толкова ниско, че имам чувството че във всеки един момент може да изскочи, много ме боли ниско долу и не мога да ходя, но док каза че е защото бебка е ниско, и би трябвало до края на тази седмица да реши да излиза, дано че да ми олекне. Дано само каката се оправи, че ако тръгне и бебка да излиза ще е голям стрес, болно дете и новородено бебе, просто забавление от всякъде.
Тези дни не съм ви чела много тук, но за сметка на това във фейса си ви следя всеки ден, просто с това лежане не сядам много на компа. Онзи ден поръчахме количката и до 10 дена трябва да пристигне.
Гледам и на вас ви тежи като на мен, но ще е така, пращам ви по едно  Hug , макар че в тези жеги не е много за гушкане, и стискам палци всички да сте добре и да мине лесно раждането на всяка една от нас!

# 526
Здравейте и от мен!
Мале каква темичка за секс сте си подхванали, ние за цялата ми бременност може би сме правили секс 10 пъти и то всеки път с някакъв страх и някак не се отпускахме, а последните месеци мен се нещо ме боли!!! Не знам милият ми мъж как издържа, но много ви се зарадвах, че повечето сте се наслаждавали на това удоволствие  Grinning
Аз още не съм почнала да раждам и днес пак ми изтече, нещо подобно на онова от събота, но по-прозрачно, няма кръв няма болки, не знам, дали е възможно на части да пада тая тапа  Shocked Shocked Shocked
Иначе утре съм на консултация, лекарката ме викна да се успокоя да ме види!
Хайде, малко ни остана да си гушкаме бебчетата  Hug

# 527
              Здравейте, мацки! И аз вече взех изпитите и съм по-спокойна, остана да изпера и изгладя бебешките дрешки и вече може бебо да се ражда. Толкова ми тежи вече, аз съм +25кг отгоре, и как боли постоянно като рита и се мести, толкова е трудно  Cry. А краката ми са огромни понички, tany4ka_gk , аз си купих сандали с три номера по-големи Embarassed, и съм в такъв ужас, че после може да не си върна малкото краче.
              Много ми е трудно с избора на храна, ако ям нещо леко, повръщам, ако е по-тежка храна пак ми е лошо, незнам въобще как да се храня. Бебо хич не обича плодове и зеленчуци, иска меси, като баща си  Laughing, или ми излизат киселини...........
              Утре съм на преглед, да видим какво е станало с моята бактерия в урината и с изследванията от секрета.
               А тази жега  #Cussing out, искам на моренце, ама мъжо няма да се съгласи да ме заведе, а и малко ме е срам с този корем да се разплуя на плажа  Joy
               Желая лек и прохладен ден на всички!  Party

# 528
adiiitooo-Не е приятно в такъв период да намериш такова филмче,но имай в предвид,че при нас не правенето на секс/не свършването най-много да ни докара нерви и напрегнатост,докато при мъжете е доста по-сложно...подуват им се някои работи,боли ги...определено се нуждаят да отпуснат напрежението от време на време...а в момента милото съм го оставила да прави каквото пожелае или пък свършваме работата по-друг начин  Embarassed  Laughing...

# 529
  • София
Здравейтеее Hug

Днес уж трябваше да е по-хладно,а пак е голяма жега Sick То на мен ми е постоянно горещо,доста повече от на другите хора като гледам,ама с това двойно количество кръв Mr. Green
Та излязох на малка разходка по магазините,да се разтъпча и да позяпам,после щях да ходя до лабораторията да си взема оригиналите на изследванията.Ама тц,походих 10-15 минути и станах цялата вир-вода Sick Ужас,така мразя да се потя,а сега не спирам Twisted Evil Та бях и облякла един коралов потник,който стана целия мокър Rolling Eyes.И така,набързичко влязох в един магазин,купих си една хубава бяла дълга рокля,преоблякох се и така потеглих към вкъщи hahaha
Абе,приключения.Не сме за пред хората вече май Mr. Green

Бубе,звучиш страхотно Heart Eyes Много да те радва малката Бояна и сподели малко повече подробности,когато имаш време Hug Как сте с кърменето,спането, с какви дрешки се обличате,че и на мен ми е много трудно да реша как да обличам бебка като се роди в тези жеги newsm78
Накупила съм доста бодита с дълъг ръкав,но май ми се струва,че хич няма да е удачно при тези високи Т да се облича с тях бебето Thinking

За сека пак си говорим,гледам Mr. Green
Ние до 5-я месец бяхме редовни горе-долу,от тогава нъц-сух режим Crazy Ама имам тренинг от предната бременност,когато 8 месеца ни беше забранено,та не е болка за умиране Mr. GreenКато почнах да получавам контракции,и милото се поуплаши и това беше.Ама и на мен не ми се прави кой знае колко,де,явно хормоните ми си траят hahaha Сега ми е май-важно да устискам с бебка в коремчето до 15 юли Praynig

В петък ще ходим да си вземем момченцето и смятам тези последни седмици да се отдам изцяло на него.После няма да имам това време да му обръщам толкова внимание и малко ми е мъчно за това Cry Мамите с втори дечица,как се чувствате в това отношение?

Аз пак пера,уф,а кога ще гладя,не ми е ясно.Ама трябва,че няма време.

Да видим днес дали ще имаме щъркелови новинки Laughing

# 530
Мили мами, извинявам се, ако и преди се е повдигал този въпрос, но знаете ли дали в Тина Киркова бебето си седи при майката в стаята или е в някаква обща стая? Имам предвид, ако не е VIP стая.

# 531
  • Варна
Честити бебета!
Маминки, ние се обличаме с боди с къс ръкав и чорапи. В неговата стая още няма климатик. Когато сме в другите стаи и съм позасилила студеното мятам една памучна пелена. През нощта спим по ританки и камизола, но не се завиваме с нищо.

# 532
  • Сливен
Станало интересно в нашата темичка  Wink
Ками, и ние като вас до 5-ия месец бяхме редовни по тънката част, но после нали влязох в болницата.....като излязох и мина известно време пак пробвахме, но веднага след това получих контракции и решихме да прекратим с тези неща до след раждането. Първия път като родих, по препоръка на АГ-то изчакахме и ние 2 месеца, но и шевовете не бяха малко. И на мен ми е проблем това потене - преди да забременея (а и винаги съм си била така) не съм се потяла, или ако е имало нещо е било без миризма, а сега съм постоянно мокра  Sad
Бебе87, аз пък мога да карам сега само на плодове и зеленчуци - месо не съм яла не знам откога, въпреки че ако ме чуе АГ-то ще ми се кара, ама като не ми се яде, какво да направя, не мога да се насилвам.
Късмет на тези, на които им предстои да се срещнат скоро с бебчетата си Hug

# 533
ОООО периодично си говорим за  luvbed Да ви кажа като цяло ситуацията е малко комична с тези големи коремчета, но пък какво да се прави... хормони. Мъжете като цяло май по-трудно понасят "сухия режим".
celika - ще се обадя на лекарката да я питам за смяна на лекарството. Аз даже не знам защо ми го дадоха. Последно имах хемоглобин 116, обаче да съм си пиела поне по 1 на ден да се вдигне малко.
Buba_84, tsankova - радвам се, че вече влизате в ритъм и сте си у дома.
tsankova - мерси за инфото за обличане на бебецето.
Хайде - чао за сега и леко да понасяте жегите!

# 534
мами и при мен потенето е много,чак в тези жеги не искам да излизам,защото ме е срам пред хората-доста е неприятно Sad
didence. и аз вече съм го оставила да прави каквото иска,но да не ме пипа и да не ми говори Laughing Laughing
Sarah Lou щом и ти си на сух режим и ти ли вече си свикнала с него,защото аз да и вече хичне мисля,даже се притеснявам после дали ще ми се иска hahaha hahaha Laughing

# 535
Абе то милото не иска да чуе за секс да не направим нещо на малкото.На мен мераците ми са големи,но не искам.Просто съм се превърнала в лоено,целулитено-стриено топче без капка женственост с мокри от понете гащури smile3532Да...изобщо тая дето ме гледа в огледалото не я познавам newsm62 Ами какво да направим така си се чувствам и знам,че не съм само аз и ще мине Wink

# 536
Абе то милото не иска да чуе за секс да не направим нещо на малкото.На мен мераците ми са големи,но не искам.Просто съм се превърнала в лоено,целулитено-стриено топче без капка женственост с мокри от понете гащури smile3532Да...изобщо тая дето ме гледа в огледалото не я познавам newsm62 Ами какво да направим така си се чувствам и знам,че не съм само аз и ще мине Wink

Ох Ралииии така съм се смяла с твоя пост, особено онази част с "мокрите от потене гащури"  smile3532 smile3532, просто не ми остана въздух, да ти кажа не се чувстваш само ти така, аз съм същата работа  smile3532
На мама Цанкова и мама Буба, много ви се радвам момичета, благодарим ви че споделяте с нас, всичко ще ни е от полза! А на мен ми е любопитно, колко време смятате да останете вкъщи преди да изведете бебешоците?

# 537
  • Sofia
Привет, момичета!!!
Честита радост на Аntonia02, да е жив и здрав малкия Александър и много да ви радва, а на теб бързо възстановяване! newsm07
Честито и на именичките от вчера много здраве преди всичко и голямото щастие!!! smile3525
Секса лелеле, много ви се зарадвах, аз нали прескачам и чета мамите от предишните месеци, та от тях разбрах, че ако някоя иска вече да ражда да прави един хубав секс да яде ананас и това с прозорците вече го знаете!!! Та аз съм го предупредила моя "Мишо" /така му казвам/ да се подгатвя за голямого посрещане!!! luvbed
Аз да се похваля от днес имам добри новини: Намерих си доктор, моята нали замина да изражда французойки та ми препоръча една лекарка от Тина Киркова, която се оказа много готина. Сутринта се видяхме, прегледа ме, оказа се, че на моя термин е родила дъщеря си!  Laughing С бебка всичко е ок и вече е 2.900 кг. Казала съм й, че трябва да стои още оне 2 седмици, че в събота съм на изит по английски. Размерите си й отговарят, е плацентата е започнала да зрее, но то си е нормално, но пък е още високо. Има вероятност да тръгне по-рано, току виж съм получа най-големия си подарък за 40-годишнината. С дълъг крак ще е на баща си!!! Joy, че с моите 155 см няма как и се оказа също така, че докторката е в Патологията, което може би е още един плюс и е там близо с 30 год. Та всяко зло за добро.
9-ка хайде да отбележа и аз днес влизането ми в последния месец.

Катенце много позитивно звучиш и искрено ви се радвам!
Райче ти сега гледай да си спокойна, а нали знаеш накрая нещата ще се наредят със свекървата. Значи при теб е съвсем наближило също. Чакаме те с новини.
deina-meina вземи си екип и не го мисли!! Ти самата ще си по-спокойна. Аз сутринта докато чаках в болницата да ви кажа бях очарована от лекарките, страхотно мило отношение, но си познаваха пациентките и си е друго!!
Мпеева аз също се епилирах навсякъде и крачетата мога да си оправя, готови сме почти.
kapkatr честита и на теб 9-ка и да сме много щастливи всички на финала.
Момичета това с хормоните и половинките е разбираемо, че те също са изнервени, аз не ги защитавам, защото повечето от тях си мислят, че ние освен във форума да пишем др. не правим!!! Е иди му обясни как се чувства бременна жена, та моя мъж все му напомням, че съм бременна, то аз нали допреди 2-3 седмици и на работа си ходех, та за него разлика нямаше. Аз много често му се усмихвам, а и при мен щерката е голям съюз с баща си, снощи нашата кака си говори с баща си, как вече била забравила как съм изглеждала небременна и дали съм щяла да отслабна!!! Ама да ги хванеш и двамата и на диета!!!
Венци мила, още имаш време за бебка. Ти е важно, че  си си изкарала добре и си по-спокойна, а то там долу нещата си се наместват вече!!!
Sarah Lou честита количка и легълце и със здраве да си ги  ползвате.
Ема мила, остави го този заместник ще се оправи, ти трябва вече да си почиваш и да се отдадеш на др. мисли!!!
Пепи твойто момче, верно ще си стои до край в мама!!! Аз ако знаеш колко много ти завиждам за плажа и морето!!! Пак ти напомням като се топнеш във водичката да го направиш и за нас!!!
Тери и srcs и аз ги мисля, тя srcs каза, че няма да има интернет и да чакаме новини от нея от Тери, но и Тери ми се губи. Момичета с вас сме.
didence страхотно е това с украсата! Малката принцеса и тя се намества май??? А за секса след раждане, момичета аз знам 40 дни!!! Аз лично след 1-вото раждане едвам ги дочаках, даже май на 35 ден вече викам давай, че не се издържа! Имах 2 шева външни и 3 вътрешни та не е страшно!!! Сега обаче късмет да имаме!!!
bubolinnkata това със синозита е гадно, но аз като малка с морска сол също се лекувах!!!
Buba колко е хубаво, че ни соделяте всичко и че вече сте си в къщи с малката Бояна. Hug
Аз сложих последните дрешки, които днес купих и комплекта за изписване и чаршафчета да се перат. А кога ще ги гладим в тия жеги незнам.  Аз отивам да чета, че нямам никакво време до събота и ще очаквам новини...
Хубава седмица на всички и много късмет!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 15:32 от zarady

# 538
  • София
smile3532 newsm62 newsm62 newsm62
Ще умра от смях направо

Всички сме така,както се вижда.Особено в тези жеги,то не е човешко това Mr. Green

# 539
Ами не се стърпях,толкоз много ме разсмяхте,че взех ,че влязох да напиша,че се хиля сама като тиква по повод постовете ви  секса,хормоните ,жегите и най-вече така познатите и лично мене потни гащи Joy Joy Joy
Ами аз се чудя що откачих преди няколко дни,сещате се що нерв ме разтресе-ми то ясно бе,момичета,хормоните,ми как-то без правене на това-онова,как да не сме така всичките!?! Mr. Green
Аз съм се заканила и аз като Ради,че идва периода на много и "сега ми е паднало",щото нали тва си помага за раждането да тръгне,ама ако ви кажа,че нещо никак и хич не мога да си намеря удобно полОжеНие  Joyи дето си викаме и сами-направо комична ситуация Mr. GreenАма тъй ше да е тя,малко остана и има защо търпенето!
А,Пепчи, Hugне ще е скоро то мойто раждане,ама просто от пътуването ми се появиха тия стягания и дърпания .. Grinning Ради,и аз мисля,че си е баш наместване на нещата долу,то си се подготвя там всичко,рано ми е още,аз с тия 2.500 на бебка,хич и не ща да мисля още за раждане,нека пораснем още мъничко Praynig Simple Smile
А Ради,пък това,коет казваш-че мъжовете си мислят,че общо взето само с форума живеем и пишем само-ми точно тъй ми казва-вика ми,че то има ли нещо по-важно от форума,особено като будувам нощем и ме види с отворено половин око,как в тъмното през телефона ровя къде-в бг-мама  Joy

Общи условия

Активация на акаунт