Отговори
# 555
Ха-хо и мен днес ме гледаха на магарето и докторката каза, че имам един пръст разкритие, което било около сантиметър и половина - два, ама акушерката каза, че такова разкритие може да има през цялата бременност, а и от сега да е... може да си стои така до термин. Пък докторката каза, че най-вероятно другата седмица най-късно ще родя... т.е. преди термин.

# 556
Честит син Самуил на мама Диди - да е жив и здрав, да расте щастливо и будно дете, а на Диди бързо вазстановяване  bouquet
Мама Рая благодаря за отговора и успокоението аз си се чуствам добре не ми е ставало лошо ... но ще отида на кардиолог в четвъртък . А относно мерките на бебо сме говорили много пъти да са ни живи и здрави бебетата  пък после ще наваксат с килограмите  Praynig Hug
 А относно секса ние сме на сухо от много време ама в тази жега и тези килограми нещо ми се и неиска  Laughing
Лека вечер  мамчета  Hug

# 557
 mamma

Хайде да ни е честито още едно бебче на темичката![/size][/color]

Днес 25 юни в 13.12 часа мама miminka  е родила прекрасната Симона. Малката госпожица е голяма 3550 г и 51 см. Да расте здрава и щастлива! Да радва всички, които я обичат! На мама пожелавам бързо възстановяване и адаптиране към новия ритъм на живота!

Прегръдки и целувки!

mamma

# 558
Ее,да им е честито!!!Да е жива и здрава Симона! smile3525 newsm51 smile3525

Излагаме се Ха-хо,много се излагаме smile3516

# 559
  • Сливен
Честито на мама Мими, да е жива и здрава Симона и много да радва родителите си    Hug  bouquet

# 560
Да е жива и здрава Симона, а на мама бързо възстановяване! Simple Smile

# 561
  • Варна
Да са живи и здрави Симона и Самуил!
Пепи, ние вече излизахме навън. В петък трябваше да ми свалят конците и бебо беше с нас. На тераската излизаме, а вчера на двора под асмата в слинга обаче, че още не съм си взела количката. Утре, ако сваря да я изпера и сме навън.
И при нас е постоянно кърмене... само дето като заспи и реша да го оставя в леглото и имам точно 5 мин. да ида до тоалетна и рев. На този етап иска да го гушкам. Изплюва цицито и се подпира на него като на възглавница. Надявам се да започне да поспива по малко в леглото, че....
Предполагам, че това желание да е постоянно гушнат идва от стоенето му в кувьоза. Там децата ги оставят да плачат и това много ги травмира.
Моля, родилите мами да кажат как е било при тях в болницата. При нас /позволих си да направя малко проучване докато бяхме в родилното/ на почти всички деца им се прилага някаква терапия. Може да е вливане на нещо - обясняват го като разреждане на кръвта; фототерапия за жълтеница; антибиотично лечение. Някой деца преминават само през едното, някой през всичките. Повечето деца се изписват след 6 ден. Разочарована съм от много болка, която се причинява на новородените - всеки ден вземане на кръв за изследвания, абукати, ваксини - болка, самота, плач, глад - закъсняват за визитации. При вас как е?

# 562
Честито на miminka и на всички обебили се! @-}--
Аз нямам търпение да минава че само като го помисля и ми става зле. Wink ама има доста време до 14-ти, въпреки че доктора последния път каза че е голям и му излиза термин 8 юли.

Дали има още някой като мен без да му е приготвен багажа за болницата? :$

# 563
Честито на miminka за малката Симона! Бързо възстановяване на мама!

# 564
Още една добра новина! Да е жива и здрава малката Симона! Да расте щастливо и усмихнато дете! А мама бързо да се възстановява!

# 565
Честито на мама Диди и на мама Мими , нека малките Симона и Самуил са здрави и щастливи деца.

# 566
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ СИМОНА И САМУИЛ!
БРАВО НА МАМЧЕТАТА!

Рали,
що бързаш бе жено, имаш още време до термин, а може и да е след това  Thinking
Или вече ти е толко топло, че не можеш да стискаш кълки.  Grinning
Аз незнам защо, ама не давам зор, като дойде тогава, то си знае кога  Wink
Днес почивах цял ден активно, не съм свършила нищо и само релаксирам, щото време не остана
През цялата бременност бях супер активна, не съм подвила крак и вършех повече неща, отколкото преди, осъзнах се след като изчистих цялта къща и после настинах, та се уредих.
Реших,че си сядам на д-то и квото ще да става, само да сме здрави  Whistling

# 567
miminka-Честито слънчице миличка  Hug Да ви е жива и здрава,много да ви радва   bouquet  Hug
rali1213-Ще ме умориш от смях с тия газове аххахахахах Joy Направо ме заболя корема от смях  Laughing  Hug

# 568
Честито на miminka за малката Симона! Бързо възстановяване на мама

# 569
  • София
Честит Самуил на Диди Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да е жив и здрав малкият юнак и много радост и гордост да носи на мама и тати Heart Eyes!

Честита Симона на Миминка    bouquet
Да расте здраво,щастливо и обичано дете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт