Отговори
# 225
  • София
Честито на bishi 777 newsm51
Да са живи и здрави малките принцески, много щастие и радост да носят на всички около тях и бързо възстановяване на мама Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 226
  • В. Търново
Честито и от мен на мама Биши! Много здраве и само хубави мигове пожелавам на нея , таткото и двете прекрасни принцески!  Hug
Забелязвам обаче, че раждат мамите с малко по-късни от началото на юли термини, господата и госпожиците от самото начало само се ослушват  hahaha До последно на топло - отвсякъде  Mr. Green

# 227
celika, аз просто предложих и не виждам нищо лошо снимчица само на бебчето от изписването. Но всеки си решава, аз затова нямам фейсбук, защото не ми допада.
Отначалото обаче в снимка.бг доста от пишещите се изредиха да показват снимки, то като булки, то незнам какво (нещо което мен слабо ме интересува), а и форума не е сватбарски, а за дечица, но всеки си знае.
Аз пак казвам, който иска, просто предложих. Crazy
Някак губи се смисъла, всеки се хвали какво комплектче или рокличка е взел, а да не го видим колко е сладурско на снимка, но нищо Wink

ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСКИ НА МАМА БИШИ, СТРАХОТНИ ИМЕНА, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ОТ МЕН  bouquet

# 228
Честита двойна радост на мама bishi777, пожелавам на мама бързо възтановяване, а на малките куклички здраве и късмет в живота!
Майчета, аз рано, рано ходих на преглед, но за жалост апарата за измерване на тонове им се е развалил и не можахме да чуем бебка, но поне добре я огледахме, АГ- то сподели, че изглежда много добре и е около 3 кг Shocked, при което с таткото се упулихме, че мама каква е малка , а такова голямо бебе  hahaha Но да жива и здравичка, няма да я върнем я. И ни дадоха зелена светлина да излиза когато си пожелае, само това ми трябваше да ми кажат и съм още повече на тръни, най- вече че ни чака пренасяне и дано да си остане до термин в коремчето на мама.  Heart Eyes
Както и при повечето майчета и тук в София е голяма жега и не се търпи, за климатик още не сме мислили, ще видим в новото жилище дали ще има нужда, иначе за сега  с Ная си стоим на вентилатор и ни е супер. Момичета , аз все по трудно нощем се обръщам на дадена страна и постоянно ходя до тоалетна, не мога да изпия нормално едн аглътка вода, и бягам до тоалетната веднага.  ooooh!
Утре с таткото ще ходим рано сутринта на плаж и басейн, надявам се поне малко тен да хвана под чадърчето.   grinning039
Да Ви попитам Вие майчета за глава какво пиете, мен от два дни така жестоко ме боли, но не съм вземала нищо, знам ли редно ли е не е ли  newsm78
За памперсите някоя маман попита, аз си взех за всеки случай NEW BORN, в Кауфланд ги има и бяха на нормална цена  Naughty
Т е р и радвам се ,че си прекарала добре по време на почивката, надявам се си цопнала дупарката и за мамите, които няма да помиришат морето тази година?  Joy
srcs успех мила  Hug
Пепинка снахата ти ще е дундичка  Joy
Мами Рая надявам се уплахата ти вече да е преминала и всичко е наред с теб и малчо  Hug
Майчета после отново ще се включа, отивам да си полегна с Ная и вентилатора и книжка в ръка  Hug

# 229
Ехоо!
Честито на Биши и малките сладурки!
Сега таткото ще си има пълна къща с жени Wink
Рая, как мина при теб днес? Аз общо взето разбрах, че докато не родя, няма спасение от разширените вени,защото бебенцето много е натиснало едната вена. Така са се получили разширенията.
Утре ще видим какво ще кажат за други консултации и дали ще има.

# 230
Здравейте, момичета! Знам, че въобще не се включвам в дискусиите ви, а само най- нахално ви чета и попивам ценни съвети, но...надявам се да не се сърдите.
Но нямаше как да не се включа, за да поздравя специално мама Цанкова, Катя, Смайлкрис и Биши! Браво момичета, желая ви от сърце безкрайно щастливи мигове с малките бебоци и бебочки Stuck Out Tongue.
Аз от скоро съм в редиците на почиващите, и както повечето мами тук- чакам...За съжаление и мен не ме пропускат настроенията, които варират ужасно, не мога да се позная...а си седя вкъщи едва от миналия понеделник Sad
Добре че сте вие да се успокоявам, очакването с вас е далеч по- приятно.
Лек ден, момичета, нямам търпение да прочета за поредната щастливка:))))0

# 231
Честито на мама bishi777 и тук!Живи и здрави да сте,много щастливи,бързо възтоновяване миличка Simple Smile   bouquet  Hug
Мами аз да се оплача,днес ми излязаха резултатите от урината,имам някаква бактерия,сега 7дни ще пия антибиотик Cry Моля се бебка да не тръгне да се ражда,защото е опасно,може да се зарази и да направи плевмония Shocked   Направо ми се е свило сърцето от притеснение  Sad

# 232
Ради, ти си му обрала чашките на Клисурски. той пък кво се прави - 9 месеца го раздава толкова серт и ноу риекшън и изведнъж се шашнал. Добре си го успокоила - те затова жените ставаме мами. За настръхването, мила, което споделяш във ФБ, леле колко си права. Аз вчера като прочетох първия си СМС се опулих. Чак с треперещите си ръе без да искам изтрих първия си пост и трябваше да го възстановявам, малко пообърках статистиката, ама я редактирах овреме. После се оказа, че на втория комп съм получила и второ известие от другата мама за деня, ама там Ха-хо е свършила вестителската работа. Въобще много сладко-притеснително едно такова, все едно аз съм родила  Laughing Ради, аз си купих един млък пакет Ню борн на Памперс 1 - от 2 кг до 5 кг, 43 бр, защото бебка ми върви мъничка и още един голям пакет на Памперс 2, мини, около 90 бр.

Нувел, мила, ти верно много се изтормози. Не се притеснявай за бебо - или ще се извърти, или не. Важното е да са здрави малките мишки, пък както така да решат да идват  Hug

Силвето-ники-светли,  Hug

Таничка, егати калпазанина и какъв номер ви е спретнал. Обаче да ти кажа го разбирам, кой знае какво му е мислила главата и егати разочарованието, че сте излезнали без него!

Снеж83, честита ви придобивка. Смятам, че това е една разумна и необходима покупка, така че не му мисли доколко е удачен момента. Ако е и на лизинг, перфектно! Няма да се натовари много бюджета на семейството!

Srcs, чакаме новини. След като имаш телефон на някоя от нас, предполагам, че ще пускаш инфо как си! Успех и прегърдки!

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 15:58 от мама Рая

# 233
Да са живи и здрави малките калинки на мама Биши! Много да са здравички и да слушкат кака си!

Нелито къде си? Да нямаме и там изненади - да се разписваш един път дневно  Hug Hug Hug

Заради, болки силно казано, не са ми "удобни" да ги нося  Joy Как звучи само - хахахахаха  Hug

# 234
Оф, миминка, голям съм идиот, добре, че ме попита за алерголога да си кажа. Всичко е наред и няма опаснаост да се прилага всяка една от упойките, които в нашия случай са приложими, вкл и пълни анестезии.

Обаче, всеки път се разочаровам от органиацията в тази болница. Не знам защо имам нагласата, че когато е частно, ново, с чуждо капиталовложение и респ изисквания, няма да висиш като паяк да те приемат в записан час. В тази болница, забележете, часовете са през десет минути, независимо при какъв специалист отиваш. Не говорим за някакъв инцидентен пациент, приет по спешност и т.н. - просто практиката е ужасна и адски много се губи време. била съм и в детското, и в генекологията и сега във вътрешни болести, еми нвсякъде е едно и също.

Но иначе съм доволна от лекарите като човешко отношение. А когато взимаха на Алексчо кръв от вената, направо се очаровах от бързината им и самата процедура мина доста безболезнено за детето - докато получи отговор какво е това дето му го пъхат и вече бяха напълнили епруветните си! Евалата!

Буболинка, Ема, Пепи,котонче, Павли и всички момичета стискайте ми палци утре на тоновете да видим бебка и дано Кирякова склони за датата ми, че друга не ми идва наум.

# 235
  • Някъде там край морето
Честито на мама bishi777 двойната радост Simple Smile Да са живи и здрави Лъчезара и Радослава.
Колко прекрасно - всеки ден нови майчета и бебчета:)
Аз да се похваля - имам си нова ЛЛ след като старата онзи ден ме докара до рев (то и аз, че съм много чувствителна тези ни, ама и тя прекали). Новата лекарка изглежда прекрасен и мил човек и със сигурност ще е и педиатър на малкия.
Голяма жега е навън момичета. Ако не ви се налага да излизате, по-добре си го спестете.
Утре сутрин мисля да отскокна да чуем тоновете на бебо, за мое успокоение. Той като цяло е много активен през целия ден, а през нощта спи  Simple Smile Дано да продължи така и след раждането.
Оставям ви за сега и се надявам като вляза отново да има още прекрасни новини в розово или синьо Simple Smile

# 236
Честити принцески на мама Биши!!! Много здрави и щастливи да й растат, да слушат каката и да се обичат много! Страшна слабост са ми мамите на близнаци  Hug

# 237
ЧЕСТИТИ ХУБАВИЦИ НА МАМА БИШИ, ЕЙЙ ИЗПРЕВАРИХА НИ СНАХИТЕ АМА ТЕ СЕГАШНИТЕ МАЦКИ НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВА ДА ВЗИМАТ ПО-МЛАДИ МОМЦИ ! Hug ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЕБКИТЕ НА МАМА БУБА И СМАЙЛКРИС! Hug

НелиДи, тук съм адашке Hug, топя се в собствен сос от жега и стискам зъби. Ако устискаме и тази 36-та седмица ще сме герои с моите юнаци!

Връщам се да ви чета! Hug

# 238
Цитат
celika, аз просто предложих и не виждам нищо лошо снимчица само на бебчето от изписването. Но всеки си решава, аз затова нямам фейсбук, защото не ми допада.
Отначалото обаче в снимка.бг доста от пишещите се изредиха да показват снимки, то като булки, то незнам какво (нещо което мен слабо ме интересува), а и форума не е сватбарски, а за дечица, но всеки си знае.
Аз пак казвам, който иска, просто предложих. Crazy
Някак губи се смисъла, всеки се хвали какво комплектче или рокличка е взел, а да не го видим колко е сладурско на снимка, но нищо Wink
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСКИ НА МАМА БИШИ, СТРАХОТНИ ИМЕНА, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ОТ МЕН  bouquet
Не се впрягай мила, естесвено че ще предлогиш каквото си решиш.предполагам дори че и повечето мами ще са навити.Тези които не искат просто няма да побликуват.Толкова е просто.Но ние какви по-лични неща си казваме тук.Мойте приятелки ми се подиграват за този форум, като им споделя нещо:)
Ох аз цял ден съм вкъщи заведох само малкия на градина. днес с тати сме младоженци, Борис ще нощува при приятеля си от градината. Не можем да ги разделим тези деца, такава любов такова чудо.
а за киното някай каза, че се съмнява,аз да ви кажа с Борис си ходех навсякаде, на фитнес, на солариум, на козметик.Стига бебето и мама да са спокйни всичко е възможно.А тук има и друго има условия навсякаде за кармене, за повиване много е удобно.В бг ситуацията е малко по друга, там на трямвая да се качиш си е премеждие.Филмчетата са детски, то е специално детско кино, по 45 мин, но пък снощи докато бяхме ватре си помислих, че все пак е доста силен звука и може да се плаши малката.Но съм твърдо решена да пробвам:)
Тук малко пазахладня, 25 градуса е,но пак голяма задуха.седя по на тати боксерките по цял ден:)
Абе момичета да ви питам:чета на няколко места вече думата "маман"какво е това, детето ли или мъжа?хихихи все пак сме от различни краища на БГ и не е лесно:)

# 239
Честито на мама Биши! Да са й прекрасни малките бебки и да носят много радост на мама и тате. Биши на теб много бързо възстановяване!

Аз се надявам утре вече да ни пуснат с Краси да си ходим, док днес така ми каза Wink

Общи условия

Активация на акаунт