ПЛЕВЕН - 151

• 70 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
И аз бих те посъвеетвала като Валка, само дето уроците по рисуване са безумно (по моите виждания) скъпи. Питах в школа Колорит - 18 лв. за два учебни часа  Shocked Така че ако няма тези възможности човек е по-добре да си е в специално училище.
Здравейте мами, извинявам се за нахлуването в темичката ви, но ви моля да дадете съвет при кой уролог да заведа сина ми за забелване на пишлето. Иска ми се да е внимателен и опитен. Педиатърката два пъти се опитва, но после сратства, затова ме праща при специалист. Благодаря ви предварително!
д-р Колев в Уромед

Много благодаря! Ще се радвам да чуя и още някое мнение за всеки случай
Моето мнение е да не тормозите детето. ЮТози проблем се решава от самосебеси. След това насилствено забелване почти винаги се затваря . А е толкова болезненео, че аз щях да ударя един шамар на докторката, която го направи без даже да пита искам ли. На моя син се забели на около 2-3 г., не помня точно, но не съм го насилвала, като го миех съсвем по малко съм опитвала да дърпам кожичката надолу доколкото ми позволява. А и той сам си помогна. Това е моето мнение и моя опит. И с на сестра ми малкия стана така. Забелването за мен е само в наистина по-сложни случаи, когато дълго време не се е оправил сам или има някакви показания.

# 616
Atrakcia, какво да ти кажа, Кари така или иначе може в някаква степен да чете и пише, та ми е малко трудно да преценя, те още цифри и ченгелчета упражняват. Според мен програмата им е олекотена в сравнение с малката езикова например. Нямат език, а и следобед на занималнята си написват всички домашни, че и играят на воля. Габи само учеше и после вкъщи по цяла вечер пишехме домашни. Аз за Кари не се тревожа в тази насока, тя е склонна много да се занимава и без да я карам, ненаучена няма да остане.

Относно школата Колорит - наистина Майя Ананиева влага много усилия и според мен за децата е интересно. Кари ходи и й харесва, според мен има и умения, поне по това, което гледам че рисува сама у дома, без никаква помощ. Знам, че в Стоян Заимов има специализирана паралелка с рисуване също. А в Музикалното може да е с рисуване след 5 клас, дотогава е задължително с инструмент. Рисуването е моя несбъдната мечта (имам минимален талант и аз  Wink) и ми е страшен кеф, че и Кари се увлича да твори.

# 617
Атракция, а защо трябва да е училище по изкуства? Щом си го влече рисуването и наистина има дарба го запиши в школа по рисуване. На моя приятелка детето е много талантливо. Учи си в училище, ходи на школа и там си рисува. За една година спечели всички конкурси където е участвало с рисунките си. Даже и международни награди има. 
И това ми е опция Simple Smile Питах точно предната седмица, но ми казаха, че е малък, да стане поне 3- 4 клас и тогава да го запиша, че не искат отсега да му бъркат в главата  Crazy
Взела съм координати на един художник (мисля е преподавател в НУИ), казал е да го заведа да види какво и как рисува, а за курсовете и уроците по-късно...та мисля

# 618
Все забравям да питам - виждали ли сте някъде да продават от този пясък за рисунки, дето ги правят в градската. Поръчах на децата за рожденния ден комплет по 5 картинки с пясък, само че половината го събирам по земята и няма да стигне за всичките, а много им харесва. Бих купила още такива картинки ако намеря в Плевен. Но засега и само пясък ще свърши работа Simple Smile

# 619
  • Плевен
Здравейте, мами, само за информация - има няколко чифта дънки за бременни в килото на Дойран срещу Енергото ....  Wink

# 620
  • гр.Плевен
Атракция, а защо трябва да е училище по изкуства? Щом си го влече рисуването и наистина има дарба го запиши в школа по рисуване. На моя приятелка детето е много талантливо. Учи си в училище, ходи на школа и там си рисува. За една година спечели всички конкурси където е участвало с рисунките си. Даже и международни награди има. 
И това ми е опция Simple Smile Питах точно предната седмица, но ми казаха, че е малък, да стане поне 3- 4 клас и тогава да го запиша, че не искат отсега да му бъркат в главата  Crazy
Взела съм координати на един художник (мисля е преподавател в НУИ), казал е да го заведа да види какво и как рисува, а за курсовете и уроците по-късно...та мисля

Аз водя голямата от 6-годишна в читалище "Лик" при г-жа Радинова. Уроците са само в събота от 9,30 до 14ч. До миналата година цената беше 4лв на астрономичен час. Плаща се на посещение. Тази година още не сме ходили, утре ще ни е за първи път. За цената на уроците ще мога да дам инфо утре вечер.

# 621
ДеЩоВиди, благодаря ти за инфото за йогата! Ще се запиша.

# 622
и аз ще го направя

# 623
Вай, втора страница ... срам и позор за плевенската тема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 624
Е, няма да ни е за сефте...)

Аз няколко пъти питах за среща, ама реакция никаква. )
Че още малко и почвам пак работа, а и времето почна да става кофти.

# 625
Давайте да се съберем вярно, таман и аз да избягам от ремонта, който се вихри у нас втори месец. Mr. Green Шегата настрана - времето е перфектно за такива мероприятия - не е жега, не е и студ, таман е.

# 626
Лесно ви е на вас,като не пушите! Mr. Green

А ние пушачите... Embarassed.....ще си седиме навън .....

# 627
Лесно ви е на вас,като не пушите! Mr. Green

А ние пушачите... Embarassed.....ще си седиме навън .....

E, за няколко часа.....) може да прибягвате на вън. )

# 628
Преди няколко седмици виках аз да се видим докато е топло  Simple Smile
Вчера бях на Сицилия, беше около 35 градуса, сигурно затова не видях мафиози  Laughing
Месина е невероятен град.

# 629
Силви,блазе ти! Така ми се ходи и на мен някъдеее  Flutter
Джина,пясък за рисуване чувах,че продават в Идеята,но веднъж потърсих там и нямаше.Това беше доста отдавна,скоро не съм търсила

Общи условия

Активация на акаунт