Отговори
# 120
  • София
Ехееее колко много момченца днес, да са ви честити!
Dessy1988 добре дошла и лека бременност   bouquet

Ами то като ви чета, само моя мъж е от разбраните  Mr. Green Sunglasses Ако е момиченце, сигурно ще е Катерина, на майка ми. Някак си другите производни не ни се нравят -  Катя, Катина, Карина, Карена.... Ако е момче - Кристиян много ми харесва, но от страната на мъжа ми има само един-единствен племенник и той е кръстен така, иначе на никой не бил... Харесват ни Калин, Камен, на мен и Красен. Но пък умалителните им са проблем  Simple Smile

adito87 по този календар на мен ми излезе  stork-girl  Heart Eyes Хайде мамите, които вече си знаят, да кажат доколко е достоверно, аз съм мнооого скептично настроена  Wink

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 12:41 от sofyia

# 121
vzlateva благодаря ти  Hug И при мен прегледите се получават така, единия път на ЖК, а др. - при частния док.  Simple Smile

София, и аз съм от тези, които не усещат още бебо, нооо има време. Сега и ако и за това се притесняваме newsm78.
И на частно ли ходиш освен на ЖК. И аз исках да ходя така. Ходя си на жк при лекар, който е много добър и може би с най-добрия ехограф в града, но за съжаление не работи в родилното. Затова от родилното се бях спряла на една лекарка, която бих искала да ме изражда, но тя не работи със здравната каса. Иска ми се да ходя и при нея на частно - да си поддържам контакт с нея, но не смея да не би толкова чести ехографски прегледи да вредят на бебетата. нали има и такива менения. Но сигурно от юли ще ходя и при нея - пък и така наистина ти е по-спокойно! Naughty

# 122
Здравейте Дами  bye  След дълго четене се записвам и аз в групата на Декемврийските майчета  Grinning Аз съм от София на 26 години, но от половин година живея с мъжа си в Пловдив и следя и бременността си там. За първата страничка терминът ми е на 24-ти Декември.

Хубав ден на всички  bouquet

# 123
Айде сега аз да ви попитам момичета - имате ли болки в чатала. Никой до сега не се е оплакал и все си мисля, че нещо не ми е наред. Питах вече 3 мами, които имат деца и трите казаха, че и те са имали такива болки от разтягането, ама те като са родили вече не си спомнят много ясно  Laughing Та ако има от вас някоя със същия проблем моля да сподели, че все се притеснявам. На док бях споменала той поопипа и каза нищо ти няма.

Леле, Vesta, така ме успокои. Аз имам от три дни и много се притесних, помислих че ми се скъсява шийката на матката и си вкарах всякакви филми. Ами надявама се да е нормално след като не само аз го усещам.  newsm78 Много се бях шашнала. на лекаря си не съм споделила понеже ги усещам от три дни. Но си мисля не ли е рано за разтягане. newsm78 Болката не е постоянна, по-скоро тъпа внезапна от време на време. и то не мога точно да я определя къде е .

# 124
  • София
Добре дошли на новите мамчета  bouquet

София,аз също не вярвам много на такива методи за определяне на пола,но все пак е забавно.
Със първата бременност ми показа вярно,сега пак излиза момченце,пък доктора ще има последната дума Laughing

Хайде,мамите на които вече са им казали пола-какво излиза по календара Mr. Green

# 125
  • София
На мен ми показва момченце и наистина ми казаха - момченце!  Blush

http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html#.T-LxveHPrxQ - това е линка, който гледам (гледа се месеца и годините на майката при зачеването)

# 126
На мен ми показва момченце и наистина ми казаха - момченце!  Blush

http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html#.T-LxveHPrxQ - това е линка, който гледам (гледа се месеца и годините на майката при зачеването)

На мен ми показва момче, а ще е момиче..........ще видим какво ще е накрая
 Grinning

# 127
този календар позна за първата ми бременност - момиче, за тази бременност пак ми дава момиче, НАДЯВАМ СЕ ДА ГРЕШИ макар, че в 14 г.с. Мазнейкова ми каза 70 на 100 момиче

# 128
по този календар ми излиза синьо  stork-boy , за сега не знам какъв пол ще е , ако АГ-то ми каже ,ако не  ми каже няма да настоявам -нека пак да е изненада

с предната бременност постоянно ме болеше опашката , сега не но пък имам едно напрежение отдолу/чатал ли е какво ли е.../ ,все едно ще ми изтекат червата-това го усещах преди в 9-тия месец чак

# 129
Loras и аз ти благодаря, че ме успокояваш, че не съм само аз / не че го пожелавам на някой/. И при мен болката не е постоянна, понякога и следа няма от нея, но на последък е доста честа. И през нощта ме боли като се обръщам. И аз не мога да определя къде точно ме боли, но със сигурност не е вътрешно. Костите са . Повече към единия крак точно в чатала - абе дано е нормално.Ако е екстра на бремеността естествено, че ще я изтърпим.Дано не е нищо страшно. Praynig

# 130
  • сф
здравейте,

днес за пръв път ходих в МД - да давам кръв за БХС. брейй, откога не бях влизала на такива места... това не значи че ги няма де, напротив. абе думи нямам заматериалнте бази на повечето здравни заведения в бг...
резултатът чакам в понеделник, ще го погледна онлайн, след което идната седмица ще го обсъждаме с наблюдаващата.

дами от софия, имам нужда от малко акъл и насочване:

трябва да сменя салона, в който си правя кола маска. по принцип ходя в разсадника (където живея). проблема е, че те са доста груби, а мен течната кола ме пари, ако не се намали. преди да забременея, просто стсках зъби и изтърпявах, но сега нямам намерение да се подлагам на тяхното щавене.

та нужен ми е много добър салон около разсадника, районите в съседство, мол софия или център, в който да са много внимателни в това отношение. цените нямат значение, тъй като ползвам подобни салони рядко и само за определени неща. по-скоро ми трябва не добър салон, а отлчен козметик.

ще съм ви благодарна ако ми помогнете с насоки. благодаря предварително.

# 131
Аз тази нощ сънувах, че раждам момиче, и този календар това дава - като имам предвид колко дивотии сънувам дано и календара да греши.
Но този пък  http://www.detski-sviat.com/index.php/content/view/72/88/  ми дава момче, а и лекарката ми каза на 80% момче Simple Smile
Надявам се на следващия преглед на 6 юли вече да може да се види на 100%  Laughing

# 132
Добре дошли на новите мами  Hug
vesta_78 , аз съм по същия начин. Имах чувството, че се разтягам.Страшно е неприятно. Даже си мислих да не е разкритие  newsm78. Не че знам как е. Много се притеснявах, но забравих да питам доки. Сега като че ли отшумяват.
Честити всички сини и розови гащички. Аз реших да изчакам до следващият преглед и не настоях да разбера пола макар, че доки имаше предположение. Искам да е поне малко сигурно  Simple Smile

# 133
  • София
И аз нямам търпение подобно на вас за другия петък, когато ще видя бебчето... дано ми кажат на 100% пола, за да не го мисля повече ами да решавам - Кристиян или Георги  Hug  Blush

# 134
Ох, направих грешка да влезна в подфорум готварски рецепти  Crazy

Този календар при мен дава грешен резултат. Според него и първото ми дете и сега чаканото трябва да са от мъжки пол, а аз вече си имам една прекрасна принцеса. Пола ще разбера чак на ФМ на 13/07 , а дотогава просто ще си спорим с мъжо какъв цвят да боядисаме детската стая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт