Отговори
# 105
  • София
elanus - добре дошла сред нас!  welcome

# 106
Адито да и аз съм чувала за болки в чатала накрая на бременността и затова незнам дали  е нормално  newsm78. На моменти е доста силно, а на моменти изобщо не боли.

# 107
vesta_78  аз болки в чатала нямам, но ме боли опашката. Отдавам го на разтягането. Все пак ханша вече доста ми се е разширил.

elanus - добре дошла  Hug

Аз също не усещам още бебока. Отговарям на всички условия за ранно усещане - това ми е втора бременност, слаба съм, със задна плацентата...
Мисля, че скоро всички ще започнем да усещаме малките ритничета Heart Eyes

# 108
Привет и от мен, аз пък много харесвам името Филип Simple Smile

# 109
  • София
dream78m - Филип харесвам и аз, както и Виктор!
Явно ние жените много по-лесно харесваме някое име! Мъжете ни са трудни  Crazy  Blush

# 110
  • Sofia
sofyia, нямам представа  newsm78, според БХС 1 и Т18 и Т21 рисковете са ми ниски (но това са двата единствени показателя в изследването - няма Патау и другите, които правят в МД, а моето беше при Мазнейкова).

А това с буквите и имената, което имам, е по системата на Цветанка Рангелова, която (може би знаете от изявите й по ТВ) е с доста цветист изказ. Смятам, че не е редно да го публикувам тук, а и не искам да влизам в тълкувания или спорове или да убеждавам някой в нещо - който се интересува да ми пише на лични.  Hug

# 111
  • Sofia
Аз пък току що сондирах името Рая с мъжа ми и той категорично го отхвърли заради спомен за някаква колежка. Продължавам в търсенето...а има и време Laughing

# 112
Здравейте и от мен и хубав ден.

Както бях споменала мама е акушерка и снощи ни извика да видим бебо.
Ами на 80% от док имаме Мъжленце Simple Smile  stork-boy

# 113
  • София
Liubina Stoqnova - честити сини гащи!  baby

Малее какво става с днешните мъже - само момченца измайсторяват!  hahaha

# 114
Здравейте, благодаря ви за топлото посрещане.
Да ви кажа днес бях на преглед който с нетърпение очаквах цял месец.Та  бебето е много добре.По първи белези е момче  stork-boy  Пораснало е доста от последният път, гледахме го за крачета, ръчички, брояхме пръстчета, черепа ми е с нормални размери. Много съм доволна, въпреки че се надявах на момиче, но пак съм щастлива.

# 115
Brayda има една такава работа  Laughing

Нашия татко много щастлив защото свири на китара и пее. За това нямаше проблем с женските. Нп другото му хоби са мотоорите  Laughing Сега вече е щастлив че е почти сигурно че със сина си ще се ровят по цял ден с отверките в гаража Simple Smile

# 116
  • София
Май май всички искахме момиченца, ноооооооо карай, другото ще е момиче  Laughing
А сега тези сладки малки момченцааа ще ги цункваме и прегръщаме и ще са на мама момченцата!   Blush  Heart Eyes  Heart Eyes

# 117
  • София
Аз все още се надявам на момиченце Praynig Но каквото дойде-пак ще съм щастлива.
Гледала съм момче и някакси съм по-наясно с мъжките проблеми и смятам,че ще ми бъде по-лесно.
Но ако е момиче ще се радвам още повече,защото винаги съм си мечтала да връзвам панделки и да обличам рокли Heart Eyes

Има един китайски календар за пола на бебето,който позна на всичките ми познати,освен на една мама.Ако искате го вижте-забавно е.Само напишете в гугъл "китайски календар за пола" Mr. Green

# 118
Горан, Гаврил, Григор,  са хубави имена.
Георги също е хубаво, има хубави умалителни. Защо да е тривиално? Има много хубав, голям и светъл празник.

Аз по принцип отричам кръщаването на някой родител. Уважавам ги и ги обичам, и има и други начини да им покажа това. При нас са 4ма добри, обичливи и заслужили. Кой по-напред?
Да си родим 4 деца за да ги кръстим на всички? Но тогава кой е най-заслужил да е първи #Crazy ?
Те самите не са кръщавани на никой, както и ние. Всеки е дошъл с името си и моите деца ще дойдат с името си.

# 119
  • Варна
Здравейте всички бъдещи и настоящи мами Simple Smile Днес реших, че е време и аз да се присъединя. Накратко да се представя Десислава на 23 години от Плевен. На 1 април научих най-радостната за мен новина   EFP и с днешна дата съм в 16-17 г.с. . Наскоро бях на преглед и казаха, че ще е момченце stork-boy Simple Smile. Терминът ми е на 1 декември. Това е от мен за сега, лек и приятен ден ви желая!

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 12:31 от Dessy1988

Общи условия

Активация на акаунт