Отговори
# 150
  • София
*iN eterNo neL Cuore* - интересно е това - без никакви интимни гелове.,.... ами тогава с какво да се мия?!
Само с вода не става да измия восакообразното вещество от свещичките Гино-Певарил, а и винаги съм се мила с някакви бебешки сапуни илиинтимни гелове...
.....с какво да се мие човек?!

# 151
И аз така реагирах  Tired казах и че съм си купила интимен гел от аптеката, а тя веднага се развика да не го ползвам и да го хвърлям  Crazy каза ми, че гъбичките пак щели да се появят от тях.. и аз до скоро бях с  Гино-Певарил и се миех спокойно с гела.... също така и ми каза 1 месец почивка и пак да си ги купя защото били голяма напаст и щели да се появят отново това лекуване сега било временно и най-добре само с вода да се мия ....   ooooh! ooooh!

# 152
е тя моята е малко сложна - един здравноосигурителен фонд плаща за моето бхс и затова се наложи да мина през "екстрата" координаторка  Laughing. за да спестя парите, да не ги плащам аз.

радвам се, че си се поуспокоила! имай предвид, че понякога ниската плацента просто се случва, дори без фактори като възраст, предишно секцио или особеност на матката.

хайде бе хора, никой ли не ход на "свястна" коламаска...  Confused
Аз ходя на кола маска - какво за нея

# 153
  • София
Ама как само с вода?! Аз мога като спра с Гино Певарила да се мия само с вода, а до тогава да се мия с гела, защото този восък просто не се мие с вода!

# 154
Ами например аз когато слагах свещички преди да влеза в банята си правех разтвор от малко лайка и с памучен тампон от тези за махането на грим се почиствах и след това се миеше по-лесно, но наистина  е верно че от интимните гелове се появяват отново, другото решение е от най-щадящите детски душ-гелове (мустела, себа мед), но по 1-2 капки.

# 155
# 156
Благодаря за посрещането  Simple Smile
Само да вмъкна за първата страничка, че гледам съм пропуснала - на 26 години съм и съм от Шумен  Sunglasses

# 157
  • Варна

sofyia Благодаря за посрещането и пожеланието Simple Smile Това ми е първа бременност и да "чукна на дърво" минава леко за сега! А относно календара, който познавал някакъв китайски беше според години и месец на зачеване и ми показа stork-boy и Док така каза и предполагам, че няма да се промени Simple Smile За други 2 бременни също им позна, но все пак не мисля, че на 100 % е верен.

# 158
  • София/Център
Здравейте Simple Smile
Отдавна ви чета и накрая реших и аз да се запиша. Казвам се Деси, на 29г от София и това ми е 3та бременност- имам 2ма юнаци на 6г. и 3г. и стискаме палци за девойка този път Simple Smile
На последния ми преглед на УЗ не можа да се види какво е, защото бях с контракция (заради, което вече съм на магнезий) и матката ми беше като пясъчен часовник, а бебето се беше завряло свито от едната страна милото, та не можахме да го измерим и за БХС, та ще ходя искам не искам на 2рия. Не обещавам да пиша много често , но ще ви чета когато мога.
Лека бременност и раждане на всички. Целувки
П.П. Термина ми според моята гинеколожка (и календара по който си следя бременноста) е 7ми декември, според другата лекарка в болницата, в която мисля да родя живот и здраве е 9ти  Thinking

# 159
Благодаря и аз за посрещането  Hug Ако може и да си споделя само  Sad че от снощи съм с болки в гърлото и хрема .... и от преди малко с температура  Embarassed Говорих с моя гинеколог още на обяд и смуча Стрепсилс, слагам капки за нос,  сега започвам и с Парацетамола /след поредната си консултация с него/ Cry Някоя от вас имала ли е подобни оплаквания / не си спомням да съм срещала в темите до сега /

Благодаря ви и лека вечер   bouquet

Добре дошла Деска  Grinning

# 160
Deskata Добре си ни дошла пожелавам ти едно момиченце този път!  Hug stork-girl
Asys До колкото знам най-безопастно е Витамин Ц една ампулка на 2 в двете ноздри има и голям ефект, Peace но пак се консултирай с лекар! Бързо оздравяване  Hug
Brayda аз приключих с Гино-Певарил и за това сега само с вода ще я карам да видим дали ще е по-добре, че хич не искам да си ги купувам пак, както доки ми каза  ooooh! Crazy
Охххх аз съм много щастлива, че си усещам бебка вече и като потвърди и усети доки сега вече вярвам и не мисля, че си въобразям  Laughing Blush чакам мъжо тази вечер се прибира най-накрая от командировка и ще го изненадам  Heart Eyes направи подарък на тати за РД му   Kissing Heart Two Hearts

# 161
  welcome  Деска Стискам палци този път да е мадама:) мисля че на такава горда мъжка майка като тебе и се полага една малка глезла Simple Smile Peace

# 162
  • Sofia
Deskata,  добре дошла  Hug
Последна менстр-я на 2 март ли имаше????

# 163
  • София/Център
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug
Да, на 2ри март Simple Smile
Аз също съм малко болна, май с климатика си го направих номера на път за морето..първо жестоко ми се възпали синузита-2 дни болка и после като текна един сопол и ме заболя гърло, сега пък ми е запушен и ми се стича назад, гадна работа. Лекарката каза, че не може любимия ми за отпушване муконазал , не беше сигурна и за сребърна вода (аз си прускам един баркоч със сребърна, физ разтвор и клеева т-ра) вика само Низита и тантум в гърлото... и така се влача от няколко дни и вече и покашлям доста цветно...поне темп. нямам
... а парацетамола хич не е толкова безвреден, защото се натрупва в организма и гледам да го избягвам от доста време, дори и за децата, лошото е че само това ни позволяват сега, но пък в краен случай, температурата също ни е опасна...да сме здравички пожелавам на всички  Heart Eyes

# 164
Здравейте! Днес бях на преглед, всичко с бебето е наред, вече получаваме трето потвърждение за мъж, така че съмнения няма! Днес благоволи да се разкрачи и да покаже всички достойнства!  Mr. Green Иначе върви напред с около седмица, както и предполагахме. Не ми се кара за качените 4кг, а аз направо в земята гледах докато си признавам. А той само ме гледа и вика "ми и аз толкова съм качил".  Joy Каза, че не е фрапантно много, но с тези темпове може да стигна към +18 накрая.  Shocked Аз пък хич не мога да кажа, че имам апетит, различен от преди.  Tired

Като ви слушам как ви минават прегледите по ЖК, направо нямам думи!  ooooh! Моят днес беше сигурно около 40 мин, гледа всички органи, даде ми направление за трети изследвания на кръв и урина вече, взе ми секрет.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт