Голямата тема за малките масла 4

• 78 356
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Боряна, кое кокосово ползваш? Икаровото не ми харесва, ама хич.

да и мен ме интересува коя кокосово , че на икаров не ми харесват въобще

# 241
Благодаря за статията, много полезно! А как да смеся маслото от чаено дърво с базово, в какво съотношение? Искам да туширам пъпките, вместо разните му там коректори.

# 242
  • София
Боряна, кое кокосово ползваш? Икаровото не ми харесва, ама хич.

да и мен ме интересува коя кокосово , че на икаров не ми харесват въобще

Аз ползвам едно от ХИТ, на Рапунцел. И за козметични цели и за готвене. Препоръчаха ми го, а и аз останах доволна!

# 243
  • София/Горна Оряховица
Не мога да ви кажа, тъй като си го купих от Белгия  Sad .

Аз не знам какво ми има, но на Икаров кокосовото поне има идентичен ефект с това другото. Ползвала съм и от Зоя, не беше с особена разлика. Ползвам го основно за косата си, от време на време по бедрата и коремната зона  Peace .

# 244
http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0 … _BE_D0_B2_D0_BE-s

Аз ползвам ето това от Зоя и съм изключително доволна. Икономично е и определено ми помогна за тялото след морето тази година.

# 245
A какаово масло да препоръчате? В Зоя май има само какаова паста.

# 246
Моето кокосово масло също е от Зоя, но е на марката Акамути. Доволна съм. Виждала съм в Зоя какаово масло, също е на марката Акамути, явно в момента няма. И аз мисля да си го купя, заради стриите. Какво масло бихте ми препоръчали за тях - пшеничен зародиш, какаово или карите?  newsm78

# 247
Здравейте!Тъкмо такава тема ми тябваше/а,пък уж по цял ден съм из форума,а точно тази да я пропусна... Thinking/....
Ползвам арганово масло от повече от година,но досега си купувах на Eden Allure-ефекта при мен беше и е повече от поразителен.Косата ,кожата и ноктите ми бяха в ужасно състояние/по здравословни причини/,но като почвах редовно да ползвам маслото-направо се преобразиха-косата спря да цъфти,капе и да се къса.....ноктите да се цепят,кожата ми се поопъна...Единствения проблем/ако мога да го нарека така/,е много често ми се налага да се подстригвам и да ходя на маникюр/даже маникюристката ми вече изпада в недоумение от бързия растеж на ноктите ми...и в ужас от растежа на кожичките Mr. Green/.....Но,понеже ми свърши маслото и ме улучи в период с малко поограничени финанси,реших тоя път да пробвам с Икаров/все пак е 4 пъти по-евтино,но доколкото четох,претендира да е натурално и качествено/-ами,да си кажа че разликата е........значителна:в миризмата,в начина по-който се поема от кожата/може и да си внушавам,но на Икаров му трябва малко повече време да попие/......и не на последно място от коректността на фирмата,защото прецених,че няма да ми е удобно да го ползвам от флакона и го пресипах в останалия ми от Eden Allure/свикнала съм с помпичката,много е удобно...а и икономично/.....ами,при положение,че флакона е с вместимост 28мл,а маслото би трябвало да е 30мл,ми остана място/а и имаше известно количество на дъното,което помпичката не може да изкара/....Та,съм нещо разочарована...Все пак ще пробвам още един-два дни,да видя дали поне върши някаква работа/и после ще го ползвам в маски за косата/.....но,определено няма да повторя покупката.

# 248
Люба,
аз имам подобни наблюдения за маслото от чаено дърво на Българска роза и Евтерпа. Първото се оказа с неизвестно съдържание на чаено масло в сместа от 3 други масла. Мирише доста неприятно и няма ефект.
За сметка на това купеното от Белгия (на същата цена като гореспоменатите) масло от чаено дърво е с мноого по-добър ефект.

# 249
Здравейте!Тъкмо такава тема ми тябваше/а,пък уж по цял ден съм из форума,а точно тази да я пропусна... Thinking/....
Ползвам арганово масло от повече от година,но досега си купувах на Eden Allure-ефекта при мен беше и е повече от поразителен.Косата ,кожата и ноктите ми бяха в ужасно състояние/по здравословни причини/,но като почвах редовно да ползвам маслото-направо се преобразиха-косата спря да цъфти,капе и да се къса.....ноктите да се цепят,кожата ми се поопъна...Единствения проблем/ако мога да го нарека така/,е много често ми се налага да се подстригвам и да ходя на маникюр/даже маникюристката ми вече изпада в недоумение от бързия растеж на ноктите ми...и в ужас от растежа на кожичките Mr. Green/.....Но,понеже ми свърши маслото и ме улучи в период с малко поограничени финанси,реших тоя път да пробвам с Икаров/все пак е 4 пъти по-евтино,но доколкото четох,претендира да е натурално и качествено/-ами,да си кажа че разликата е........значителна:в миризмата,в начина по-който се поема от кожата/може и да си внушавам,но на Икаров му трябва малко повече време да попие/......и не на последно място от коректността на фирмата,защото прецених,че няма да ми е удобно да го ползвам от флакона и го пресипах в останалия ми от Eden Allure/свикнала съм с помпичката,много е удобно...а и икономично/.....ами,при положение,че флакона е с вместимост 28мл,а маслото би трябвало да е 30мл,ми остана място/а и имаше известно количество на дъното,което помпичката не може да изкара/....Та,съм нещо разочарована...Все пак ще пробвам още един-два дни,да видя дали поне върши някаква работа/и после ще го ползвам в маски за косата/.....но,определено няма да повторя покупката.

Люба, моля сподели как точно ползваш аргановото масло? Чисто ли си го мажеш или смесваш с нещо newsm78

# 250
Най-вече чисто:След баня ,на още влажната коса слагам няколко капки на дланите и хубаво разнасям по краищата на косата.После разресвам и суша....а преди баня/когато ще мия косата на сутринта/ от предната вечер втривам и в корените....Като се сетя мажа и на лицето,а ръцете си се самонамазват и при двете процедури.....Обаче,сега  маслото на Икаров ми мазнее в повече/при другото,което ползвах досега го нямаше тоя ефект/,а и ми мирише по-различно...та,определено ще мина само на варианта преди баня...докато си купя пак читаво масло-във тази връзка да Ви попитам Вие от кое сте доволни/надявам се някой да е намерил хубаво масло на хубава цена...че Eden Allure-а  ми идва хем скъпичко в момента,пък и е само он лайн и трябва и доставката да си поема.....а,ако намеря друго,макар и на тази цена,но да е от магазин поне 5лв доставка ще си спестя/?

# 251
  • Русе
  Има ли в България масла на Веледа.  newsm78

# 252
Люба,
в DM има арган+бадемово, с помпичка, 5-6лв. беше, използва се по споменатите от тебе начини. На Alverde е и е хубаво.

# 253
Люба,
в DM има арган+бадемово, с помпичка, 5-6лв. беше, използва се по споменатите от тебе начини. На Alverde е и е хубаво.
Колко мл. е?Ползвала ли си ги?

# 254
Люба,
Благодаря ти,задължително ще го пробвам/тъкмо и бадемовото ми е на свършване-него го ползвам основно за ноктите,но и на косата слагам-пак преди миене/!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт