Голямата тема за малките масла 4

• 77 214
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
bgroza Благодаря,за синапеното не знаех,иначе рициново съм ползвала,ама все забравям да си купя а през ден съм в аптека  Crazy

# 691
За сваляне на грим според мен става с почти всяко течно масло. А скоро в някакъв американски блог четох рецепта за масло против стрии - какаово масло 1/2 ,бадемово масло 1/4 и масло от пшеничен зародиш 1/4 ,маже се сутрин и вечер.  bouquet 

# 692
За сваляне на грим според мен става с почти всяко течно масло. А скоро в някакъв американски блог четох рецепта за масло против стрии - какаово масло 1/2 ,бадемово масло 1/4 и масло от пшеничен зародиш 1/4 ,маже се сутрин и вечер.  bouquet 
И бадемовото ли ще става за лице ?  newsm78
Ох,тези стрии май събаряне нямат от нищо ...  ooooh!

# 693
  • София/Горна Оряховица
Става, някои се опасяват, че от него много растяли косми. Аз упорито изпробвах тази теория, с надеждата, че ще ми се сгъстят веждите и в продължение на 2 месеца редовно си мажех веждите доста обилно, а още са си рехави  Crossing Arms .

Но, доста ми помогна бадемово масло сутрин и кокосово вечер - миналата зима, при зверските студове ми беше толкова суха кожата, че се чувствах като глинен войник  Rolling Eyes .

# 694
  • София
Аз през деня ползвам моя смес от кокосово масло, бадемово, шеа и арган, а вечер- шипково олио.

# 695
Благодаря ви,аз също се чудя за някоя комбинация от масла за лице за зимата точно.
И аз се опасявах от растежа на космите

# 696
  • в Кошера
Благодаря ви,аз също се чудя за някоя комбинация от масла за лице за зимата точно.

Хубаво е да има бадемово.  Peace Мастният му състав е най-близък до човешкия, отразява се добре на всеки тип кожа, особено суха, попива бързо.  Peace

# 697
  • У дома
Аз през деня ползвам моя смес от кокосово масло, бадемово, шеа и арган, а вечер- шипково олио.

Иля, как ползваш шипковото? И аз съм доволна от него, но от мързел или незнание вечер само почиствам лицето, обтривам с witch hazel (май няма превод на бълг) и мажа цялото лице с шипково. Ако съм редовна и не пропускам, определено забелязвам разлика.

# 698

Хубаво е да има бадемово.  Peace Мастният му състав е най-близък до човешкия, отразява се добре на всеки тип кожа, особено суха, попива бързо.  Peace
Благодаря ти,може да капна от него  Peace

# 699
  • София
Atalanta, по същия начин го ползвам и аз, на почистено лице нанасям навсякъде шипково олио.
Определено забелязвам ефект от него.

# 700

Иля, как ползваш шипковото? И аз съм доволна от него, но от мързел или незнание вечер само почиствам лицето, обтривам с witch hazel (май няма превод на бълг) и мажа цялото лице с шипково. Ако съм редовна и не пропускам, определено забелязвам разлика.
= хамамелис  Peace

# 701
взех си кокосовото на икаров и за голямо учудване за мен съм много доволна от него още след 3тото нанасяне използвам го за масаж на лицето. Аз изпозвам винаги различни масла (по скоро ги редувам) като свъши едното вземам друго , не знам до колко е полезно  Rolling Eyes

# 702
Аз продължавам с шипковото, и почнах Prim Oil хранителна добавка, за която чух от cherry22. Трябва да призная, че след душ кожата на лицето ми е ужасна и обилно клепам с масло. Пробвала съм кососово, бадемово, арганово, зехтин, жожоба, шипково и игликата. Последните две + зехтинът са перфектни за мен.  Peace

# 703
  • на последния етаж
Иля, ще споделиш ли повече за твоята смес - в какви пропорции я приготвяш и за каква кожа е подходяща?

# 704
Добро утро!

Някоя от вас дали е ползвала масла на АРЕОН? Явно освен ароматизатори за кола Thinking са почнали и масла да вкарат в бизнеса...

Общи условия

Активация на акаунт