Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 558
  • 741
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Добро утро.

Надявам се за вас да е добро, защото за мен не е - пак нямаме вода!!! А така исках да направя Проблемните зони на Джилиан. Или каквато и да била тренировка. Ама като няма как да се изкъпя, а след това отивам на РД на майка ми Sad

Инче, не е точно за дупе, но гледала ли си 10-минутката за долна част на тялото на Руми? Аз я правих веднъж, много ми хареса.

# 181
Здравейте и от мен  Simple Smile
Тази сутрин се отчетох с Beginner's Weight Loss Transformation на Боб Харпър, както и 10 минутната тренировка за коремните мускули, пак на Боб. Почувствах се много добре, страхотен прилив на енергия  Peace

# 182
Днес направих Chalean Extreme - Lean 1 + 15 мин йога на Боб Simple Smile

# 183
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, а добър ден.

Пак да си повторя молбата, че май остана незабелязана. Ако може някой да ми препоръча силова тренировка за в домашни условия с 2х5 кг дъмбели и акцент- долна част на тялото. Не съм много по силовите, основно ХИЙТ тренировки правя, но искам да пробвам схемта на Л. Иванов.

Да се отчета с 30 минути интервално кардио от блендъра. Смесих си две техни видеа. Още не съм закусвала, то за обяд стана време.
Довечера съм на прощално парти, колегите ми от работа ще се прощават с мен- напускам края на юли и ще му ийна някоя и друга чашка, няма как. Понеже се събираме в 6, няма д аимам време днес за втора тренировка.
тръгвам на шопинг, тук се почна с най- големите разпродажби в годината  Mr. Green

# 184
bob4enka, клекове, напади, мъртва тяга с дъмбелите. Само с гири не съм срещала програма, но ти би могла да си направиш сама предполагам. http://www.bb-team.org/fitness/exercises
http://fitnesinstruktor.com/umirai-trudno/ без гири, Умирай трудно 2
http://fitnesinstruktor.com/usestane-za-jena/ с гири, Изгори бедрата

# 185
Клекове,напади PeaceИдеални за задните части и краката

Преди малко  трен от фитнесблендер за горна част+споменатите клекове,напади,глутеус-ритници,20мин тренажор.

Чувствам се идеално.

Лек ден ,мадами

# 186
Мацки може ли някой да ми препоръча тренировчица за дупе в рамките на 15 мин Simple Smile

Envy girls - buns of envy, има го в ютюб, 20 минутки е  Simple Smile .

# 187
Втора част от мен :
30 мин на Power Plate
(отиване и прибиране с ролери)

10 повторения клек на един крак (пистолети) с редуване на краката -Pistol Squat, Pistol Drill Squat

150 коремни преси

# 188
Добър вечер на всички  Hug

Отчитам се с 1 час тренировка във фитнеса (силова + корем) и после вкъщи HIIT 15 class.

Диетата с ОКБ върви много добре, не съм въобще гладна, не преяждам, не ми е гадно, чувствам се чудесно и с мое огромно учудване не надвишавам 1500 ккал. Добре, че сте вие и всички съмишленици в спорта и правилното хранене, които срещам във форума, защото преди нямах никакво желание да изчислявам и да се занимавам и постоянно "пропусках без да искам" по нещо, а сега съм изрядна  Wink Laughing
 Hug

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 19:31 от Kath

# 189
Добър вечер! Simple Smile
Оживях и днес вече се отчитам с Ripped Extreme +Kick Express /общо 1час  и 10мин и двете на Били/.Неописуемо е усещането след  тренировка GrinningОпасявах  се , че няма да ми стигнат силите , но за моя радост имах достатъчно енергия, а след тренировката още повече.Аз също продължавам да си броя калориите и както Кат е споделила ,  аз също не изпитвам глад, не преяждам и  вече дори гледам с потрес всякакви вредни храни.
Хубава вечер! Hug

# 190
Абе вие май зарязахте нашата тема и се прехвърлихте в другата Twisted Evil  Laughing

# 191
Абе вие май зарязахте нашата тема и се прехвърлихте в другата Twisted Evil  Laughing
В тия жеги е само за ядене, не и за трениране...  hahaha
Аз днес си го пуснах "почивен", по на Руми програмката трябваше да е горна + долна, но го размествам с днес и вместо нейната лека аеробика, ще направя кросче.
С две думи казано: отивам да тичам!  Laughing

# 192
just.do.it, като ти видя подписа с картинката на дупето на тая мацка и направооооо не мързел, ами всичко от главата ми изчезва и само за тренировки си мисля  Joy Joy Така ме мотивира тая снимка, че не е истина просто.  Blush

# 193
Здравейте, момичета Simple Smile Отчитам се с 5 мили ходене с Leslie Sansone и една 10 минутка за дупе на Bob Harper (бонуса към Ultimate Cardio Body - Glute Challenge). Почнах да правя после и 10 минутката му за корем, но пак ме преряза адски силно долу корема към яйчниците и реших, че ми стига за днес. И аз искам да броя калории, но хич не мога да се ориентирам в мерките и теглилките, а нямам и кухненска везна в къщи...
Бобченка, всеки път като ти видя хубавицата на аватара и ми се пълни душата - голяма красавица е, да ти е жива и здрава!

# 194
20 минути с Джилиън и 15 минути упражнения за дупе, след малко ще си направя още няколко за вътрешна част на краката, че ми е много отпуснато.
Утре ще трябва да тичам, дано да имам сили  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт