На пазар във Варна - 22

• 72 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Моля, кажете къде във Варна има триколки Smart Trike? Някой скоро купувал ли е триколка, от къде? Мнения, отзиви.
Благодаря!
В Той таун гледах че има.
А да попитам майките на момиченца - летни ежедневни роклички за около годинка къде да отида да разгледам? До 10-15 лв, че ще ми трябват две Simple Smile
Вече като са намаленията, сигурно няма да е трудно да се намери. Виж тази http://www.hm.com/bg/product/01590?article=01590-A.

# 91
  • Варна
Момичета,къде има билкови аптеки или дрогерии?Но да е там на мястото си!
Че тези дни се поразходих хубавичко за да отида во м-н "Дино" на ул."Пискюлиев"!!!
И се оказа,че отдавана вече е друг магазин!Само табелката отгоре си стои!
Дрогерия "Лечител" срещу  входа на кукления театър. На място си е - днес минах от там Wink.

# 92
# 93
  • Варна
Да сте виждали да се продават S-образни хромирани кукички - такива, които се окачват на кухненска релса?

Купих си релса с разни джаджи, дето чак толкова не ми вършат работа, а кукичките са само 6 броя, та се чудя дали не се продават отделно само кукички?  newsm78 /в сайта на Икея видях и са смешно евтини, ама е далечко/

# 94
Може да има в Кентимпекс. Виждала съм подобни, но миналата година в един магазин за домашни потреби до Стоматологията. По едно време май в Карфур имаше.

# 95
питах в една друга варненска тема, но явно никой не знае там. Ще питам и тук, въпреки, че не е много пазарски въпроса  Laughing:

търся да си набера мащерка. Знае ли някой свободно растяща по поляните около Варна?

В краен случай ще търся от някоя баба по пазарите.

# 96
Вече като са намаленията, сигурно няма да е трудно да се намери. Виж тази http://www.hm.com/bg/product/01590?article=01590-A.
Благодаря.  Аз вече харесах две от Абубу, но и до там ще отида.

Да сте виждали да се продават S-образни хромирани кукички - такива, които се окачват на кухненска релса?
В китайския магазин на Червения площад - Шихо, имаше такива преди известно време. Аз си купих и си ги ползвам, стават.

# 97
питах в една друга варненска тема, но явно никой не знае там. Ще питам и тук, въпреки, че не е много пазарски въпроса  Laughing:

търся да си набера мащерка. Знае ли някой свободно растяща по поляните около Варна?

Хората от Владиславово си берат по поляните там.  Peace

# 98
питах в една друга варненска тема, но явно никой не знае там. Ще питам и тук, въпреки, че не е много пазарски въпроса  Laughing:

Бабите на пазара на Чаталджа продават мащерка, тъкмо вчера се загледах.

Иначе не знам dobinko точно кои поляни във Владиславово има предвид  newsm78, то не останаха.

# 99
Иначе не знам dobinko точно кои поляни във Владиславово има предвид  newsm78, то не останаха.

Ами права си, ама тук там се срещат тревни площи между блоковете и все пак са повечко отколкото в по-централната част където всичко е г*з до г*з. Затова си позволих да ги нарека поляни.  Mr. Green

# 100
  • ride my bike...
Aко имаш познати в планиските райони, помоли да ти наберат или купят. Тъкмо сега и е момента.
Брала съм мащерка в Пирин - няма такъв аромат....

# 101
  • Варна
Спомням си преди време се коментираха магазини за български сувенири - на Сан Стефано и под театъра, ще ги проверя, но ако се сещате и други? Не искам съдове и обемни неща с мотиви, а по-дребни аксесоари например. /включително и някоя играчка за детенце, незнам дали ще успея да намеря/.

Летни роклички на добри цени има на първия ред гаражи на Колхозния, малко след Депо Бебе, магазина е Томи и Кари, по вратите има надписи 7-9-12 лева.

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 17:43 от Alexandra

# 102
Благодаря. И там ще погледна още утре.

Знае ли някой къде във Варна се правят ръчно шоколадови бонбони? По-скоро ми трябва изработена от шоколад бонбониера с няколко бонбона вътре. Или поне сърце от шоколад на което да се напише нещо. Намирам разни сайтове от нета, но нищо за Варна. Simple Smile. Искам да направя подарък за сватба на хора, които не живеят в България. Не върви подарък - къде ще го мъкнат из самолетите, не върви ваучер - същата работа, нито пък пари (то излиза няколко евра че трябва да им подаря - глупаво ми се вижда). Затова реших да е нещо, което да е различно и интересно, а и да могат да си го хапнат докато са тук.

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 20:37 от M.sunny

# 103
  • Варна

Знае ли някой къде във Варна се правят ръчно шоколадови бонбони? По-скоро ми трябва изработена от шоколад бонбониера с няколко бонбона вътре. Или поне сърце от шоколад на което да се напише нещо. Намирам разни сайтове от нета, но нищо за Варна. Simple Smile. Искам да направя подарък за сватба на хора, които не живеят в България. Не върви подарък - къде ще го мъкнат из самолетите, не върви ваучер - същата работа, нито пък пари (то излиза няколко евра че трябва да им подаря - глупаво ми се вижда). Затова реших да е нещо, което да е различно и интересно, а и да могат да си го хапнат докато са тук.

Във Варна не знам дали правят. Но в Добрич има сладкарска работилница "Оникс", която зарежда с такива шоколадови бонбониери сладкарницата на партерния етаж в Гранд Мол Варна и сладкарница " Маргарита". Преди време бяха отворили за кратко във Варна свой магазин, но за съжаление го затвориха и доста от изделията им не съм ги виждала в другите сладкарници.

# 104
Благодаря. И там ще погледна още утре.

На Червения площад до шадраваните има една сладкарница-там има такива неща,също и в Гранд мола

Общи условия

Активация на акаунт