Лидл ::16::

• 108 285
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Интересува ме само в нашия LIDL / Пазарджик/  ли няма от душ- гела с манго? Няколко дни подред ходя специално за него, има от всички други по няколко кашончета даже, а въпросния не.

# 631
  • София
Искам да питам някой виждал ли е има ли още от синята етажерка на колелца? В София.

# 632
  • в рaя
Такааа, аз влизам да похваля близалките - 6 бр. за 0,99 лв. Супер са - големи, вкусни и с дъвка в средата, като от детството ми. Също и кафето 3 в 1, според ММ е хубаво  - 10 бр. за 1,69 лв. мисля беше.

# 633
Пробвали ли сте интимния гел? Добър ли е според вас защото цената е доста добра.

# 634
  • 1st floor
Пробвали ли сте интимния гел? Добър ли е според вас защото цената е доста добра.
В събота си го взех, от тогава го ползвам. За сега нямам никакви оплаквания Mr. Green , мирише страхотно!!!

# 635
Хубави ли са пиците, които от днес са на промоция?
Скрит текст:

# 636
  • о`майна лунна нощ е
Стават много хубави, ако добавиш и нещо от теб. Иначе на мен ми стояха малко постнички като ги гледах в оригиналния им вид. Но пък с добавките ..... 8 пици на 4 хлапета и 2 мами - аха да не ни стигнат  Mr. Green

# 637
Някой купи ли си дънки . Споделете мнение. Praynig

# 638
  • София
И мен ме интересуват дънките. Гледах ги, гледах ги....ама като не мога да ги пробвам. Много дълбоки и широки ми се сториха...и то 36 номер. newsm78

# 639
И мен ме интересуват дънките. Гледах ги, гледах ги....ама като не мога да ги пробвам. Много дълбоки и широки ми се сториха...и то 36 номер. newsm78

По-дълбоки са, да, купувала съм два пъти преди, лично на мен ми харесват. Дължината ми беше добре и може би са малко уголемени, аз взех уж моя размер, но като ги премерих вкъщи, се оказаха леко широчки и ги смених. За тая цена мисля, че са много добре даже. А сегашните още не съм видяла, ако ги заваря, не се знае, може и с трети чифт да се снабдя. Удобни са ми да тичам с кучето, изобщо кройката ми е удобна, с една дума доволна съм! Grinning

# 640
Да ви питам за надуваемите легла. Удобни ли са, стават ли за всекидневно ползване, според вас издръжливилли са. Май бяха по 40лв?

# 641
Според мен 40 лв са си много. Ние имаме за 24 лв и сме доволни.. Но за всекидневна употреба не е удобно..Ниско е не е удобно за спане.. Може да се спи месец-два, повече си е мъка...

# 642
И аз първоначално реших,че се говори за шоколадови копчета,дето се използват за сладкиши и торти,но не.

Мерси  Hug

# 643
От дънките си бях взела от предишната промоция и съм много доволна. Не знам сега тези дали ще са същите, защото по картинката не мога да преценя. Номерата тук доста ги коментирахме - към номера прибавяте 6 и получавате българската номерация на панталони. Сега се замислям да си взема от белите, но най-добре да ги видя в магазина.
Вчера видях двете масла Пилос и добре че бях прочела тук, за да внимавам от кое си взимам.
От пиците си взехме и с малко добавки от нас мога да кажа, че стават.

# 644
  • Хасково
Някой сеща ли се колко струват 10литровите бутилки минерална вода, защото ми се налага да купя доста голяма количество и се чудя струва ли си да ходя до Лидл или да си взема от Кауфланд, че ми е по-близо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт