Лидл ::16::

• 108 282
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
чопъра ръчен ли е или електрически?

# 646
чопъра ръчен ли е или електрически?

За тея пари ми се струва, че трябва да е ръчен ... Иначе и аз си го заплюх. Имам един по - голям, но за един лук не ми се вади.

# 647
  • Бургас
и на мен така ми се струва, ама все пак някой ако има лични впечатления...с ръчен ми изглежда трудно да се борави  Rolling Eyes

# 648
Ивайла, минералната вода Пирин беше 1,99(около) доколкото си спомням.Останалите Горна баня къмм 2 и нещо(по-евтина от на други места).А имаше една трапезна която беше 1,59.Това по спомен от преди около 3 седмици:)

# 649
  • София
Ивайла, минералната вода Пирин беше 1,99(около) доколкото си спомням.Останалите Горна баня къмм 2 и нещо(по-евтина от на други места).А имаше една трапезна която беше 1,59.Това по спомен от преди около 3 седмици:)

Не съм се заглеждала специално, но вчера, още до входа в Хаджи Димитър, имаше вода, намалена от 1,59 на 1,49. Тъй като не бях сигурна точно какъв вид съм видяла, не посмях да пиша до сега, но явно е била последната от изброените.

# 650
  • Варна

Ползвам жълтия, много ми харесва, вече втора или трета опаковка си купувам.

Да похваля и млякото за тяло Cien - бързо попива, с малко количество успявам да намажа голям участък от тялото, демек, икономичен.  Mr. Green

# 651
Здравейте,

искам да ви попитам дали някой е виждал от тези бонбони в някой от магазините в София, защото ги търся неуспешно от известно време.

http://www.eireshop.ie/products/view/15133/PralinesSelection.html

# 652
  • Бургас
Аз се сдобих вчера с дънки и останах доволна. Номерът според мен си отговаря, а и един дядо в магазина ми каза един странен начин да преценя дали ще ми станат и то взе че се получи  Grinning. Платът е тънък, за пролет-есен са и на дължина добре ми дойдоха. Дълбоки са наистина, но не твърде дълбоки, а и аз тези плитките не мога да ги понасям, така че направо грея от щастие  Mr. Green

# 653
  • София
Аз се сдобих вчера с дънки и останах доволна. Номерът според мен си отговаря, а и един дядо в магазина ми каза един странен начин да преценя дали ще ми станат и то взе че се получи  Grinning. Платът е тънък, за пролет-есен са и на дължина добре ми дойдоха. Дълбоки са наистина, но не твърде дълбоки, а и аз тези плитките не мога да ги понасям, така че направо грея от щастие  Mr. Green
С лакът ли премери талията?

# 654
Кое масло препоръчвате да се купи от Лидъл?

# 655
Кое масло препоръчвате да се купи от Лидъл?

Ако става въпрос за краве - Пилос, но гледай хубаво, че има два пилос-а, едното масло е на Чуден, вземи си немското. Peace

kojo, сподели, моля те, начинът за мерене! Praynig  bouquet

# 656
Благодаря!
Знам,че се коментираше нещо,ама не го запомних.

# 657
Мдааа и аз с молба за начина на мерене. От др. страна може да се заменят или върнат ако не станат.
Нямам търпение за гръцките дни...набелязала съм маслините, меда, кашкавала и халвата. Някой да сподели мнение  Praynig

# 658
До бургазлийките в темата: На 26-и ще има разпродажба. И хранителни, и нехранителни продукти. Има намаления до 50 процента. Heart Eyes

# 659
  • Бургас
До бургазлийките в темата: На 26-и ще има разпродажба. И хранителни, и нехранителни продукти. Има намаления до 50 процента. Heart Eyes
Във всички магазини ли или само в определени?

Общи условия

Активация на акаунт