Лидл ::16::

• 108 471
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Simple Smile от Max Trat само аз съм недоволна Simple Smile
Само ти, само в тази тема  Wink

Вероятно не покрива нормите за "еко". Така ли да разбирам?
За това не мога да кажа. Не съм специалист. По-скоро повечето не са доволни от качеството на изпиране. Peace

# 166
И аз не съм доволна от праха за пране. Не пере добре и не се разтваря добре.

# 167
# 168
  • София
 Laughing това последното какво точно трябва да значи Simple Smile

# 169
  • о`майна лунна нощ е
То не е точно по темата, но Шел и Лидл са спретнали обща промоция. При зареждането на 15 л. гориво в Шел /може и газ/ дават едно талонче за 5 лева отстъпка в Лидл /но може да се ползва, ако покупките ви в магазина са на стойност над 30 лева/.
Та това е от мен.

Формила не съм го ползвала лично. Пратих на село да има, но там хич не са ми критерий за не/доволност от праховете и препаратите.

# 170
  • Варна.....
То не е точно по темата, но Шел и Лидл са спретнали обща промоция. При зареждането на 15 л. гориво в Шел /може и газ/ дават едно талонче за 5 лева отстъпка в Лидл /но може да се ползва, ако покупките ви в магазина са на стойност над 30 лева/.
Та това е от мен.

Формила не съм го ползвала лично. Пратих на село да има, но там хич не са ми критерий за не/доволност от праховете и препаратите.
За всички Шел и Лидл ли важи?

# 171
  • о`майна лунна нощ е
Обявено е в сайта на Шел, а на талона има място за печат на съответния Лидл за използването му.

# 172
  • София
И аз видях такъв плакат на Шел Подуяне, който е една спирка преди новия Лидл. Реших, че е само заради новия Лидл, защото на други бензиностанции не пишеше нищо. Явно е за всички, щом и в Пловдив го има. Обаче ще ми е трудно да накарам мъжът ми да зареди в Шел.  Sad  А можех да се възползвам от 5-те лева.  Wink

# 173
  • о`майна лунна нощ е
Абе и аз имам забрана от благоверния да зареждам на Шел, но като почти само аз се оправям с колата вкл. зареждането й, бележките остават в мен, та .... не му се обяснявам много.

Скрит текст:
ПП .... което всъщност ми напомня, че трябва да минавам годишния преглед. Дали той е обърнал внимание кога колата трябва да се провери, а? После ще получа едно потупване по рамото колко съм съобразителна.

# 174
Момичета,какво ще кажете за епилатора?

# 175
  • о`майна лунна нощ е

От кога е и на каква цена? Аз също ще очаквам мнението ви, защото старият нещо май ще ме изоставя и от доста време дебна лидълски.

# 176

От кога е и на каква цена? Аз също ще очаквам мнението ви, защото старият нещо май ще ме изоставя и от доста време дебна лидълски.
От утре,39 лв.Ето го:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-ADDC5A8C-52771F60/lidl_bg/hs … l/index_16874.htm

# 177
В линка пише от 09,07,2012г,или иначе казано от понеделник ще има епилатори....отзиви-някой от чужбина,ако има....щото тук още не са се появявали.....това им е за сефте/за разлика от повече им останали промоции,дето вече по незнам колко пъти минаха/.

# 178

От утре,39 лв.Ето го:

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-ADDC5A8C-52771F60/lidl_bg/hs … l/index_16874.htm
От понеделник ще пускат тези епилатори,сгрешила съм!

# 179
Някой може ли да каже нещо за спортните бутилки за вода? Дали са подходящи за детенце на 3год, мислех да поръчвам от Спортсдиректа, но като ще видя тези и ще преценя на място  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт