Лидл ::16::

• 108 469
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Някой може ли да каже нещо за спортните бутилки за вода? Дали са подходящи за детенце на 3год, мислех да поръчвам от Спортсдиректа, но като ще видя тези и ще преценя на място  Thinking

Не ги знам какви са, но при огледа отвори някоя и помириши. На някои толкова силно им мирише пластмасата, че е невъзможно да се пие вода от тях. Иначе винаги съм била против подобни бутилки. В едно обикновено шише от минерална вода не смеем да наливаме вода повторно, а какво се получава с шише, което се употребява многократно? Не може да се измива добре и съвсем скоро по него се е отложила ако не цялата, то поне половината Менделеева таблица  Grinning.

# 181
Тaня67   bouquet

# 182
  • велико търново
По-голямата ми дъщеря си купи от пролетната промoция това шише.Ами не мирише ,но се спука и тече по малко ,но не неприятно и не го ползва.С нещо като двойно дъно е уж като термос ,но не става .Леко е, и голямо за малко дете на 3г.За по малката купих още като беше мн.малка шише на sigg  . Simple Smile

# 183
  • о`майна лунна нощ е
В линка пише от 09,07,2012г,или иначе казано от понеделник ще има епилатори....отзиви-някой от чужбина,ако има....щото тук още не са се появявали.....това им е за сефте/за разлика от повече им останали промоции,дето вече по незнам колко пъти минаха/.

Точно минах през Лидл-а и щях да докладвам, че го няма, и ви прочетох. Като се замисля наистина не съм виждала такъв в асортимента им, но предположих, че е мой пропуск. Дано има отзиви. Аз съм много навита да си го взема.

# 184
  • Бургас

Точно боксреки и потниче взех за 2,50 с БОБ Строителя. Иначе на етикетчето пише 5лв., но те бяха намалени още веднъж наполовина. На следващия ден пратих майка ми  Mr. Green, да вземе още 2 комплектчета, че ще имаме нужда за зимата. Пак за 2,50 ги е взела  newsm78

аа мен ме таксуваха 5лв   #2gunfire
от омекотителите им доволни ли сте?

# 185
от омекотителите им доволни ли сте?

От тоя синия в туба dal via Ocean, 4 л - твърдо не! Peace

# 186
  • Viena
Някой дали е виждал този клин в Изток  bouquet http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AAF1A7F7-4F2AB05E/lidl_bg/hs … l/index_16721.htm

# 187
Сдобихме се с талон за отстъпка от 5 лева и сега остава да си харесаме нещо за над 30 лева.

# 188
  • 1st floor
А имате ли отзиви за пастите им за зъби? Взех на малчо четки /тези опаковки с 2 бр. вътре/ и паста за зъби. Но още не сме свършили старата. Има ли доволни или недоволни? Laughing

# 189
  • о`майна лунна нощ е
Сдобихме се с талон за отстъпка от 5 лева и сега остава да си харесаме нещо за над 30 лева.

Йо-хо-хо ... и епилатор в пазарската чанта. Добре, че ме подсети за талончето. Така ме е напекло, че съвсем изключих за него /за да е още по-голям срамът ми - нали аз ви казах за него  ooooh! /. Сега остава да чакам понеделник.

# 190
  • София
Не знам за Изток, но на "Сливница" е пълно. Ако ти е удобно, прескочи.  Peace

# 191
  • София
Не знам за Изток, но на "Сливница" е пълно. Ако ти е удобно, прескочи.  Peace

И в новия в Слатина имаше много, но май бяха най-вече S и M, тук-там някой XL, а L не видях (не съм се ровила, но бяха подредени и се виждаха почти всички). Явно, защото магазин е новичък, прави впечатление как стоките са много подредени. Няма почти нищо извън опаковките и чак ти е неудобно да отвориш нещо, че да го видиш от каква материя е и дали става като номер.  Grinning

# 192
И за талончето,да знаете,че дават само едно на зареждане над 15л.Т.е.,ако искаш да заредиш повече/и съответно да вземеш повече талончета/,ще трябва да зареждаш на няколко пъти по 15л/което и смятам да направя,щото и бензин ще ми трябва повечко до морето.....пък и Лидл и без това си го посещавам начесто и все съм над 30лв сметката...,та поне някаква далавера да имам/

# 193
Момичета,да ви похваля трансилванската наденица на "ПИКОК"-направо е страхотна !!!Цената и е 3.59лв за 300гр.Днес я купих -30% за 2.51лв

# 194
Момичета, шатри има ли още някъде? Ако има някъде моля за една услуга   Praynig !!! Взех си една блузка и едни банели я съдраха в пералнята, а толкова я харесвах. Ако я има някъде в някоя шатра и някой успее да ме снабди с нея ще бъда ужасно балгодарна. Ако някоя добра душа реши да ми направи тази услуга, моля да ми драсне на лични. Предварително благодаря!
А по темата да кажа, че си взех от сутиените- новите, харесва ми, в бяло взех. А от тези в шатрата на единия се измъкнали банелите в пералнята, ама от къде са се извадили идея си нямам, никъде не се виждат дупки... Shocked За блузето ме е яд много, ама здраве да е...
А за пастите за зъби, имаме една с мента май беше, ами има вкус на Поморин, не се пени много, но някак си имам приятно усещане, като се измия с нея. Аз бих я похвалила. Имаме и детска, ама синът ми е особен с вкусовете на пастите, каза, че му люти, а тя изобщо не люти, ама...

Общи условия

Активация на акаунт