Лидл ::16::

• 108 472
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм доволна от пастите им, говоря за тези, които са по 80 ст, но не мога да се сетя за името им.

# 196
  • Бургас
Тези шатри май ги има като откриват нов магазин. Но не съм напълно сигурна дали е така. Аз от там миналата седмица взех чифт дънки и 6 блузки с дълъг ръкав за децата за 20.50 лв. общо. Grinning Изключително съм доволна. Само ме е яд, че не отидох сама, а с мъжа ми който притропваше нервно отвън и ми звънна да излизам, че не издържал вече. Crossing Arms Имаше много хубави неща направо за без пари, надявам се след време пак да ни зарадват. Тогава вече отивам сама или с някоя дружка. Mr. Green

# 197
Да и аз мисля така, но помня, че някой писа, че имало и при тях нов магазин- в Бургас. Чудех се дали още ги има, та затова питам тук. Мисля си да зашия разни дантелки отзад, ама...да видим как ще стане. А блузката е кремава с едно сърце отпред дантелена лента- черна, а вътр е шаренко такова. Вискозена е на Esmara май се пишеше и от серията за едри жени. Беше 5лв., а после намалена на 2.50лв.- без пари, а така ми допадна, че ме хвана много яд, ама здрави да сме  Peace Чета темата и се надявам, ако предстои откриване на нови магазини да разбера от тук и ако е в София ще ходя да ровя  Crazy

# 198
Шатрите не са само на откриване.Но,не обявяват предварително къде ще са Naughtyнай-много от предната седмица да пуснат брошури по пощите в района и да сложат реклами в магазина.

# 199
Много ни хареса датската консерва свинско варено 340 гр. в момента на 2,69лв.

# 200
от гофретника има ли доволни, при нас са пуснати на намаление? извинете за телеграфното писане - няма ми бдс

# 201
Аз съм си "заплюла" роклите за малката в четвъртък, имало ли е миналото лято такива модели, доволни ли сте?

# 202
  • о`майна лунна нощ е
Взех си епилатора. На първо четене изглежда готин. Довечера ще го пусна в действие и ще споделя отзиви. В Лидл Тракия Пловдив имаше 11 бройки изкарани /вече 10/. Ползвах си и ваучера от Шел и сметката падна с 5 лева.  Това, което ми уточниха на касата /логично си беше/, че ако върна епилатора в едномесечния срок, ваучерът не може да ми бъде възстановен, защото вече е употребен. Очаквах го, нормално е.

И едно друго уточнение - ваучер може да се ползва на всеки 30 лева, т.е не може да сметка от 35 лева, да се употребят два ваучера едновременно, но ако е 60 лева - да, за 90 лв. - 3 ваучера и т.н.

# 203
И ние си използвахме ваучера в Лидъл  Peace

# 204
  • Пловдив
Днес и аз разгледах промоциите за тази седмица. Рокличките изглеждат добри наистина.  Peace

# 205
  • Варна
И аз се точа на роклите, а уреда за донъти как ви се струва? Харесва ми, това че стават без мазнина, а всяко дете обича понички   chef

# 206
Някой пробва ли печеното мляно месо? Мисля ,че ще е нещо като руло Стефани.
Чакам и отзиви за епилатора,че аз съм се навила да го пробвам.

# 207
  • софия
И аз се точа на роклите, а уреда за донъти как ви се струва? Харесва ми, това че стават без мазнина, а всяко дете обича понички   chef
И преди го бяха пускали (около зимата беше) и отзивите бяха добри

Някой пробва ли печеното мляно месо? Мисля ,че ще е нещо като руло Стефани.

Четох съдържанието Sick Не бих помислила отново дори и да го погледна. По-добре филия.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 22:24 от zvanche

# 208
  • София
на нас ни беше мн гадно, не го доизядохме...

# 209
  • Пловдив
А докога е промоцията от Шел, пише ли някъде?

Аз много харесах един сладолед Тирамису в кутия  Peace
И крутончетата, които са като перли - малката щерка последния път като ги видя в брошурата почна да ги сочи настойчиво  hahaha Благодарение на тях си изяжда супите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт