За колко време ви свършва заплатата?

• 58 357
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Не знам как оцеляват хората с по 1000 на месец..... това е най-оптимистичния вариянт за провинцията.
Имам приятели, които дават по 400/мес на сина си-студент в Сф. Вече е 2 курс и не издържат. Искат да започне работа... Споделяли са ми, че са преминали на предплатени мобилни карти, защото вече не могат да плащат абонамент. Пестят от всичко.
Аз не знам от къде идват тези пари за вили за по 2 млн. и т.н.

Това да издържаш студент.....няма да го коментирам, само ще кажа, че освен ако не е медик, оправдание, че не работи няма.Аз самата съм студент в момента, майка съм, работя, така че-не на мене тия. Whistling
Вилите от по 2 милиона са на едни хора с друг мироглед и други занимания.По правило тези хора дълго не живеят, тук-там изключения има.
Шоколадово бонбонче, съвсем добронамерен съвет-скъсайте веригата и си търсете работа другаде.Живяла съм го-не излезнеш ли от този кръг по някакъв начин-дали смяна на работа, среда, град, страна или друго-чакай само тото.Имам 18 години трудов стаж, като 10 са ей в такова чакане като твоето.

# 601
  • Бургас
Не знам как оцеляват хората с по 1000 на месец..... това е най-оптимистичния вариянт за провинцията.
Имам приятели, които дават по 400/мес на сина си-студент в Сф. Вече е 2 курс и не издържат. Искат да започне работа... Споделяли са ми, че са преминали на предплатени мобилни карти, защото вече не могат да плащат абонамент. Пестят от всичко.
Аз не знам от къде идват тези пари за вили за по 2 млн. и т.н.

Това да издържаш студент.....няма да го коментирам, само ще кажа, че освен ако не е медик, оправдание, че не работи няма.Аз самата съм студент в момента, майка съм, работя, така че-не на мене тия. Whistling
Вилите от по 2 милиона са на едни хора с друг мироглед и други занимания.По правило тези хора дълго не живеят, тук-там изключения има.
Шоколадово бонбонче, съвсем добронамерен съвет-скъсайте веригата и си търсете работа другаде.Живяла съм го-не излезнеш ли от този кръг по някакъв начин-дали смяна на работа, среда, град, страна или друго-чакай само тото.Имам 18 години трудов стаж, като 10 са ей в такова чакане като твоето.
Благодаря за съвета!Мъжо започна нова работа и Дай Боже работите да потръгнат!

# 602
Дано, желая ви го от сърце, сега се сетих, че си по майчинствот-търси на къде да тръгнеш след майчинството сега, не се връщай на място, където няма смисъл. Hug

# 603
  • Бургас
Дано, желая ви го от сърце, сега се сетих, че си по майчинствот-търси на къде да тръгнеш след майчинството сега, не се връщай на място, където няма смисъл. Hug
И аз се пооглеждам, казала съм тук-там, продължавам да търся, че с тия мизерни пари и достойна и мечтана работа в социалната сфера просто съм заникъде.Започнах, за да натрупам стаж по специлалността, но не се издържа на безпаричието.

# 604
Наистина в днешно време ако човек реши да се възползва от втората година майчинство...трябва да има или стабилен гръб от страна на съпруга си като финанси, или да е предвидил, че тези мизерни 240лв. до никъде няма да му стигат.
Когато аз бях по майчинство 1г. успях да изкарам и следващата вече започнах работа, защото майчинството ми беше към 300лв. И тогава беше трудно, а сега ми се струва направо невъзможно с такива пари да се идзържа семейство.

# 605
На всички е ясно, че 240 лв. са помощ. С такава сума не може да се издържа бебе + още един човек- майката. Ако няма кой да плаща сметките, то това пада под критичния минимум.

# 606
На всички е ясно, че 240 лв. са помощ. С такава сума не може да се издържа бебе + още един човек- майката. Ако няма кой да плаща сметките, то това пада под критичния минимум.

И какво трябва да направи майката тогава? Да намери работа за доста над 300 лв. за да си заслужава да си зареже бебето на разни садистки по яслите ... и на бебето му се забранява да боледува/ пла4е нощем/ привиква трудно в яслата  / вижда майка си по цели дни ... за да може да работи пълноценно    .

Какво си 4ешем езиците изобщо? Ясно е , 4е нямаме право на спокоен живот.  

Шоколадово бонбонче - по-важни са плодовете и зелен4уците , отколкото месото. Та щом излизат по-евтино (което ми е 4удно) то е добре.

# 607
  • София
Ама откъде вярно наизпълзяха толкоз кукувици това лято  ooooh!

# 608

от  форума  Mr. Green

# 609

Жегите не се отразяват добре на никого. ) Обикновено лятото е сезона на лудите. )))

# 610
добре, кукувици и луди ще се въздържим от писане и ще наблюдаваме в темата как върви средната скорост с която се свършват заплатите на нормалната 4аст от обществото Simple Smile със здраве  Peace

# 611
А коя е нормалната част ? Wink и кои са кукувиците и лудите?  Laughing  .... поставянето на "диагнози" по форумите е крайно неуместно Peace
Личните нападки са нещо грозно и обикновено се преминава към тях , когато липсват достатъчно аргументи  в спора. Peace

# 612
  • Другата България
Имам приятели, които дават по 400/мес на сина си-студент в Сф. Вече е 2 курс и не издържат. Искат да започне работа...
Точно затова говоря. Втори курс студент в Сф и затова започна работа.....а доходите ни както казах са около 900 лв. на човек и са едни от най-високите за града....... Tired

# 613
  • Бургас
Имам приятели, които дават по 400/мес на сина си-студент в Сф. Вече е 2 курс и не издържат. Искат да започне работа...
Точно затова говоря. Втори курс студент в Сф и затова започна работа.....а доходите ни както казах са около 900 лв. на човек и са едни от най-високите за града....... Tired
Направо тъжна картина...Човек да иска да учи, а да няма финансовата възможност да осъществи мечтата си!

# 614
  • София
Свършва ТЯ мръсницата, свършва... а как искам да не свършва и да има и за глезотийки, но не парцалки, а за едни по-хубави неща..мечти, мечти..

Общи условия

Активация на акаунт