Честно казано от доста време се питам защо съм учила като работещите в магазини и заведения вземат повече от мен и открито правят мен на проста защо изобщо съм си била хвърляла труда, годините и парите на вятъра..Но какво ли да обяснявам и аз!Идеализма понякога е лош съветник!
Ами ето, живия пример на това, което аз пиша.А такива непредвидени разходи има винаги, вярвай ми.И все по-забатачено става положението.То не беше увеличаване на ток, вода, някои услуги, продукти, нафта.Направо ми е чудно докога ще има увеличаване на стоки, услуги и цени и докога ние ще си мълчим.
/Леко отклонение, но все пак нали говорим и за цени/-Наскоро обикалях да гледам цени на къси панталонки, та се сащисах от скромната цена - 26 лева за една педя плат.Подчертавам, че не са маркови, нито дънкови, а обикновени, леко накъдрени

Ами де да знам, то образованието - е важно за теб да си, да си си чувстваш самочувствие, че имаш висше.
Иначе не само в България е така да ти кажа - по целия свят, за това и на моето племениче - канадче - учителя е казал на майка му - помислете си добре дали си струват плащането, разходите, мъките за 4-8години университет - бакалавър, магистър, пхд и т.н
защото накрая една сервитьорка тук изкарва 40-50долара на час, един с магистратура пак изкарва толкова..... както има изключения наистина, такива образовани да изкарват много, така има и повече изключения - примерно водопроводчити и т.н с бизнеси изкарват и 3 пъти повече.
Университета не е гаранция за успех в живота.......това е положението.
Ей така да си го имаш да си имаш самочувствие това е мен ако питаш.
И да имаш лека работа седнала в някой офис.......това е предимството може би...........