За колко време ви свършва заплатата?

• 58 604
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
Все тая накъде. Невероятен оптимист съм. Вече, за съжаление /най-вече мое/, не виждам и една причина да живея в България.
Много е кофти това да го чуя - по пресата чета, че се строи много, и че след 5 години Българския стандарт ще стане средно европейски - гръцкият сега.
Четеш  Laughing
Ела поживей малко тука и пак ще си говорим.

Аз бях май месец за 10 дни до София, Пловдив, Крушунските водопади и на още няколко града
Много ми харесаха и София и Пловдив, е сега няма да лъжа Пловдив ми хареса повече.
Хората са по-топли и по приятни.
Но и София не беше зле - поизчистена, зелена, хубава.
Много ми хареса - и много нови неща са се построили - видях ИКЕА, нови пътища, абе европейско е и много ми хареса.
Хората в България според мен не оценяват това което имат.

# 376
здравейте от мене... Казвам се Виктор и за първи път съм тука. Отчаян съм и ако някой може да ми даде съвет ще съм му благодарен. Имам дете на 5 месеца...  Жена ми е гъркиня и детето е родено в гърция. Но тъй като аз нямам тяхно гражданство,при раждането не ми записаха имената в акта за раждане. Преди един месец се разделихме с жена ми,и тя взе детето и замина за гърция(живяхме тука в бг). И сега немога да си видя детето,немога и да докажа че е мое(понеже ме няма в акта му за раждане)... Какво да правя?

# 377
Много е лесно да кажеш, че не оценяват, от другата страна на границата.

И на мен в София ми хареса. Но гледах с очите на турист и харчих пари,
които изкарвам при други условия и обмених на много добър курс.
И въпреки това, храната от магазина ми се видя скъпа, с всяко идване, все по-скъпа.
Модерно е, хубаво е, но там под килима, проблемите си смърдят.

# 378
правим си сметка и не ни свършват до края на месеца.
иначе сме със скромни доходи и нямам ама никакъв проблем да ги свърша и за ден.

# 379
  • София

И въпреки това, храната от магазина ми се видя скъпа, с всяко идване, все по-скъпа.

... и да харчиш - няма голямо значение.
По груби сметки човеко-ден в Лозенец излиза повече от такъв на Халкидики, Цикладите, в Йонийско море и почти застига Барселона.
Но за сметка за това за парите си получаваш гнусна храна и още по-гнусно обслужване.

# 380

... и да харчиш - няма голямо значение.
По груби сметки човеко-ден в Лозенец излиза повече от такъв на Халкидики, Цикладите, в Йонийско море и почти застига Барселона.
Но за сметка за това за парите си получаваш гнусна храна и още по-гнусно обслужване.

На мен лично в България храната ми хареса много и много здравословна и чиста.
Също и обслужването си беше перфектно - много съм доволен аз.
Единственото само ако можеше............тези панелените квартали всички да се санират с евро пари безплатно.
То няма грешка........
Абе хареса ми няма да лъжа. И хората добри - приятели и неприятели. Някак си ще ти помогнат.
Аз харесвам повече Българите в България отколкото Българите в чужбина..........

Според мен България е тръгнала на прав път, на предните 2-3 избори не гласувах, но на тези ще гласувам.

# 381
здравейте от мене... Казвам се Виктор и за първи път съм тука. Отчаян съм и ако някой може да ми даде съвет ще съм му благодарен. Имам дете на 5 месеца...  Жена ми е гъркиня и детето е родено в гърция. Но тъй като аз нямам тяхно гражданство,при раждането не ми записаха имената в акта за раждане. Преди един месец се разделихме с жена ми,и тя взе детето и замина за гърция(живяхме тука в бг). И сега немога да си видя детето,немога и да докажа че е мое(понеже ме няма в акта му за раждане)... Какво да правя?
Пусни си поста в темата за консултации с адвокат http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663676.0;all

# 382
Според мен България е тръгнала на прав път, на предните 2-3 избори не гласувах, но на тези ще гласувам.

Остава и да се върнеш след изборите, за да изживееш пълноценно вота си.

# 383

Все тая накъде. Невероятен оптимист съм. Вече, за съжаление /най-вече мое/, не виждам и една причина да живея в България.

Много е кофти това да го чуя - по пресата чета, че се строи много, и че след 5 години Българския стандарт ще стане средно европейски - гръцкият сега.

И аз чета, но нищо не виждам. Всъщност да, виждам пътища, магистрали, тук-таме, които НИЕ построихме, слушам за пари, които НИЕ усвоихме и пр.  бла-бла, но реално хората си мизеруват и пълнят дискаунтите и секън хендовете. Основно във форума и то от определени потребители чета за подобряване на положението им в личен, финансов план.

# 384
ХищщниК, то е хубаво да се върнеш за малко и да си харчиш пари, които не си изкарал тук.
Тогава е наистина прекрасна България.
Но не и когато ежедневно трябва да живееш тук, да си изкарваш и харчиш парите тук и да живееш в цялата простотия и абсурд.

# 385
ХищщниК, то е хубаво да се върнеш за малко и да си харчиш пари, които не си изкарал тук.
Тогава е наистина прекрасна България.
Но не и когато ежедневно трябва да живееш тук, да си изкарваш и харчиш парите тук и да живееш в цялата простотия и абсурд.

Сигурно е така и за това ми се струва хубава България де да знам.
Но ми се струва, че хората си се забавляват там - излизат си на кафета, приятелите са им там, там са си в къщи - след работа си пият бири и т.н.
Иначе това оплакване на Българите в България.......то навсякъде си се оплакват хората мен ако питаш, никои няма това което смята, че заслужава.   bouquet
В което всъщност няма нищо лошо......така сме остроени хората.

# 386
  • София
Абе то в България проблемът не е в парите, според мен.
Нито в липсата им.
Проблемът е в надцакването.
Малките пишки също.

# 387
Абе то в България проблемът не е в парите, според мен.
Нито в липсата им.
Проблемът е в надцакването.
Малките пишки също.

Не те разбрах съвсем?
Тоест Българите са мъже с малки пишки ли?
Аз четох някакво изследване, че на мъжете в България пишките им били едни от най-големите в света, само след някои африкански държави.
Тоест не виждам повод да се оплакваш?

# 388
  • София
Не те разбрах съвсем?
Тоест Българите са мъже с малки пишки ли?
Аз четох някакво изследване, че на мъжете в България пишките им били едни от най-големите в света, само след някои африкански държави.
Тоест не виждам повод да се оплакваш?

Нямах предвид буквално, разбира се.
Проблемът тук е, че хората непрекъснато се сравняват с другите.
Иначе стандартът на живот ни е що-годе приемлив.

# 389
А има ли постоянно живущи чуждени вече в София и България.
Но не един там, един тук - а да кажем някакви хора дето си работят и живеят за по-добър живот.
Примерно Сърби или пък други.
Тоест привлича ли емигранти България?
Според мен трябва България да нараства като население.

Общи условия

Активация на акаунт