Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 9

• 68 046
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета!
Влизам да ви пожелая на всички успех Hug
Аз вчера успешно си взех и изпита по кормуване. Вчера следобяд ми мина изпита. Като свърши изпита ръцете ми бяха изпотени на волана....голямо стискане е паднало Joy
Всичко вече мина и сега само чакам другия понеделник да си нося набора с документи в КАТ за книжка. Дори вчера след изпита успях и медицинско от Личния лекар да си извадя Party

Как лети времето.....преди 2 месеца точно се навих да започна, а ето че вече всичко свърши.
На всички ви желая лека и безаварийна и успешно взимане на всички изпити до финала.
Успех момичета  bouquet

# 151
  • Варна
loril, zhekova, честито за листовките! Да си вземете безпроблемно и практическите изпити!
janeta*, честито за взетия изпит по кормуване! Леко и безаварийно каране ти пожелавам от тук нататък!
Момичета, ще ви помоля да ми стискате палци за утре, когато ще ми е изпита по кормуване пред ДАИ. Много се притеснявам, предполагам е нормално. Дано се справя добре и имам повод да се похваля Simple Smile

# 152
  • София
Браво, момичетаа  Hug
Rosi79, ще се справиш!!!
  Grinning

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 23:15 от vitaminka

# 153
Благодаря ви момичета Hug
Rosi79 ще се справиш, моя съвет е да се стараеш максимално да си спокойна. Признавам вчера, че като се качих за изпита и хванах волана усещах, че ръцете ми треперят. И започнах сама да си говоря мислено на себе си, че бързо трябва да се успокоя защото иначе ще сгафя сериозно. Навивах се през цялото време, че това е кормуване същото както по време на курса по кормуване. Представяй си, че до теб е инструктора ти, а не даяджията. Инструктора ще е зад теб и вярвам, че при нужда ще те потупне за подсещане.
Стискам ти палци силно защото зная как ти е свито отвътре Hug

# 154
  • някъде
Rosi79  Hands Thumbsup
janeta* лекичко завиждам Embarassed

# 155
zhekova познато ми е чувството ти Wink
Когато преди два месеца взех генералното решение, че ще карам курсовете влизах, четях и изпитвах благородна завист на момичетата, които пишеха, че са минали изпитите. Питах се дали ще успея. Първите дни кормуването ми беше кошмар, мислех си как ще се науча, как ще се справя, няма да мога. Не знаех как да владея колата.....но с всеки следващ час по кормуване учех нови неща и дойде спокойствието. Важно е да не те е страх от колата и шофирането.

Сега нямам търпение в понеделник да си подам документите за книжката. Чудя се например експресната поръчка за колко време става и на какви парички е- има ли някой запознат?
Че нямам търпение да карам колата........... такова удоволствие е карането и дава такава свобода без да си зависим от някой друг.

# 156
janeta*, доколкото си  спомням експресната поръчка е към 50 лева и книжката е готова за една седмица. (хм, или беше две седмици  newsm78)

Аз вече си взех и книжката, ноо още не съм карала, защото баща ми не е много навит да ми дава колата  Sad Бях станала толкова уверена и сигурна накрая на шофьорския курс,  а сега имам чувството, че съм забравила как се кара и ще ме е страх да се кача, особено в града  Cry

# 157
  • Варна
Мерси много, момичета!
janeta*, ще се постарая да съм спокойна, че паниката само вреди. След малко отивам на последния ми час по кормуване преди изпита и утре дано покажа умения, и късмета да е с мен Simple Smile

# 158
Понеже сега видях и писах в една друга тема и се сетих и тук да напиша.
Значи на изпита на листовките в ДАИ дават едни малки картончета, на които има баркод който те въвеждат в системата си. За всеки има индивидуален баркод, който за да се появи се трие едно защитено поле. Срещу всяко име те вкарват и баркода на това картонче и теста, който сте си изтеглили.
Та... на въпросното картонче има адрес, на който след това може да се провери резултата. А подробен преглед на грешни и верни отговори се прави в някой учебен център- там където сте карали курса (например).
На този адрес горе в ляво има он-лайн листовки за упражняване.
Това е сайта: https://avtoizpit.com/ Дано ви е полезен, защото на мен ми беше Peace
И още един страхотен сайт:http://www.autobuhal.bg/. В него при направата на регистрация ми даде достъп за 21 дни до пълната версия, има 3D видео с обяснения- текстови и гласови за тези, които ги мързи да четат, при грешен или верен отговор ви обяснява защо е вярно или грешно това цитирайки текстове от Закона за движение по пътищата. Много хубав сайт и актуален Peace

muuu благодаря за отговора Hug Аз ще пусна експресна вероятно- тя мисля е до 10 дни Thinking

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 15:56 от janeta*

# 159
  • Варна
Привет! Мен за съжаление ме скъсаха, но аз съм си виновна. Яд ме е много, защото ме скъсаха заради паркирането ми, а с него съм нямала проблеми преди това. Просто не знам какво ми стана, че не направих правилна преценка тогава. Иначе бях много спокойна по време на изпита и изпитващия, и инструктора казаха, че съм карала много добре. Обаче това паркиране ми изяде главата Sad Изпитващия ми каза, че още 2 минути каране след това и съм щяла да взема изпита. И много се ядоса, че не се справих с паркирането. А мен колко ме е яд... Но това е, ще гледам напред и следващия път ще го взема. За мен важното е, че бях много спокойна, а по принцип съм си паника. Не е трудно, само трябва да сме концентрирани.

# 160
  • Велико Търново
Привет! Мен за съжаление ме скъсаха, но аз съм си виновна. Яд ме е много, защото ме скъсаха заради паркирането ми, а с него съм нямала проблеми преди това. Просто не знам какво ми стана, че не направих правилна преценка тогава. Иначе бях много спокойна по време на изпита и изпитващия, и инструктора казаха, че съм карала много добре. Обаче това паркиране ми изяде главата Sad Изпитващия ми каза, че още 2 минути каране след това и съм щяла да взема изпита. И много се ядоса, че не се справих с паркирането. А мен колко ме е яд... Но това е, ще гледам напред и следващия път ще го взема. За мен важното е, че бях много спокойна, а по принцип съм си паника. Не е трудно, само трябва да сме концентрирани.

Не се отчайвай, мила. Жалко само, че всичко друго ти е било наред и само заради едното паркиране са те скъсали. Но гледай напред, следващия път ще се представиш идеално! Ние тук ще ти стискаме много палци.  Hug

П.С. Момиченцето ти ми е адашче.
    smile3534

# 161
  • Варна
О, не съм се отчаяла, няма място за това. Яд ме е, но ще ми мине, сега поне знам как протича изпита  Grinning
П.С. А за името, много красиво име е Simple Smile

# 162
  • Велико Търново

П.С. А за името, много красиво име е Simple Smile

И аз много си го харесвам и затова не пропускам да похваля, който видя, че носи същото име.  Wink
Успех следващия път и браво за спокойствието, аз имам още 6 часа кормуване и вече почвам много да се стягам за изпита.

# 163
  • София
Хей, момичета може ли да споделите за някоя фирма за курсове в Сф, от която сте доволни.   bouquet  bouquet Hug

# 164
  • София
Еее, Роси, аз така таях надежда, че за паркиране не се заяждат много много... какво точно стана, не можа въобще или с много маневри се вмъкна.
Иначе аз не съм карала тези дни, утре ми е вътрешния по кормуване.
Naddya, фирма Росен 85 и инструктор Христо Христов.

Общи условия

Активация на акаунт