Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за записване в курс за категория В?
Какви са правомощията на водач с категория B?
Какви са изискванията за получаване на шофьорска книжка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за записване в курс за категория В?
За да се запишете в курс за категория B, трябва да предоставите копие на лична карта, оригинална лична карта и копие на свидетелство за завършен минимум основно образование. Освен това е необходима снимка. Курсът включва 40 часа теория и 31 часа практика, като някои автошколи предлагат обучение на полигон за първоначално обучение по управление на превозно средство, включително потегляне, спиране, смяна на предавки, справяне с нервност и завиване.
-
Какви са правомощията на водач с категория B?
-
Какви са изискванията за получаване на шофьорска книжка?
Получаването на шофьорска книжка изисква завършване на курс по първа помощ, представяне на медицинско удостоверение, предоставяне на сертификати за преминати изпити - теория и практика, представяне на диплома (оригинал и копие) и заплащане за книжката. Цената на книжката варира в зависимост от вида на поръчката - обикновена или бърза.
-
Какви са стъпките за подаване на документи в КАТ за получаване на шофьорска книжка?
-
Какви са основните теми, обсъждани по време на курс по първа помощ?
Той е само някакъв си инструктор, ти си важната. Ако не се справяш добре, това не винаги значи, че не можеш, може би той не те е научил както трябва, той се е провалил.
Но стига съм се оплаквала
Аз още чакам дата за изпит, имам още 10 часа, но за три дни ще свършат...
Сменяй го веднага! Аз пак ще кажа, че в началото бях изключително смотана, но никога не бях сядала зад волана. Но работата на инструктора е да те научи, а не да ти вменява чувство за малоценност. Убедена съм, че с друг човек ще се почустваш много по-добре и ще се научиш да караш.
На мястото на бамбини бих провела един разговор преди следващото кормуване, да си кажем двамцата аргументите. Пък ако не се разберем - не сме се венчали.