Тема "Моето любимо име"

• 38 298
  • 195
  •   1
Отговори
# 135
Борил и Мария

# 136
Да му се не види Mr. Green, забравила съм един любимец! ooooh!
...Климент! Heart Eyes

П.П. Вече съм по-спокойна. Blush

# 137
  • Бургас
За момче ми харесват Борис, Борислав и Самуил.
Като си мисля за име на бъдещото си дете /бъдещо в следващите няколко години обаче  Laughing/ не знам защо, но винаги си мисля за мъжки имена. Мога пари да заложа, че някой ден ще имам момче, /макар че искам момиченце/ и дори не се и замислям за женски имена.

# 138
Нямам ясно изразен фаворит за женско име ,но ми харесват Адриана,Валерия и Александра.

От мъжките имена определено  Борис и  Дамян (тук съм пристрастна ,имам силна емоционална обвързаност към второто). Simple Smile

# 139
  • New Zealand
На този етап имам любими само женски имена- Грейс, Катрин, Кристина и Моника Simple Smile

# 140

Моето любимо име за момче също е Венелин, но всичките ми роднини не го одобряват. Сестра ми дори е казала, че ако го кръстя така, ще си му измисли друго име, с което да го нарича  Mr. Green Но аз съм си го избрала от малка и правя много хубави асоциации с него.

# 141
  • София
Здравейте, аз все повече започвам да се колебая между Дария и Дея....кое ви харесва повече  Simple Smile

# 142
Здравейте, аз все повече започвам да се колебая между Дария и Дея....кое ви харесва повече  Simple Smile
Дея.
Дара ми харесва повече от Дария. Друго с Д, което ми е любимо е Дора.

# 143
  • София
Здравейте, аз все повече започвам да се колебая между Дария и Дея....кое ви харесва повече  Simple Smile

Деа или Даря. Heart Eyes

# 144
  • Сопот, Пловдив
Дария като че ли ми харесва повече, но вариант Дара ми е по-любим и на мен.

# 145
  • Най-красивата страна
Дария, Дарина ми харесват много повече от Дея .

# 146
Дария хич не ми харесва, само Дара обаче е супер. Деа също е хубаво.

# 147
Дея ми харесва повече от Дария...само заради това "р"  Rolling Eyes Предпочитам Далия! Heart Eyes

# 148
Дея Peace

# 149
  • Paris, France
Глас от мен за Дария Wink

Общи условия

Активация на акаунт