Къде в Бургас (32)

• 97 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
хм....в такъв случай струва ли си да давам толкова пари за един детски басейн  newsm78 мислех, че има и за по-малките нещо или поне за дете с придружител.

# 196
Здравейте,
къде в Бургас има магазин за техника втора употреба и нови с транспортни дефекти Знам само един на 9-ти Септември , на там няма нищо интересно а и собствениците са много некоректни .Имах случай при който ме разочароваха много, но тава е друга тема.
Благодаря предварително!!!
Техника втора употреба има на ъгъла на "Стамболийски" и "Гладстон", друга на "Стамболийски" и ... "Ивайло" май, друга на "Ивайло" посока пазара, и още имаше там в района, ако се поразходиш, ще ги откриеш.

# 197
  • Бургас
хм....в такъв случай струва ли си да давам толкова пари за един детски басейн  newsm78 мислех, че има и за по-малките нещо или поне за дете с придружител.
ами аз лично не бих се набутала с толкова пари за дете под 7-8г., иначе има там накакво замъче с детски пързалки, но повечето атракции са за големи, с малки деца сме ходили на басейна на х-л Котва в началото на Сл.бряг, входът беше само 10 лева, а децата добре си играха на пързалките

# 198
  • Бургас
мерси, ще се преориентирам май тогава. то основно заради детето искам.

# 199
Благодаря за информацията на всички. Аз все пак набелязах салон и ако гостите ми желаят, ще ги заведа. Те нямат някакви конкретни проблеми. Просто по цяла година работят като луди и сега искат малко да се поглезят.

# 200
Има ли някъде тренировки по Зумба?

# 201
  • Бургас
http://www.ajax-sport.com/download/program/programa.jpg
http://www.studiodune.org/schedule.aspx
http://mladite.eu/
http://sportclub-iliana.com/burgas/?page=schedule
също в младежкия дом и танцовата академия, но не знам лятото дали имат

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 15:52 от _az_

# 202
От къде мога да си купя дръжки(кайшка) за дамска чанта?

# 203
От къде мога да си купя дръжки(кайшка) за дамска чанта?

От кинкалериите на Кирил и Методий. Аз съм сменяла дръжки на чанта и при обущар- правят ми нова.

# 204
# 205
  • Бургас
На много места. Аз ходя при Мария Аврамова. По мое мнение е най-добрата инструкторка във Бургас.
Можеш да видиш часовете тук.

# 206
Благодаря за отговорите. Ще избера къде да ходя

А, някой да е посещавал фитнеса в новия МОЛ? Аз му имах голям мерак, но след като видях как е цопнат и всичко се вижда се отказах да се излагам потна и бягаща на пътечката.

# 207
А, някой да е посещавал фитнеса в новия МОЛ? Аз му имах голям мерак, но след като видях как е цопнат и всичко се вижда се отказах да се излагам потна и бягаща на пътечката.
Не зная доколко е вярно, но една позната ми каза, че, за да го посещаваш, трябва да си закупиш абонаментна карта. Обвързват те с едногодишен договор, от който няма отказване дори и по здравословни причини. Ако решиш да не плащаш месечните такси - дължиш неустойка. Ако все пак решиш - чети внимателно договора, не се лъжи, ако ти кажат, че няма подвеждащи условия.

# 208
Не зная доколко е вярно, но една позната ми каза, че, за да го посещаваш, трябва да си закупиш абонаментна карта. Обвързват те с едногодишен договор, от който няма отказване дори и по здравословни причини. Ако решиш да не плащаш месечните такси - дължиш неустойка. Ако все пак решиш - чети внимателно договора, не се лъжи, ако ти кажат, че няма подвеждащи условия.

На абонамент е, но освен фитнеса може да посещаваш и други неща, като танци или йога например. Пък и цената е сравнително по ниска от другите. Другата седмица ще ходя (ако не ми мине котка път) и ще дам по-подробна информация.

# 209

На абонамент е, но освен фитнеса може да посещаваш и други неща, като танци или йога например. Пък и цената е сравнително по ниска от другите. Другата седмица ще ходя (ако не ми мине котка път) и ще дам по-подробна информация.

Значи аз исках да си купя карта още преди да го открият зарибяваха с Кауфланд. И един ден отивам при девойката да я разпитам. И се оказа, че подписваш договор за 18 месеца, като им даваш право на директен дебит да си теглят месечната такса. Ако ти се наложило да прекратиш трябвало да пускаш забележете "молба" с обяснения защо спираш. И като цяло се признавало само по здравословни причини. Теглих им една и не си взех. Сега обаче като виждам фитнеса, нито ми се вижда толкова голям, нито пък ме кефи факта, че целия МОЛ може да те гледа. Ама щом не дават индивидуални посещения съвсем пък няма да се натискам.

Общи условия

Активация на акаунт