Къде в Бургас (32)

• 97 250
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Заведение в Бургас с добра кухня и поносими цени?

# 286
Здравейте!

Къде мога да си купя маска за очи за спане? Само, че ми трябва по-малък размер, т.е. да не покрива и челото, а само самите очи, нещо като тип очила, само че да не убиват чак като се легне на една страна. Иначе при широките, от допира на материята и потта ми по-точно от челото, ми излизат пъпки. Аз, ако изрежа моята, мисля, че няма да стои, ще се измества твърде лесно, защото и сега, въпреки, че е достатъчно широка да покрива повече, ми се мести, не скрива достатъчно светлината.

Благодаря предварително!  Hug

сега се сетих, че в Jumbo дъщеряме пробва такава маска, която беше само на очите. Не знам дали е удобна.

# 287
  • Бургас
proletno vreme, маски за очи в Джъмбо има няколко вида  Peace
И да, в Айко до касите има също, по красиви са на вид, но цените им са над 20лв.

За боядисване на панталон в черно съм доволна от химическото на "Ботева" зад спирката, която е най-горе  Peace

# 288
  • Бургас
   Да ти кажа повечето заведения събота и неделя съм ги обиколила. Добра кухня има бистрото срещу новата поща (незнам името му ) , кафе Еко в Лазур не е лошо ,но лятото навън има много гъсеници , ако се сетя за друго заведение пак ще пиша.

# 289
  • Бургас
   Да ти кажа повечето заведения събота и неделя съм ги обиколила. Добра кухня има бистрото срещу новата поща (незнам името му ) , кафе Еко в Лазур не е лошо ,но лятото навън има много гъсеници , ако се сетя за друго заведение пак ще пиша.

Заведението срещу новата Поща се казва "Джърси". В к-с "Славейков" механа "Балканска среща" - заведението е много добро, с много богато меню и вкусна храна, а и цените са прилични. Много е посещавано - дори се правят сватби там.
Пицария "Палас" също е с добра кухня и ниски цени. Само дето като обстановка не е кой знае какво.
Пицарии "Романс" /с парка на к-с "Славейков" и на ъгъла на ул."Княз Борис" и "Гладстон" - точно срещу Младежкия дом/ - там е много евтино, обстановката е добра, кухнята също.

# 290
Здравейте!Препоръчайте ми добра маникюристка за ноктопластика и да умее френски маникюр!

# 291
Къде мога да си боядисам черен панталон ?Преди знаех за Кауфланд химическото
И в Пикадили има химическо.  Peace

# 292
Къде мога да си боядисам черен панталон ?Преди знаех за Кауфланд химическото
И в Пикадили има химическо.  Peace

Химическото от Кауфланд е преместено в новия МОЛ.

# 293
Да попитам,знае ли някой откъде да купя пластмасови закопчалки за детска количка? На лятната количка се счупиха закопчалките на коланите,а гаранцията вече изтече отдавна.Ще обикаля кинкалериите,някакви други идеи? Опитах да потърся в ebay,но или бъркам в превода,или няма.

# 294
Кинкалериите зад у-ще Кирил и Методий сигурно имат  Peace Или питай там, където ремонтират чанти /сещам се за ателието до спирката на Операта/

# 295
Рticasprujina, galatea и magare, благодаря ви за инфото!    bouquet

# 296
  • Бургас
на алеята на книгата миналата година какъв тип книги имаше? интересува ме предимно дали могат да се купят изгодно детски енциклопедии и книжки, както и езотерика...или са само някакви авторски романи/стихосбирки?

# 297
Подредени бяха шатри на различни издателства и имаше всякаква тематика.Повечето книги бяха с промоционална цена,но не всичко!

# 298
  • Бургас
Извинявам се ако не е тук мястото, но търся майстор за декоративни мазилки. Мога да попитам така" Къде в Бургас..има майстор за декоративни мазилки?"  hahaha

# 299
Извинявам се ако не е тук мястото, но търся майстор за декоративни мазилки. Мога да попитам така" Къде в Бургас..има майстор за декоративни мазилки?"  hahaha

Вива Колор

Общи условия

Активация на акаунт